Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vpra?anje ?e jih ... jaz sem recimo ravno pri Samsungu S9 preverjal po specifikaciji katere BT protokole podpira pa je bilo prakti?no skoraj vse tako, da mi v moji 10 let stari ?estki lepo deluje. Pri Huaweiu se pa do teh podatkov nisem dokopal zato je bil recimo en od vzrokov, da se zanj nisem odlo?il.

33112_1.png

Napisano

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Vpra?anje ?e jih ... jaz sem recimo ravno pri Samsungu S9 preverjal po specifikaciji katere BT protokole podpira pa je bilo prakti?no skoraj vse tako, da mi v moji 10 let stari ?estki lepo deluje. Pri Huaweiu se pa do teh podatkov nisem dokopal zato je bil recimo en od vzrokov, da se zanj nisem odlo?il.

Jest se s honorjm kamot  povezem s cisto novim avtom (megane 2016) in ravno tako z mazdo 6 2003 :ne vem:

Sej tle ze cista logika da vedet, da ce se fant z istim telefonom lahko poveze na druge avtomobile na mazdo pa ne, da je potem problem v mazdi in ne v telefonu... a si jest narobe razlagam...

Napisano

Jest se s honorjm kamot  povezem s cisto novim avtom (megane 2016) in ravno tako z mazdo 6 2003 :ne vem:

Sej tle ze cista logika da vedet, da ce se fant z istim telefonom lahko poveze na druge avtomobile na mazdo pa ne, da je potem problem v mazdi in ne v telefonu... a si jest narobe razlagam...

A nisi bral Jest-ovega posta? Ta telefon nima problemov samo z Mazdo ampak ?e z nekaterimi drugimi BT napravami. Zanimivo, da prej?nji Xiaomi pa dela OK. Je pa v enem od linkov tudi razlo?eno kaj mora? narest in to na telefonu ne na avtu, da zadeva potem deluje.

33112_1.png

Napisano

Sem probal z raznimi re?itvami, ki sem ji dobil na spletu, a brez uspeha. Sem pa omenjeni telefon uspel povezati s Kio, ?kodo, MB, Renault. Prav tako se mi brez problema pove?e z razli?nimi zvo?nimi napravami. Skratka, samo Mazda mi predstavlja problem. Sem pa stopil v kontakt z lokalnim servisom. Verjetno bodo poskusili z novim software-om.

Napisano

A nisi bral Jest-ovega posta? Ta telefon nima problemov samo z Mazdo ampak ?e z nekaterimi drugimi BT napravami. Zanimivo, da prej?nji Xiaomi pa dela OK. Je pa v enem od linkov tudi razlo?eno kaj mora? narest in to na telefonu ne na avtu, da zadeva potem deluje.

Jest sem govoril za telefon od uporabnika pedalo, kateri pravi da teh problemov nima z drugimi avtomobili in audio napravami  :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pozdravljeni,

Ob direkt soncu ali zutraj ko je veliko vlage na vetrobranskem steklu mi javlja napako " nevarnost naleta" in na diagnostiki na displayu pi?e kao o?istite predel stekla v obmo?ju kamere ( SCBS sistem).. A je to normalno? Po minuti al dveh, brez da karkoli o?istim lu?ka ugasne..

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Heh, ta elektronika dela ljudem sive lase... tistim seveda, ki jih imajo. :)

Napisano

Heh, ta elektronika dela ljudem sive lase... tistim seveda, ki jih imajo. :)

Jap, ampak obenem tudi poskrbi da jih sploh imajo. V trugi namre? te?ko dobi? sive lase ;)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Eno vpra?anje:

V challenge opremi ni navigacije, diler ho?e za original kartico okroglih 500 ?  :rolleyes: . A to se da dobit kje cenej? Ebay? A se da shekat? 

Napisano

Da in imas vsaj 3 teme tle o tem. Pa je v challenge navigacija? Ne spremljam vec tolko... :)

Je ja, sam kartice ni zraven!  jbg, ne najdem za novej?e modele, te iz ebay-a  menda ne delajo ?!.. Hvala vseen !

Napisano

Je ja, sam kartice ni zraven!  jbg, ne najdem za novej?e modele, te iz ebay-a  menda ne delajo ?!.. Hvala vseen !

Saj kartico kupis na eBayu,,, in deluje... ze nekaj jih je pisalo, da dela BP...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Je ja, sam kartice ni zraven! jbg, ne najdem za novej?e modele, te iz ebay-a menda ne delajo ?!.. Hvala vseen !

Samo novo mors kupt, ker po priblizn 100km se kartica veze na avto. Me je opozoru k sm mwu prevzem avta, pa je reku da nj si uzamem na netu novo ker so vezane na VIN

Napisano

Samo novo mors kupt, ker po priblizn 100km se kartica veze na avto. Me je opozoru k sm mwu prevzem avta, pa je reku da nj si uzamem na netu novo ker so vezane na VIN

Ok, hvala ! 

Sam kera fora to, novo mi je diler ponujal za 500?, da se jo pa dobit za cca. 100 ? 

Napisano

Ok, hvala ! 

Sam kera fora to, novo mi je diler ponujal za 500?, da se jo pa dobit za cca. 100 ? 

Dobiti se jo da tudi za cca. 40?  :rolleyes:  ... 

Uradna cena je pac taksna kot je... te, ki so na voljo preko eBaya in drugih oglasnikov, pa so verjetno piratske kopije ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Mene zanima kaj naredi? ko jo kupi?? Samo vstavi? v re?o za SD kartico in dela,ali ?e kaj drugega?

Napisano

Mene zanima kaj naredi? ko jo kupi?? Samo vstavi? v re?o za SD kartico in dela,ali ?e kaj drugega?

Tako je... potem lahko tudi nadgradis na zadnjo verzijo s pomocjo orodja Mazda toolbox na racunalniku... Obnasa se enako kot tista, ki jo kupis uradno ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kaj pa karta je nova ali kaka stara verzija? Ti jo uporablja?? In kako kaj deluje ali jolj?e imeti kar gogl map na mobilniku?

Napisano

Pa glede na to kolk so alergi?ni in pikolovski za spremembe na avtu v roku garancije to nima veze, da je piratska kopija?  <_<

Saj se ne razlikuje v nicemer... sistem ne ve, koliko si placal za kartico... ;) ... glede tega, kaj je bolje... Google maps ali MZD connect... pac vsaka ima svoje prednosti in slabosti... najbolje je imeti vec alternativ...

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.