Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Z vsem napisanim se strinjam!

Pa ob tej prilo?nosti bi na?emu Loj Z ju ?e ?etital za 100 stran. Nalij sie kozar?ek rujnega in previdno na pot! Pa kako doma?o si zavrti vmes!

Kapo dol, sam si ne predstavljam 100 strani dolgo temo, res ne.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

PRVI zadetek ko napi?e? najpogostej?i vzrok za nesre?e, vr?e tole.

Ti tomacuki pa krpej, krpej, krpej.....Cajta ma? o?itno dost.

Dokler ne bo? svoje lastne butice stolkel zarad prevelike brzine, verjetno ne bo? verjel.

Ja... in, kaj ?eli? povedat?

"Med najpomembnej?e temeljne vzroke vsakogar sodi hitrost."

Med najpomembnej?imi vzroki je o?itno ve? vzrokov in to ne pomeni, da je "neprilagojena hitrost" glavni vzrok. Ker, ?e malo premakne? teka?a navzdol, vidi?, da pi?e ?e:

"Pregled najpogostej?ih napak voznikov, ki so privedle do prometne nesre?e.

Neprilagojena hitrost vo?nje.

Nepravilni premiki z vozilom.

Nepravilna stran vo?nje.

Neupo?tevanje pravil prednosti.

Neustrezna varnostna razdalja.

Nepravilno prehitevanje."

Ti si namesto SaneŁove avto?ole raje poglej statistiko, da ne bo? nekaj na pamet pisal ;) Ker ti bi nam rad prodal varianto, da je nesre? zaradi neprilagojene hitrosti ve? kot vseh ostalih skupaj. Pa smo ti dokazali, da se zelo moti? B) Zdaj je samo na tebi ali si ?eli? to dopovedat ali bo? pa u?il krivo vero.

Kar se pa mene ti?e pa te ne rabi skrbet. Nikoli ne bom dosegel take velike brzine, da bi se tem koga ogro?al. Sploh zato, ker jo znam prilagajat razmeram, ne glede na omejitve. Bolj pomembno se mi zdi, da spremljam promet in predvidevam, kot da vozim po avtomatiziranem sistemu prometnih znakov in se sekiram za tistih nekaj kilometrov na uro prekora?itve (izven naselja). Sploh ob "tempomatu" ?lovek za?ne spat poleg... je pa mo?no, da ti hitrost druga?e dojema? kot nekaj "zlega", ker nisi sposoben tako hitro spremljat premikanja. Tudi o tem so govorili na Preverjenem. Mogo?e se pa meni na Blackbirdu zdi pri 300 kot tebi v avtu pri 130 :jezicek:

Pa ?e to; ?e se bo? recimo pri izstopu iz avtoceste peljal zaukazanih 40, lahko pri?akuje?, da se ti bo kdo v rit zaletel. Isto pri cestninskih postajah. Pa mogo?e ?e kje, kjer ve?ina presodi, da lahko pelje ve?. In ji kar dobro uspeva... ?e se pred njimi ne pojavi kak?en u?iteljski loj(z).

:hohoho:

Napisano

Hehe, canyon, ti si res en kanon k take strela?...

Ve?, kdor take budala?tine pi?e, kakr?ne si zdaj ti tle napisal, tud kazen lahko dobi.

Ne vem, ?e bo dr?alo, da sem nepremi?nina. Do zdaj sem ?e zmeraj pr?u tja kamor sem se namenu. Povdarjam, do zdaj, ker se bojim, da mi bo v bodo?e to prepre?u kak?en DDDjevc, tipa tomacuki, Boss, Deeyan, itd ....

vid? lojz pojma sploh nima? kaj je hitrost oz. kaj hitrost pomeni ... a zna? definirat besedo "hitrost" ??

mi je pa najbl sme?no ko dejansko nima? ve? kej napisat ker te totalno zatou?emo iz svojimi realnimi izjavami in ti sam ?e ?alt za?ne? da smo nevem kaj ... lojz ?e bi bliu usi mi taki kokr ns ti opisuj? ns polovica sploh nebi bla ve? tle na forumu ampak ?e zdavni 2 metra pod zemlo ....

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

vid? lojz pojma sploh nima? kaj je hitrost oz. kaj hitrost pomeni ... a zna? definirat besedo "hitrost" ??

Kanon, mogo?e jaz z besedami res ne znam to?no definirat kaj je to hitrost, bi pa verjetno to znal povedat tvoj o?ka, ker njemu, kot ka?e, je tud hitro pr?lo. Zdaj te pa mamo tukaj, v vsej tvoji veli?ini te mamo.

A zdaj vidi? da hitrost ni ni? dobrega?

Napisano

Kanon, mogo?e jaz z besedami res ne znam to?no definirat kaj je to hitrost, bi pa verjetno to znal povedat tvoj o?ka, ker njemu, kot ka?e, je tud hitro pr?lo. Zdaj te pa mamo tukaj, v vsej tvoji veli?ini te mamo.

A zdaj vidi? da hitrost ni ni? dobrega?

Lojz, ?e bi tebe star?i tolk podu?il o ne?aljivosti kolkr so te o prometnih predpisih bi blo tut super....

Napisano

Lojz, ?e bi tebe star?i tolk podu?il o ne?aljivosti kolkr so te o prometnih predpisih bi blo tut super....

Lahko da je Lojz "nastal" ravno med dolgo?asno vo?njo po omejitvah in sta se stara 2 predala strastem kar med vo?njo no in zdej ga imamo tule. :ouje::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ah, pa menda nis zdej u?aljen? Sej sem se samo hecal.

Petek je, pa sem vesel.

Lahko da je Lojz "nastal" ravno med dolgo?asno vo?njo po omejitvah in sta se stara 2 predala strastem kar med vo?njo no in zdej ga imamo tule. :ouje::cheers:

Moja star?a sta delala po?as, pa sigurno!

Ker celo pregovor pravi; Naglo storjeno, gotovo ska?eno!

Zmaj, a sta teb star?a povedala kako hitro si bil ti narjen? Al si ti mogo?e dete iz epruvete? Dej se malo razgovor. Ne bod no tolk zacuknjen ko suha figa!

Napisano

Ah, pa menda nis zdej u?aljen? Sej sem se samo hecal.

Petek je, pa sem vesel.

mene osebno ne more? u?alit (oz. me te?ko u?ali?, ker obrnem vse druga?e :D) ob?asno pa ?ali? druge foruma?e. ?e si pa vesel, ker je petek ti ?e pa vseen ni treba ?alit drugih...

Napisano

Lojz, glede na to da sta te delala po?as (?upnik in njegova gospodinja predvidevam), si tudi nastal totalni po?asne (v vseh smislih), zlasti v ..... (ne bom napisal, uporabi domi?ljijo). :vino:

Jaz sem seveda laboratorijski produkt, ker je ni ?enske, ki bi bila zmo?na rodit zmaja, to bi pri teh letih ?e lahko vedel. No morda pa je vse res in tale na? Lojz ni preve? moder mo?ic. :ne vem:

Napisano

mene osebno ne more? u?alit (oz. me te?ko u?ali?, ker obrnem vse druga?e :D) ob?asno pa ?ali? druge foruma?e. ?e si pa vesel, ker je petek ti ?e pa vseen ni treba ?alit drugih...

Jaz ne ?alim, je pa res, da ste tukaj eni takoj u?aljeni, ?e se vam ogledalo nastavi. Namesto, da bi bil u?aljen jaz, ste u?aljeni vi! To, kar vam jaz govorim, bi vam morali govort va?i star?i. Pa so o?itno pozabili in zdaj vi mislite, da delate prav, ker vam to do zdaj ni nih?e povedal...

Sicer pa vi, ki se po?vi?gate na omejitve in ostale prometne predpise, s tem ?alite vse ostale voznike. Vi s svojim nesramnim obna?anjem, ko no?ete vozit po predpisih, ?alite vse po?tene voznike, ki se dr?ijo predpisov in reda. Ne samo da jih ?alite, celo namerno jih ogro?ate!

No, ?e bo? kaj manj u?aljen, bom pa reku, da tvojmu o?iju ni pri?lo prehitro. OK, ni!

Napisano

Moja star?a sta delala po?as, pa sigurno!

Ker celo pregovor pravi; Naglo storjeno, gotovo ska?eno!

In kaj je ?lo pol pri tebi narobe, da je zdaj stanje tak?no? :ne vem:

Sicer pa vi, ki se po?vi?gate na omejitve in ostale prometne predpise, s tem ?alite vse ostale voznike. Vi s svojim nesramnim obna?anjem, ko no?ete vozit po predpisih, ?alite vse po?tene voznike, ki se dr?ijo predpisov in reda. Ne samo da jih ?alite, celo namerno jih ogro?ate!

To si se ti zmislil pa ?e ves ?as tolk la?e?, da ?e seb verjame? - hje o?itno so tele te?ave z osebnostno motnjo precej huj?e kot smo najprej mislili. Loj-Zi, dej dovoli da ti pomagamo prebrodit inteligen?no krizo - sej ne boli sam alkohola se bo? moral odpovedat - a si pripravljen na tak korak?

33112_1.png

Napisano

Jaz sem seveda laboratorijski produkt, ker je ni ?enske, ki bi bila zmo?na rodit zmaja,

To, ma? najbr? prav. Bi blo pa zanimivo zvedet, kdo je zmaju seme pobral. A Melita ?upevc mogo?e? Ona se mi zdi da ma bolj tak ksiht, da bi jo zmaj mogo?e lahko vzel za pripadnico svoje vrste..

@Boss, ?e se namerno ne dr?i? hitrostnih omejitev, to pomeni, da ?ivljenja drugih, ogro?a? NAMERNO.

A ho?e? povedat, da ti po nesre?i ali po pomoti vozi? hitreje kot je dovoljeno?

Napisano

To, ma? najbr? prav. Bi blo pa zanimivo zvedet, kdo je zmaju seme pobral. A Melita ?upevc mogo?e? Ona se mi zdi da ma bolj tak ksiht, da bi jo zmaj mogo?e lahko vzel za pripadnico svoje vrste..

ojoj kira groza od babe Objavljena slika

Napisano

@Boss, ?e se namerno ne dr?i? hitrostnih omejitev, to pomeni, da ?ivljenja drugih, ogro?a? NAMERNO.

A ho?e? povedat, da ti po nesre?i ali po pomoti vozi? hitreje kot je dovoljeno?

Spet neke ?udne izjave, ki so kontradiktorne tvojim preteklim izjavam. A se spomni?, ko si dejal, da vinjeni vozijo bolj previdno saj se zavedajo, da so alkoholizirani? Se pravi namensko so sedli pijani za volan in ker vedo, da so pijani in kljub temu, da kr?ijo zakon vozijo bolj previdno - ne mi to negirat, ker to so tvoje izjave.

In zakaj zdej dvojna merila, ko je hitrost vpra?anje? Se pravi, jaz se zavedam, da grem ob?asno tudi malo hitreje kot so omejitve in to le tam, kjer ne ogro?am nikogar. Se pravi se zavedam tega in sem tudi bolj pazljiv pri po?enjanju tega. Bolj z mislijo pri vo?nji kot na drugi strani en tempomat voznik (kaj je to lahko pri sebi pogleda?), ki avtomatizirano vozi ves ?as z enako hitrostjo ne glede na omejitve po cesti, ki jo prevozi vsak dan vsaj 2x.

33112_1.png

Napisano

@Lojz, a se ti mogo?e MALO ?EFA po?uti? v tejle temi, ki si jo tudi sam ofnal? :D:hohoho:

Napisano

Spet neke ?udne izjave, ki so kontradiktorne tvojim preteklim izjavam. A se spomni?, ko si dejal, da vinjeni vozijo bolj previdno saj se zavedajo, da so alkoholizirani? Se pravi namensko so sedli pijani za volan in ker vedo, da so pijani in kljub temu, da kr?ijo zakon vozijo bolj previdno - ne mi to negirat, ker to so tvoje izjave.

In zakaj zdej dvojna merila, ko je hitrost vpra?anje? Se pravi, jaz se zavedam, da grem ob?asno tudi malo hitreje kot so omejitve in to le tam, kjer ne ogro?am nikogar. Se pravi se zavedam tega in sem tudi bolj pazljiv pri po?enjanju tega. Bolj z mislijo pri vo?nji kot na drugi strani en tempomat voznik (kaj je to lahko pri sebi pogleda?), ki avtomatizirano vozi ves ?as z enako hitrostjo ne glede na omejitve po cesti, ki jo prevozi vsak dan vsaj 2x.

Boss na prvi odstavek ne bom odgovarjal ker si misel iz konteksta ven povleku, pa se mi danes res ne da ve? pri?kat s tabo in ti spet vse ponovno razlagat...

O drugem odstavku, ko pa pravi?, da vozi? hitreje tam kjer nikogar ne ogro?a?, bi te pa vpra?al naslednje;

A ti misli?, da tisti, ki so povzro?ili nesre?o zaradi prevelike hitrostii, pred nesre?o niso mislili tako kot misli? ti? A misli?, da so tisti, ki so nesre?o naredili zarad prehitre vo?nje preden se je to zgodilo rekli, ej tukaj bom pa jaz malo divjal, ker tukaj lahko malo nala?? ogro?am? A misli? da so oni rekli tako? Dvomim, jaz mislim, da so oni rekli to?no to kot ptravi? tudi ti, ?e?, zdaj nobenga ne ogro?am bom podil......pol jih pa nekaj preseneti, pa POK! Ne izide se zmeraj, ker na cesti nikol nisi sam in nikol z gotovostjo ne more? vedet kaj te ?aka..

Napisano

Da ne bomo preve? za?li s TEME

Torej, nemci tud poznajo termin neprilagojena hitrost, kot vzrok za nesre?e.

Spet ne razumem - skos nam ponuja? tujce kot najbolj varne in urejene voznike z ogromno vozni?ke kulture. Mi smo pa klele po tvoje eni divja?ki balkanski nekulturne?i. Sme?no a ne, kolk tvoja prepri?anost kako ima? vedno prav, konstantno pada in kako se tvoje teorije izkazujejo kot neresni?ne. A te to ni? ne nervira, k vidi? kako nekaj izjavi? pol se pa izka?e, da ni res?

33112_1.png

Napisano

O drugem odstavku, ko pa pravi?, da vozi? hitreje tam kjer nikogar ne ogro?a?, bi te pa vpra?al naslednje;

A ti misli?, da tisti, ki so povzro?ili nesre?o zaradi prevelike hitrostii, pred nesre?o niso mislili tako kot misli? ti? A misli?, da so tisti, ki so nesre?o naredili zarad prehitre vo?nje preden se je to zgodilo rekli, ej tukaj bom pa jaz malo divjal, ker tukaj lahko malo nala?? ogro?am? A misli? da so oni rekli tako? Dvomim, jaz mislim, da so oni rekli to?no to kot ptravi? tudi ti, ?e?, zdaj nobenga ne ogro?am bom podil......pol jih pa nekaj preseneti, pa POK! Ne izide se zmeraj, ker na cesti nikol nisi sam in nikol z gotovostjo ne more? vedet kaj te ?aka..

Lojz, a si ?e pozabu na uni dve slikce, ki sm jih zadn? prlimu kjer se lepo na dale? vidi, da ni nobene ?ive du?e nikjer...

Napisano

Boss, a sem kje napisal da nesre? v tujini sploh ni?

Mo?no pa je, da je to nesre?o povzro?u kak?en balkanc oziroma slovenc, ali ve? njih. Kaj pa ve??

A nis ti tle mene spra?eval, zakaj se na nem?kih AC lahko vozijo brez omejitve, pa da ni zarad tega veliko nesre??

Lojz, a si ?e pozabu na uni dve slikce, ki sm jih zadn? prlimu kjer se lepo na dale? vidi, da ni nobene ?ive du?e nikjer...

Du?e se lahko kar pojavijo od nekje. Ne bo? verjel. Z du?ami se ni za igrat.
Napisano

Boss, a sem kje napisal da nesre? v tujini sploh ni?

Mo?no pa je, da je to nesre?o povzro?u kak?en balkanc oziroma slovenc, ali ve? njih. Kaj pa ve??

A nis ti tle mene spra?eval, zakaj se na nem?kih AC lahko vozijo brez omejitve, pa da ni zarad tega veliko nesre??

Du?e se lahko kar pojavijo od nekje. Ne bo? verjel. Z du?ami se ni za igrat.

ojoj kam smo pr?l :wacko: zdej ?e pa re?, da neznani lete?i predmeti obstajajo

Napisano

ojoj kam smo pr?l :wacko: zdej ?e pa re?, da neznani lete?i predmeti obstajajo

Seveda obstajajo. Eden neznani lete?i predmet si ti na tisti cesti.

Boss, kdor se zaveda nevarnosti na cesti, NIKOLI ne divja, zato spo?tuje prometne predpise in omejitve.

In kdor se zaveda da vozi hitreje kot sme, to pomeni, da to dela NAMERNO. Torej namerno in zavestno ogro?a?, oziroma zavestno in namerno izziva? usodo.

Napisano

In kdor se zaveda da vozi hitreje kot sme, to pomeni, da to dela NAMERNO. Torej namerno in zavestno ogro?a?, oziroma zavestno in namerno izziva? usodo.

Danes sm zavedno in namerno dovolil avionu, da je letel preko moje glave :aaaaa:

Pre?ivel sm! :blink:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Danes sm zavedno in namerno dovolil avionu, da je letel preko moje glave :aaaaa:

Pre?ivel sm! :blink:

Se pardoniram, ampak tega pa res ne ku?im?

Ma? kak?ne podnapise ?e kje mogo?e?

Napisano

Sm nekak predvidevu da bo te?ko razumet poanto..

Gre se za to, da danes nisi nikjer in nikol ve? varen v pravem pomenu besede, tko da ?e se tako zelo boji? ceste in dana?njega vsakdanjega tempa, ki je ve? kot o?itno zate ?isto prehiter, se enostavno zakleni v hi?o, naokol naredi 5metrsko obzidje in lajaj na mimovoze?e avte, kot to po?nejo vsi prestra?eni cucki :rolleyes:

Ne da bi bil js kak hud divjak, ampak je ?al tko da so taki penzionisti, ki mislijo da bojo bol 'varni' na cesti, ?e bojo pelal po?as, v bistvu pa niso niti pri tem tempu sposobni spremljat celotne situacije, le ?e za v dom upokojencev ali za pod va?ko lipo, v roke pa gla? doma?ega :vino:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.