Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
O groza🧐...kaj pa sedaj😲...a jih bodo za kazen pobili🫣
-
Takšna turca, kot smo jo imeli danes, bi bila tudi zate. Saj boš kmalu penzionist in ta je bila ena taka eazy, penzionistična.😅
-
Če si mislil komentar ... sem dejansko pregledal desetine recenzij in nihče ni omenjal česa podobnega. Tudi dizla so zelo hvalili, je pa nekaj res, več ali manj praktično vsi Superba dajejo v primerjavo z Audijem, BMW-jem in Mercedesom, torej ga primerjajo z avti, ki stanejo 20-30k€ več. Ja kot bi želeli, da ne bi Superb uničil statusa premijcev. Ja navadno tak komentar pusti nekdo, ki ima premijca in išče oziroma si celo zmišljuje napake, da bi opravičil svoj prav, da se je pri nakupu premijca pravilno odločil. Ti je to kaj znano? Men je že to zanimivo, v kakšni primerjavi je in da ne primerjajo z običajnimi avtomobili, celo za Passata govorijo da je derivat Superba in ne obratno.
-
Sej sem vprašal, pol mi pa 10 let stare modele Alf ponujate, pa pregrešno drage mečke. Čakam, da mi kdo še BMW-je predlaga pa bo kapa polna. Mislim, da trenutno sploh ni na trgu ekvivalentnega avtomobila, da je fast back oblika, da ima motor, ki zna celo nekaj dat od sebe, da ni električen in SUV. Enostavno ga ni. Se pravi al mogoče še poslednjega mohikanca al pa ne kupim nič pa pač trajbam tole šestko še naprej, dokler bo šla. Verjetno celo ne dolgo, glede kako eksperti tu na forumu razlagajo, da ker je dizel bo itak zdaj zdaj izdihnil. Ma ni vse v porabi... je sicer pomemben faktor in ratuje celo še bolj pomemben v trenutni rasti cen goriv. Tko, da ja... pač čakam, kaj bo... verjetno tudi ostali. Mogoče bomo pa šli vsi na EV-je zarad tega.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.