Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Važno pa da to statistiko spremlja vedno 'neprilagojena hitrost'....ker če je cesta v pi...omejitev 90, je prilagojena hitrost 40......in so krivi mi. V Nemčiji vsakemu avtu poberejo podatke z ECUja in analizirajo, izmerijo profil gum, IN preverijo stanje ceste na področju nesreče! Pri nas pa pride z blokcom, vzame podatke, ugotovi krivdo za plačilni nalog in gre. P.S. Prišla prva slikca iz nemčije za mulca....42 na 30 - 50€. avto je še name pisan ampak slika je High resolution, se vid da ni niti obrit
-
Glede na to koliko je nivo kulture na cestah padel od koronskih casov naprej, smo se dobri...
-
Še enkrat trend bo šel gor, ne govorim o preteklosti...govoriš o desetletju nazaj...a ni žalostno da smo povozili desetletni 'rezultat'? Nisem črnogleda oseba ampak 2026 zna biti še slabše kot 2025
-
Pravijo, da se celo življenje učiš. No, jaz sem se za tretjo življenjsko univerzo vpisal v tečaj mtb. Organizira ga obalni mtb klub, ki je kar aktiven. Mene so dodelili v skupino "bolj star, bolj nor". 😄 Vsaka dodatna informacija in prikaz vožnje po trailih je dobrodošla. S tečajem pričnem danes. Upam,da bo zanimivo. 😊
-
Včeraj pa po dolgem času ni bilo kolone iz Lj proti kopru, tako, da je bil prav užitek voziti. Niti ni bilo pacientov in mečkačev na levem pasu, začuda.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.