Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, sej se tud zaletavam v tiste, k se mi ne umaknejo pol pa stopim ven vzamem palco iz prtlja?nika pol jih pa ?e po senci nabutam, ampak le ?e je son?en dan, ker ?e ne pa sam po zraku zamahujem in delam veter v upanju, da se bodo prehladili in plju?nico fasali. Pol za veliki finale jim pa ?e ventil?ek na rezervni gumi spustim.

Uff, ?e dobr... sem mislil, da sem jo teb ukradel. :D

Boss, resno. To kar ti po?ne?, ker prehitro zaklju?i? prehitevanje, je smrtno nevarno po?etje. Prenehaj s tem, dokler ima? ?e ?as!

Sem se pa nekaj spomnu. A nima tvoja mazda RVM? Kot je meni znano ti RVM zapiska, ?e prezgodaj zaklju?i? prehitevanje. A pol ti misli?, da so japonci kar brezveze na?timali piskajo?e opozorilo, ki te opozori, da je za tabo nekdo preblizu in da ?e ne sme? zapeljati pred njegov nos in njegov vozni pas.

Napisano

Boss, resno. To kar ti po?ne?, ker prehitro zaklju?i? prehitevanje, je smrtno nevarno po?etje. Prenehaj s tem, dokler ima? ?e ?as!

ne samo to, jaz takoj po prehitevanju ?e do konca na bremzo stopim pa upam, da se bo vame zaletu, da lahko kupon?ke od njega zahtevam, pa uzavarovalnino od zavarovalnice za po?kodbe vratu.**

**resno al pa neresno, isti je kurac, ker karkol napi?em ti to po svoje raztolma?i? kot tudi kako prehitevam, tako da je pa? ?ist brez smisla, da ti razlagam kako pa kaj...

33112_1.png

Napisano

ne samo to, jaz takoj po prehitevanju ?e do konca na bremzo stopim pa upam, da se bo vame zaletu, da lahko kupon?ke od njega zahtevam, pa uzavarovalnino od zavarovalnice za po?kodbe vratu.**

**resno al pa neresno, isti je kurac, ker karkol napi?em ti to po svoje raztolma?i? kot tudi kako prehitevam, tako da je pa? ?ist brez smisla, da ti razlagam kako pa kaj...

Boss, mislim, da si po?epnu. Kot ka?e, ti je nekdo drug razlo?u to kar sem jaz tebi v glavo utepal, (mogo?e celo Kuzmi? iz ?ole varne vo?nje) zdaj te je pa sram priznat, ker sem imel pa? jaz prav in da si ti klatil navadne kozlarije. Pa ?e pomo?nikov si imel polno zraven.

Boss, vseeno sem mislu in potiho upal, da ti nisi navaden cestni divjak oziroma huligan. Potiho sem upal, zdaj vidim da sem upal zaman in da se, ?al, jaz sploh nisem motil o tebi. ?al.

Napisano

Sem se pa nekaj spomnu. A nima tvoja mazda RVM? Kot je meni znano ti RVM zapiska, ?e prezgodaj zaklju?i? prehitevanje. A pol ti misli?, da so japonci kar brezveze na?timali piskajo?e opozorilo, ki te opozori, da je za tabo nekdo preblizu in da ?e ne sme? zapeljati pred njegov nos.

Tisto je za mrtvi kot, deluje ko ho?e? zamenjat pas, pa se hitrej?e vozilo znajde v mrtvem kotu. Pa? pripomo?ek za budaljenje oziroma predvsem za tiste, ki niso z mislimi pri vo?nji ampak ?isto nekje drugje ter ne vejo zakaj so vzvratna ogledal in da je zelo priporo?ljivo tud glavo obrnt ter pogledat predno zamenja? pas.

Pa ?e to deluje le, ?e da? ?migavec, kar pomeni, da ravno pri takih cestnih telebanih, ki to skoraj nujno rabijo se niti ne vklopi saj poleg negledanja v vzvratna ogledala tudi ?migavcev ne dajajo.

33112_1.png

Napisano

Tisto je za mrtvi kot, deluje ko ho?e? zamenjat pas, pa se hitrej?e vozilo znajde v mrtvem kotu. Pa? pripomo?ek za budaljenje oziroma predvsem za tiste, ki niso z mislimi pri vo?nji ampak ?isto nekje drugje ter ne vejo zakaj so vzvratna ogledal in da je zelo priporo?ljivo tud glavo obrnt ter pogledat predno zamenja? pas.

Pa ?e to deluje le, ?e da? ?migavec, kar pomeni, da ravno pri takih cestnih telebanih, ki to skoraj nujno rabijo se niti ne vklopi saj poleg negledanja v vzvratna ogledala tudi ?migavcev ne dajajo.

Bos, to je pripomo?ek, ki ti pomaga pri menjavanju voznih pasov. In RVM te z piskanjem opozori, kadar vozni pas menja? nevarno, oziroma si preblizu drugemu vozilu. ?e pa ne da? ?migavca se posveti pa samo lu?ka. Mislim da je tako, ne bom trdu. Ti ?e ve?, ?e ma? to.

Ja, a ti ne daje? ?migavcev? A zdaj smo pa ?e to zvedli? Boss, pa kaj nam bo? ti ?e vse povedal? Zdaj vemo ?e to, da ti ne daje? ?migavcev.

A ti pravi?, da je RVM namenjen budaljenju? Zate, kot ka?e, je edini pripomo?ek, ki ga ti ceni?, stopalka za gas.

Napisano

Boss, mislim, da si po?epnu. Kot ka?e, ti je nekdo drug razlo?u to kar sem jaz tebi v glavo utepal, (mogo?e celo Kuzmi? iz ?ole varne vo?nje) zdaj te je pa sram priznat, ker sem imel pa? jaz prav in da si ti klatil navadne kozlarije. Pa ?e pomo?nikov si imel polno zraven.

Keri pomo?niki, a je bil ?e kdo v avtu z mano, ko sem prehiteval? Jebemu, sej znam sam dat ?migavec, se prepri?at, da lahko prehitim in tudi pritisnit gas v pravi prestavi, da sem ?im hitreje mimo - ne rabim pomo?nikov, vse te operacije zmorem sam. Kam pa nej po?epnem, ko sedim ne morem po?epniti, pa zakj bi? A ti ma? pomo?nike, ko gre? prehitevat? :ne vem:

Boss, vseeno sem mislu in potiho upal, da ti nisi navaden cestni divjak oziroma huligan. Potiho sem upal, zdaj vidim da sem upal zaman in da se, ?al, jaz sploh nisem motil o tebi. ?al.

Jebeno, a ne... to je tko kot takrat, ko spozna?, da ti je sin alkoholik in h?erka na drogi. Se ti kr svet na glavo obrne pa tako rad si me imel pol pa tako razo?aranje, k zve? kak?en huligan sem. Tako je ?ivljenje polno razo?aranj sploh takrat, ko v vsakem vidi? samo slabo oziroma, si v glavi celo domi?lja?, da je vse slabo pa ne glede ali je ali pa ni.

Predvidevam, da si pol dostikrat takole razo?aran v ?ivljenju - ?al, ?e velikokrat bo?, ?e ne bo? stopil iz tega brzovlaka neosnovanih obto?b in nesmiselne manipulacije.

33112_1.png

Napisano

Keri pomo?niki, a je bil ?e kdo v avtu z mano, ko sem prehiteval? Jebemu, sej znam sam dat ?migavec, se prepri?at, da lahko prehitim in tudi pritisnit gas v pravi prestavi, da sem ?im hitreje mimo - ne rabim pomo?nikov, vse te operacije zmorem sam. Kam pa nej po?epnem, ko sedim ne morem po?epniti, pa zakj bi? A ti ma? pomo?nike, ko gre? prehitevat? :ne vem:

A tvoja Mazdula?ina ?e nima RVM? Kolk pa ma? ?e star pol tisti tvoj kolesen?

Nene, Boss, spet motovili? in sprevra?a? debato. Jaz sem omenil RVM zato, ker te ta pripomo?ek opozori, kadar prezgodaj zaklju?i? prehitevanje. In ti, kot si tukaj povedal, prehiteva? tako, da z prezgodnjim vra?anjem nazaj na vozni pas, pa? od?ira? varnostno razdaljo tistemu, ki ga prehiteva?. RVM te opozori, kadar dela? to napako. Torej, RVM bi ti dokazal, da dela? narobe. Nisem reku, da se brez tega ne da prehitet. Samo kot dokazilo tvoje napake bi ti to pri?lo prav.

Boss, kaj pa je s tabo, nekam razburjen se mi zdi? danes?

Napisano

Bos, to je pripomo?ek, ki ti pomaga pri menjavanju voznih pasov. In RVM te z piskanjem opozori, kadar vozni pas menja? nevarno, oziroma si preblizu drugemu vozilu. ?e pa ne da? ?migavca se posveti pa samo lu?ka. Mislim da je tako, ne bom trdu. Ti ?e ve?, ?e ma? to.

?e ne zna? pogledat v ?pegu, na zna? dat ?migavca je vse skupaj pa? ?isto zastonj. S piskanjem in utripanjem lu?ke opozori le, ?e da? ?migavc. ?e ne pa sicer sveti ampak spet, ?e ne pogleda? v ?pegu ti to ne pomaga ni?, ker je ne vidi?. Pri prehitevanju pa ne sveti saj si hitrej?i od prehitevanca - sveti namre? le ?e je vozilo v mrtvem kotu oziroma bo tam v petih sekundah in ni dlje kot 50m nazaj. Se pravi, da sistem pri vozilih, ki so hitrej?a za 40km/h in ve? zamuja z informacijo in daje la?en ob?utek, da ne rabi? opazovat prometa v vzvratnih ogledalih.

Ja, a ti ne daje? ?migavcev? A zdaj smo pa ?e to zvedli? Boss, pa kaj nam bo? ti ?e vse povedal? Zdaj vemo ?e to, da ti ne daje? ?migavcev.

Sem ro?ko z ?migavce ?e davno ven odmontiral, pa prodal na bolhi za ugoden dnar... pa kdo sploh rab to navlako. Matr sem bil budala, k sem si ?e comfort blinker not namontiral, ?e pa sploh ?migavcev ne dajem - metanje dnarja stran ti povem, tko kot ?ola varne vo?nje... ?isto nepotrebno.

A ti pravi?, da je RVM namenjen budaljenju? Zate, kot ka?e, je edini pripomo?ek, ki ga ti ceni?, stopalka za gas.

Yup, brez stoplake za gas, avto ni vozen in jo kr nekak nujno rabim, tko kt bremzo pa ?e kaj bi se na?lo pod nujni pripomo?ek v avtu.

A zakaj je RVM namenjen budaljenu - ?e tako iz pripomo?ka v pripomo?ek voznika ?edalje bolj odvra?a od pravilne vo?nje in aktivnega opazovanja dogajanja okoli sebe v prometu. In RVM je ?e ena taka pogruntav??ina, ki sicer pri vestnih voznikih je sicer dober pripomo?ek, pri telebanih pa samo ?e pove?uje faktor ve?anja stopnje budalosti in zato pravim, da je namenjena dodatnemu budaljenju.

?e ?e nisi pogruntal zakaj mogo?e samo tole - teleban s tem sistemom samo da ?migavec in ?e ni? ne piska ali utripa mirne du?e zamenja pas brez, da bi se mu bilo potrebno prepri?ati s pogledom v ogledalo ali lahko to varno stori. Ve?inoma krat je sicer ok, ampak kaj pa ?e sistem zataji ali sam od sebe (vedno ostaja mo?nost, da kaj crkne) ali pa zaradi reakcij drugih voznikov. Recimo nekdo pelej za tabo in se zadnji trenutek odlo?i za prehitevanje, ker je bil hitrej?i - sistem ga ni prepoznal kot vozilo na sosednjem pasu saj je pripeljal direkt za tabo in ti zamenja? pas pa je nalet tu. Tak primer je tudi, da nekdo pripelje bistveno hitreje (recimo da je razlika hitrosti 100km/h). Sistem ga prepozna bistveno prepozno saj je v sekundi in pol ?e pri tebi od mesta, kjer sistem prepoznava vozila - kre? je neizbe?en. Takih situacij je lahko ?e kar nekaj, kjer sistem RVM pogori.

Da ne bo zdaj izgledalo, da sem proti temu ampak, ?e vedno vztrajam, da ravno pri telebanih ta sistem ?e dodatno poleni voznika, ki bo slej kot prej naletel eno izmed omenjenih situacij in zato pravim, da je sistem za dodatno budaljenje telebanov.

Nene, Boss, spet motovili? in sprevra?a? debato. Jaz sem omenil RVM zato, ker te ta pripomo?ek opozori, kadar prezgodaj zaklju?i? prehitevanje. In ti, kot si tukaj povedal, prehiteva? tako, da z prezgodnjim vra?anjem nazaj na vozni pas, pa? od?ira? varnostno razdaljo tistemu, ki ga prehiteva?. RVM te opozori, kadar dela? to napako. Torej, RVM bi ti dokazal, da dela? narobe. Nisem reku, da se brez tega ne da prehitet. Samo kot dokazilo tvoje napake bi ti to pri?lo prav.

?e enkrat LojZi, RVM deluje le ?e je vozilo zadaj hitrej?e od tebe - pri prehitevanju drugega vozila pa si po fizikalnih na?elih pa? hitrej?i in ne deluje - razen ?e pri tebi fizika in pojmovanje prehitevalca in prehitevanega nista ?isto dolo?ena. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Boss spet ne zapopade? zadeve. Ti pa res slabo kapira?.

Nih?e ne pravi, da se zaradi RVM-ja ne more? skantat. ?e ti tega pripomo?ka no?e? upo?tevat, ti to ni? ne pomaga. Jasno. Ravno tako ti tudi ne pomagajo ?pegli, ?e jih no?e? gledat in upo?tevat. To so pa? pripomo?ki, ki ti lahko pomagajo, ?e ho?e?. ?e no?e?, ti pa? ni? ne pomaga. Tud tvoj omiljeni pripomo?ek stopalka za gas, ti ne bi ni? koristil, ?e je ti ne bi hotel pohodit. Ve??

Boss, tudi ?e ima? RVM, mora? ?e vseeno gledat v ?pegu?ke. RVM ni garant za popolno vo?njo, to je zgolj pripomo?ek. Zate je to pa? budala?tina, kot je zate budala?tina tudi vklju?evanje z varnostno razdaljo nazaj na vozni pas. Ti pa? misli?, da se takoj po zaklju?ku prehitevanja, tebi ne more zgodit , da bo? moral mogo?e takoj zatem bremzat.

A ho?e? povedat, da ti nisi vesten voznik in zato ne rabi? RVM?

Napisano

Ti pa? misli?, da se takoj po zaklju?ku prehitevanja, tebi ne more zgodit , da bo? moral mogo?e takoj zatem bremzat.

nevem od kje ti tako razmi?lanje ... ampak se mi zmer bl dozdeva da vidis samo od 5 do 10 m pred sabo ... a si ?e ?u k okolistu kokr sm ti predlagu ?e par strani nazaj ??

?e ?e grem prehitevat zmeraj gledam da mam naprej frej cesto tko da sploh ni panike da bi karkol blo ... to se pravi ogromen travnik na levo in desno, ni nobenga kri?i??a v bli?ini, preglednost 1km + !!

to se pravi ?e tebe usaka stvar preseneti zadnje momente je problem pri tebi in ne v nas !

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

okolist haha

pa se vcasih vidim napisan akomulator haha

carsko

canyon, kaj pa zadi gledas kaj, preden zacnes prehitevat? :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

okolist haha

pa se vcasih vidim napisan akomulator haha

carsko

U dalen??ini se v?asih u pretvori v o in o v a(npr ablak). Pa? posebnosti nare?ij.

Pa ko sem jaz hodu v avto?olo, je bila stopalka za plin...

Napisano

canyon, kaj pa zadi gledas kaj, preden zacnes prehitevat? :P

Ja valda ... :blush: pol pa sam gas do daske :hudicek:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

G. Lojz ste za vsaj 1 krog z mano, konc tedna skupaj zlo?im moj dirkalnik s 1l delovne ? :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

G. Lojz ste za vsaj 1 krog z mano, konc tedna skupaj zlo?im moj dirkalnik s 1l delovne ? :blush:

A samo 1l delavne?

A neb ?lo hitrej, ?e bi jo kar pe? mahnu?

Napisano

A samo 1l delavne?

za klobuk poravnat bo ziher dovolj ,ob enem pa treba pazit da ne bo? bruhal,zato je 1l dovol

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

za klobuk poravnat bo ziher dovolj ,ob enem pa treba pazit da ne bo? bruhal,zato je 1l dovol

1l je glih tolk, da ?migavc pa gretje lahko dela.
Napisano

A samo 1l delavne?

Glede na tvojo tahofobijo, je pomoje ?e to preve?. Kljub vklopljenim porabnikom in klimi.

Napisano

A samo 1l delavne?

Se nebi peljal ker gre "premalo", al vam je nerodno v taki kanti se voziti ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Najprej sre?nega pa zdravga....

No pa NADALJUJMO debatico

Kratek skopiran stavek iz ?lanka:

Ko sem bil 18-letni voznik za?etnik, me je starej?i sosed na parkiri??u ogovarjal, naj ne divjam po cesti: "Se ne izpla?a," me je redno prepri?eval, "saj na cilj pride? le pet minut prej!" Seveda mi je starej?i gospod ?elel samo dobro, ?elel je, da bi vozil varno.

Varnost, varnost, varnost!

Napisano

Pa dej ?e tega prlimi - sej je na isti strani -_-

http://www.siol.net/avtomoto/nasveti/varna...a_autobahn.aspx

pa nasveti tukaj niso samo za velike hitrosti na autobahnu ampak za ?isto normalne hitrosti v okviru omejitev na na?ih AC-jih

Se pa strinjam, da vo?nja z 250 se cenovno res ne spla?a pa zato res ne rabi? narest testa :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Kaki so to amaterji, za to res ne rabi? biti genij, da dojame? da ?e bo? ?el 250 bo avto ve? pil. Ampak ve? kot 40 minut je pa lepa, to se pa spla?a. Pri mojem avtu mi je bilo 20? vredno, da pridem kako uro ali dve prej domov ko sem ?el dalj?o relacijo ?ez Nem?ijo. Torej 150 namesto 120.

Ne bom provociral kdaj sem ?el nazadnje 200 km/h. :hohoho:

In po drugi strani, marsikaj se ne spla?a, pa ljudje delajo. Pa naj bo to pitje alkohola, kajenje, nakup dragega avta, motorja, hitra vo?nja, nakup velikega TVja, tadrage kopalnice/kuhinje, dra?ji dopust v hotelu, v bistvu dopust sploh... Pa ljudje ?e kar delajo namesto da bi ?li pe? v slu?bo in ter v najcenej?em fotelju sedeli in ?akali na matildo ter gledali manj?i TV ker unega dra?jega se ne spla?a.... Dolg?as se pa spla?a. :hohoho:

Napisano
Napisano

Eno vpra?anje bi imel, pa da ne odpiram nove teme, prilepim kar tule.

Torej, danes se vra?amo z na?o Hondico nazaj z po?itnic. Na avtocesti priklopim tempomat na 130 km/h in veselo ?veketamo (poleg mene ?e ?ena in trije otroci). Med Postojno in Razdrtim dohitim nekoga, ki se je vozil 110, mogo?e 120 km/h. Ker zadaj ni bilo nikogar, tempomata sploh nicem odklopil, ampak sem za?el prehitevati. Nakar model doda gas in izena?i hitrost. No, resnici na ljubo lahko da mo?akar ni dodal gas: tam se cesta iz blagega vzpona prevesi v rahel spust. In sva se skoraj kilometer vozila v?tric z enako hitrostjo. Jaz pa opazim, da se zadaj nekdo pribli?uje. Kaj zdaj? Dobro, kar sem naredil, sem naredil, tu ne bom pisaj, kaj je bilo, ker mi je ?e ?ena dr?ala pridigo. Me pa zanima, kaj v takem primeru narediti, da bo zado??eno Zakonu o varnosti v cestnem prometu?

1.) Nadaljevati z vo?njo v?tric, ker je omejitev pa? 130 km/h in tisti, ki nas dohiteva, nas v bistvu ne bi smel dohitevati, torej ga ne oviramo?

2.) Pohoditi gas in prehiteti, pa ?eprav gremo preko 130 km/h? Do kak?ne hitrosti?

3.) Zmanj?ati hitrost na prehitevalnem pasu ter se prestrojit za njega, da se sprosti prehitevalni pas?

4.) Kaj drugega?

In ne mi za?et, da bi moral on zmanj?ati ter omogo?iti prehitevanje, ker on teh namenov ni imel. Nasprotno, ko sem za?el pospe?evati, je pospe?eval tudi on. In nato sem naredil, kar sem pa? naredil. Me pa zanima, kaj bi moral, da bi bilo po predpisih?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.