Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Moram "pristaviti lonček" oz. dati nasvet. @Carot Tudi mene takšne stvari zmeraj zanimajo,zato pa sem,...ko so mi mojstri polagali granit zunaj ...prav namenoma fotografiral vrečo lepila,z katerim so lepli granit. Moram omeniti svoje začudenje,ko so "zajebali" okoli okeno ni bilo šefa zraven,jaz sem pa tudi bil v službi...in ko pridem domov-šok. Okoli oken so izvedli "zidak-varianto",ne pa 45-stopinjsko z tekočim prehodom (veliko dražje). In seveda so naslednji dan dol trgali.... In podlaga "cokl-a" je bila 2cm Stirodur,fasadna mrežica in Jubizol fasadno lepilo z vmešanimi steklenimi vlakni (gostejša varianta t.i. "StrongFix" z več vlakni,k obstajata dve),nato 10 sider na m2 (zaradi teže granita),in čez še enkrat fasadna mrežica in jubizol. In ta jubizol je bil že cca. dva mesca "suh"...naslednji dan,ko SikaCeram 225 še niti ni prav prijela...so fantje na moje vprašanje,če bo šlo dol rekli..."ja...seveda bo šlo..." Ja je šlo...samo je šlo z drugo plastjo Jubizola vred😲😲😲...vse kar je bilo Jubizola nad drugo mrežico je šlo dol!!! Jaz česa takega še nisem doživel-resno!!! Škoda,da nisem fotografiral,a mi lahko verjameš na besedo-še "nesuh" slab dan namešan Sikaceram 225,je močnejši kot čisto suh Jubizol z vlakni!!! Imam pa veliko slik,pa evo par za predstavo in za lušte😄😉...kako so najprej okoli oken "zajebali",nato končna verzija...in še detajl,kjer se vidi,podlaga (2x Jubizol StrongFix+mrežica z sidri...se lepo vidi tam,kjer so cevi z kabli).
-
Bravo zmaj. Jaz sem se ustavil na številki 50. Tudi ne let. 😊 Nekako sem si rekel, da sem naredil verjetno dovolj, pa prepuščam mladim, da nadaljujejo. Mi je pa faking lopov ukradel plaketo, ko je vdrli v stanovanje, ker je verjetno mislil, da je zlata. So ga dobili, a plakete nisem dobil nazaj.
-
Ostajam na 1. Malo po 1. sem doživel par zadev in me zavrnejo. Drugače pa bravo. Bi rekli ameri: Thank you for serving our country.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.