Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Avti s 130 in več konji, a nazadnje "nimajo velikih moči"?

Ki čm, k sm kmet an s hribu doma. An sm delu vozniško na 130 konjskem vozu - TAM 130T11... Tistbot je blo 130 konu dost za kamion, zdej jih pa za auto ni...

Seveda ne, 1315konjev recimo v Suzuki Swift GTI izpred 35 let, ki je tehtal 790kg in imel 115KM je nekako tako, kot če bi Mazdi 6 dal danes 230KM, da bi bila ekvivalentna. Motorjev kamionov v kombinaciji z menjalniki pa niti v najbolj divjih sanjah ne moreš primerjat z motorji osebnih vozil.

Tko, da ja, več kot imaš ravne ceste za pospešek lažje dosežeš željeno hitrost in manj je verjetnosti, da uletiš s prenizko na vozni pas AC v upanju "sej se bo morebiti pa le izšlo"

33112_1.png

Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Nisem še srečal šoferja avtobusa, ki bi imel tako plačo, da bi se z Aston Martin DB naokoli prevažal...

Rabljen DB7 se da dobit med 25 in 35k€.

• Všeč 2
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 19 urami je Boss napisal:

Rabljen DB7 se da dobit med 25 in 35k€.

Mal te je cajt povozil. Se kako 1 daj spredaj. Pa tale je bil kar svež

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

2 sem odprl za to ceno

Prvi

Verkauft mit amerikanischem Titel.
Wir können den gesamten Transport/Export für Sie organisieren.

Drugi

Motor dreht, Lichter funktionieren.

🤔

JAz ne bi riskiral

No pa se tretji

Elektronik Probleme ( für ein Elektriker/Schrauber soll kein Problem sein)

Jaz sem jih gledal je kar 80k naprej konkreten dober

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano (urejeno)

Zgleda, da si kliknu na same napačne :) 

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=417595873&utm_campaign=socialbuttons&utm_source=linkcopy&utm_content=web_desktop_vip&utm_medium=social

S tem ni nič narobe, pač uvožen iz US.

Pa drugače 80K, še vedno ni 125K ali 135K :) Sodelujem v debati pa zato, ker sem se s človekom, ki mi prodaja moj naslednji avto, pogovarjal o tem kaj bo kupil in je nanesla beseda na AM.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Napisano

To je tud moj sanjski avto. Ce bi najdu res orng za tak dnar bi ga mogoce ze mel.

No po drug stran pa ze z rumenkotom vidim, da ne mores povsod it, parkirat, vsaj streho da ma...

Kaj sele da mam 500 konjev v enem bitkonju ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Malce novejša tehnika...a starejši model. Nima 8K,a itak ne rabim več kot 4K...drugače zmore "ni,da ni". Cena je bila "slastna"-206,3€ z ptt vred😃👍 Bom razbremenil Oppo-ta in HTPC,in pridobil na komfortu predvajanja "vsega živega". Testi so super,kvaliteta tudi izgleda OK...po moje za cvenk "polna kapa". Prijatelj in jaz"ukradla" lih zadnja dva komada😄 Pa,da vidim,če je za kaj...mal bo dela z firmwareji itd,da se vse nastavi🧐...ma po moje bo že ok🙄   /i/68688212/550/550 Zidoo Z9X 4K UHD | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM Zidoo Z9× je Ultra-HD 4K Dolby Vision HDR10+ z Android 9 OS, Procesor Realtek RTD1619DR ARM Cortex-a55...        
    • Danes pa zraven pice take tazadnji “petelin”      
    • To je tud moj sanjski avto. Ce bi najdu res orng za tak dnar bi ga mogoce ze mel.   No po drug stran pa ze z rumenkotom vidim, da ne mores povsod it, parkirat, vsaj streho da ma...   Kaj sele da mam 500 konjev v enem bitkonju ...
    • Zgleda, da si kliknu na same napačne     https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=417595873&utm_campaign=socialbuttons&utm_source=linkcopy&utm_content=web_desktop_vip&utm_medium=social     S tem ni nič narobe, pač uvožen iz US.   Pa drugače 80K, še vedno ni 125K ali 135K  Sodelujem v debati pa zato, ker sem se s človekom, ki mi prodaja moj naslednji avto, pogovarjal o tem kaj bo kupil in je nanesla beseda na AM.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.