Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

2000-3000? bi ti ?e dal

ce je vredna manj kot kaka 626, potem jo bom mel dokler ne razpada :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi, vrjetn ma? ful km (kakih 240kkm?), sam 3000kEUR je ?e zmer mal zlo dost pocen! <_<

P.S. - Kak preskok je mazdura nardila iz 626 na 6ko, to je pa res noro, ker una mi je grda k svina! <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

mam jih 231000, pa res s 626 ni primerjave, pa ne sam da je grda ampak tud obcutek v voznji je "nikakav"

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi, zdej en dan sm meu zravn 626 kombi (re?mo letnik 2001) parkirano mojo francosko ki?to, na drug stran je bil pa ?e Mondeo karavan (re?mo 2003 letnk), no ker od teh treh karavanom je bil (objektivno) z naskokom najgr?i, si loh kr misli?! :harhar:<_<:P

Napisano

http://www.avto.net/ad.asp?id=3562500

Zadnji stavek v opombah mi ni najbolj jasen

kaj ti ni jasno :jupiii:

Ti samo re?i rad bi rde?e kilometre letnik 2009 pa dobi? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

moj SDI je bil karavn iz njema?ke in je bil kar hiter za svojih 68KM, so se mu pa pospe?ki ?e pove?ali ko sem menjal menjalnik z tistim iz 1,4 bencinarja, kar je sledilo pa ni za on-line.

V glavnem nikoli ve? SDI

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Vine ga je furu 150Kkm, v 3,5 letih! :danzoman:

Napisano

Vem da ni fer, da takole komentiram ampak kako je to mo?no, da je cena tako visoka? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

je z naskokom najcenejsi na avto.netu

golf je pac ljudski avto, k ma ceno skos :)

Napisano

je z naskokom najcenejsi na avto.netu

golf je pac ljudski avto, k ma ceno skos :)

haj sej to mi ne gre v glavo... za kanto* so ljudje pripravljeni dat tolk denarja... skoraj 10 let, ?etrt milijona km, ?vohoten mlin?ek brez turbine in boga oprema osnovna oprema celo brez klime pa kod da je vreden suhega zalta.

*sem tri leta vozil 1.6 bencinarja in Golf IV je resni?no kanta brez pretiravanja. V in VI sta za moje pojme bistveno bolj?a.

33112_1.png

Napisano

Kanta gor ali dol ampak se bo na?el nekdo, ki bo kupil tole, tankal cvi?ka in se smejal vsem naokoli, ko bodo ?le cene dizla/bencina ?e na gor. In vedel bo, da mu za ziher ne bo crknila turbina (za spremembo od ostalih dizlov) in bo imel nasplo?no zelo majhne stro?ke vzdr?evanja.

Koliko je upravi?eno ljudski avto je pa? druga zgodba.

Napisano

Kokr vem ponudba in povpra?evanje nekako dolo?ata prodajno ceno (oz. tr?no ceno), tko da ?e to ne more bit tak kr?, da se neb folk "grebu" zanj! :blush:

Je pa zihr, da je Fauve bolj popularn, pri manj razgledani raji! :harhar::hudicek:

Napisano

in bo imel nasplo?no zelo majhne stro?ke vzdr?evanja.

drugi menjalnik pa tudi motor znata biti draga stvar za ta avto (sta pa kar iskana roba)

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Kokr vem ponudba in povpra?evanje nekako dolo?ata prodajno ceno (oz. tr?no ceno), tko da ?e to ne more bit tak kr?, da se neb folk "grebu" zanj! :blush:

Je pa zihr, da je Fauve bolj popularn, pri manj razgledani raji! :harhar::hudicek:

Sej to mi ni jasno ... tvoj kolega ga res prodaja najceneje pa je ?e vedno precej dra?ji od tegale nemca http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3457431&show=1 s klimo in 90KM TD-jem z manj prevo?enimi.

To mi je misterija, ki si jo te?ko razlo?im od kod taka fama, da je za nekatere na tem svetu samo Golf zakon pa ?etudi je kanta.

33112_1.png

Napisano

Ja zdej kokr se vzame, a je Ford ?vabo al ni, isto Opelica! Re?mo da teli bolj "normalni" modeli Forda, sode? po njih da je Nemc! :P

Napisano

drugi menjalnik pa tudi motor znata biti draga stvar za ta avto (sta pa kar iskana roba)

to lahk samo pomen da velik crkujejo ?e so iskani.....

Ampka vedno je blo tko, ?e je golf crknu nikome ni?ta, ?e je pa ?el ?migavc na fiatu je pa ceu hudi?.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

ker model forda je pa "normaln" :harhar:

mene je focus l. 2009 tok negativno presenetu, da ne morm povedat. Sama plastika notr, dizajn sicer na nivoju, pri materialih se pa zod dalec vidi, da so nekakovostni. moje mnenje.

Napisano

ker model forda je pa "normaln" :harhar:

mene je focus l. 2009 tok negativno presenetu, da ne morm povedat. Sama plastika notr, dizajn sicer na nivoju, pri materialih se pa zod dalec vidi, da so nekakovostni. moje mnenje.

Pa mi ti povej kater materijal je kvaliteten, za plastiko se zanimam in iz ?esa so ponavadi narejeni plati?ni deli armature in notranjosti ?

Hvala.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ob upostevanju, da nisem nikakrsen strokovnjak za plasticne dele, je torej edini kriterij za podano oceno moje mnenje in obcutki pri voznji z omenjenim avtomobilom. tega obcutka recimo nisem dobil v starejsih modelih bolj priznanih znamk - jih ne bom napisal, da ne bi kdo zapel :P

Napisano

men tud zgleda cheap notranjost focusa...

je pa v voznji super odziven in res je fun to drive

Napisano

Sej veste da ima Ford tut rezervno ime - "Tur?ki Mercedes" :bravo::danzoman::P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ma ne zgleda neki baš
    • VID-20251005-WA0000.mp4     Saj bi bilo blazno smešno, če ne bi bilo tako prekleto resnično...
    • Za foro se bom pa res lotil. Pa kdo naj še preveri, če sem se prav lotil.   Najprej sem vprašal strica Googla. Sem dobil odgovor, da porabi manj kot 3 litre na osebo na 100 km...   Nato sem se lotil poenostavljenega postopka:  A-380 ima domet 15.700 km. A-380 ima 323.546 litrov velik rezervoar. To pomeni, da pokuri 2.060 litrov na 100 km. Praviš, da gre notri 800 potnikov. Torej pokuri 2,5 litra na 100 km na potnika.   Naš FucksWagen je do zdaj prevozil 64.675 km in pokuril 4.107,91 litrov goriva, kar pomeni 6,3 litra na 100 km.  Pelje pa 7 potnikov. Torej pokuri 0,91 liter na 100 km na potnika.     Poskusimo zdaj z bolj zakompliciranim načinom:   A-380 pokuri 190 kg/min.   A-380 uporablja posebno gorivo, v Evropi se ga dobi pod oznako JET A-1. Teža goriva je 0,84 kg na liter.   To pomeni, da A-380 pokuri 226,19 litra na minuto.   Če se do sem nisem zmotil, to pomeni, da na uro pokuri 13.571 litra goriva.   Potovalna hitrost tega letala je 903 km/h.    Torej moram litre deliti s kilometri in množiti s 100, da dobim porabo v litrih na 100 km. Se pravi: 13.571 moram deliti s 903 in množiti s 100. Dobim 1.502 litra na 100 km. Ampak to je v letu na potovalni višini. Pri vzletu pokuri krepko več. Pa zanemarimo to...   A-380 ima tri različne razporeditve in število sedežev od 525 do 853 (en model ima 525 sedežev, en model ima 644 sedežev, en model ima 853 sedežev).    Torej ima porabo med 1,7 in 2,8 litra na 100 km na osebo. Kot omenjeno, naš FucksWagen pokuri 0,91 liter na 100 km na osebo...             Zdaj pa poglejmo še v drugo smer. Avto te vozi tja, kamor moraš iti: v službo, v trgovino, pelješ otroke v vrtec,... Letalo praviloma vozi turiste na počitnice. Torej nekam, kamor ni nujno, kajti na počitnice greš načeloma lahko tudi kam bližje... Kar se tega tiče, imam eno precej zanimivo "anekdoto"... Ko sem še delal v bolnici, smo enkrat klepetali o dopustih in kje je kdo bil. Eden je bil na Jamajki, eden je bil v Avstraliji in eden je bil na Bahamih. In je vsak opisoval kje je bil in kako je bilo. Na koncu vprašajo še mene in začnem opisovat, da smo bili po Prlekiji in Prekmurju in da smo šli z brodom čez Muro. Pa en model vpraša kje je ta brod. Se začnem smejat, da če je brod čez Muro da najbrž ni na Dravi. Pa možakar malo užaljen malo drugače vpraša: Sava teče po diagonali čez Slovenijo. Soča teče tu, skozi Gorico. Kolpa je na meji med Slovenijo in Hrvaško. Drava teče skozi Maribor. Kje pa teče Mura? Kje izvira in kam se izliva? Na koncu ugotovim, da vsi trije možakarji tega niso vedeli. Potovali po Jamajki, po Avstraliji, po Bahamih, a ne poznajo pa Slovenije... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.