Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Meni se je enako zgodilo pred desetimi leti na Alpininih pohodnih čevljih. Dobro, da sem imel s seboj dobri stari črni lepilni trak in sem enostavno naredil par ovojev okoli čevljev in je zdržalo do avta. Takrat sem si rekel, dovolj Alpine in kupil kvalitetne od  La scarpa in so še dan danes odlični. Vmes sem si kupil še ene  nizke pohodne tudi od te znamke.   
    • Ja tako sem jaz naredil, SUV mi zaenkrat ni blizu, na trgu pa drugaga zame ni. Mazda nas je ljubitelje druzinskih sedanov/karavanov pustila močno na cedilu. 
    • Enkrat sem ene Dunlop SP WinterSport 3D pustil vulkanizerju za 20€...dve z 4mm,dve pa z 6mm profila...6let stare...za poleti za kakega "butlja" še za ponucati,pozimi pa za ubiti se...si malo zabremzal,in je kar letelo,kamor je hotelo😬. Od takrat naprej-6 let je pri meni meja,pol pa me ne zanima več,kaj bo kdo z njimi počel,samo znebiti se jih hočem,in nočen nič zajebancije prek bolhe ipd...pa nimam mira iz nočne-klici,SMSi,pa daj mi jih dostavi,pa...ma dobesedno jebe se meni za takšne "smeti"...mojega avta ne bodo več videle.
    • sam res, 2% jih ni naredilo je pa cela drama
    • Ampak, verjel ali ne, problem tukaj ni v meni, ampak v tem, da par let nazaj je bilo izbire še pa još, pa so enostavno nehal delat take avtomobile. Sej vem da je to zato ker so se manj prodajali kot SUVi, ampak takole vsa jajca dat v eno košaro (samo SUVe delat) jih bo enkrat drago koštal.    Po pravici, do konc leta bom vidu kaj bom naredu. Al bom kakšno leto staro M6 iz nemčije kupu, al pa bom primoran v nakup SUVa. Ko pride hibrid CX5 bo vsaj mal tolažbe, sploh če bojo zadržal dinozavrski motor notr
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.