Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kdaj si se ga lotil, zdaj v zreli dobi ali bolj kot paglavec? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 5 urami je Z M A J napisal:

Kdaj si se ga lotil, zdaj v zreli dobi ali bolj kot paglavec? :)

Cca 15 let nazaj, je bil asfalt kot nov. 🤗😉

Napisano

Današnji Giro na, dveh MTB progah. 

Vreme odlično, ne prevroče, proga tudi v super stanju. 😊

IMG_20250517_134715.jpg

IMG_20250517_134740.jpg

IMG_20250517_134800.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani.

Vstop na trail:

20250525_110748.jpg

Screenshot_20250525_142820_Strava.jpg

Screenshot_20250525_142742_Strava.jpg

Popravljeno od etcho
  • Všeč 6
  • Ljubim 1
Napisano
pred 19 minutami je etcho napisal:

Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani.

Vstop na trail:

20250525_110748.jpg

Screenshot_20250525_142820_Strava.jpg

Screenshot_20250525_142742_Strava.jpg

... po kolikih letih sem bil zopet na hrvaškem. 😊 Sicer pa, Grožnjan zanimiv za pogledat, proge pa so tudi super. Za pokušino sva danes odpeljala eno in je vrhunska. Sem se pa uspel rešit v enem strmem ovinku tako, da sem drsel bočno v eno stran, nato še v drugo. 😊 Zelo zanimiv občutek. 

Sicer pa so cene v kafiču enake kot pri nas v Portorožu. 

Buje

IMG_20250525_145734.jpgstara železniška postaja

IMG_20250525_145802.jpg

Napisano
dne 25. 5. 2025 ob 14:59 je Alex napisal:

... po kolikih letih sem bil zopet na hrvaškem. 😊 Sicer pa, Grožnjan zanimiv za pogledat, proge pa so tudi super. Za pokušino sva danes odpeljala eno in je vrhunska. Sem se pa uspel rešit v enem strmem ovinku tako, da sem drsel bočno v eno stran, nato še v drugo. 😊 Zelo zanimiv občutek. 

Sicer pa so cene v kafiču enake kot pri nas v Portorožu. 

Buje

IMG_20250525_145734.jpgstara železniška postaja

IMG_20250525_145802.jpg

Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo

Napisano
pred 19 minutami je NevLado napisal:

Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo

Kašn menjalnik ima 1x12 ?

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 13 minutami je Tilen5 napisal:

Kašn menjalnik ima 1x12 ?

menda ne misliš Aurisa ampak od Etchota bike.

Če se ne motim ma Orbea Rise Shimano 1x12 

Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Ne, a še nisi vidu Aurisa 1x12? 😉

Jaz sem mislil, da TBA to ve, da obstajajo.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 7 urami je Tilen5 napisal:

Jaz sem mislil, da TBA to ve, da obstajajo.

res nisem vedu da bodo zopet corollo preimenoval :P k ma ''CVT'' 

Napisano

Koper--Tinjan---Vinjan (Italija) 

Danes sva jo pa z Etcho - jem ucvrla v drugo stran, proti Tinjanu  in dalje čez Italijo nazaj v Slovenijo in na izhodišče v Koper. Zelo lep razgled (na viadukt in na plezalni steni v Ospu. Sicer je pa nabobsli že peklensko vroče a na srečo je veliko poti potekalo v senci. Preizkusila sva tudi na eno zelo lepo progo na Tinjanu. Danes manj višincev os tudi kilometrov. Srečali smo tudi konjče. IMG-04320f0dea4ba308187b0cad2180a5c1-V.jpgPogled  plezalna stenaIMG_20250531_094348.jpgtura IMG_20250531_143805.jpgslika widgetslika widgets

lika widgetslika widgetslika widget

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Napisano (urejeno)

a si preveril kompjuter da niso tisto na prvi sliki slučajno trojanci

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 6 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Možno, da izgledajo sedaj tako. 

Napisano
pred 20 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Niso, ni dišalo po krofih. 😁

pred 48 minutami je Alex napisal:

Pogled  plezalna stena

Evo še eno, in oba viadukta. 

20250531_094331~2.jpg

20250531_094338~2.jpg

Napisano

Mi pa smo imeli danes pohod od Bohorja do Lisce in je bilo krasno vreme ☀️🤗

Večina poti je po senci a vseeno je potrebno prehoditi več kot 20km, da prideš na cilj....IMG_20250531_080927.jpg:nevem:

IMG_20250531_082706.jpg

IMG_20250531_084040.jpg

IMG_20250531_134255.jpg

IMG_20250531_143510.jpg

IMG_20250531_153925.jpg

IMG_20250531_154234.jpg

Napisano (urejeno)

po dolgem času spet malo drugačna "klasična hribovska" rekreacija (kriška gora 1471m), kolega je imel pa s seboj malico kot da gremo v himalajo :).....

image.png

image.png

Popravljeno od sportman333
Napisano (urejeno)

Danes pa je blo malo adrenalina🤪😉

Na Vremščico se mi je pridružil Izolano.

Dol je letelo..... in pok Izolanova guma. 

Bem vse smo rešili😁

20250601_162839.jpg

20250601_165436.jpg

20250601_163717.jpg

Popravljeno od AmpeR
Napisano

Da se še jaz mal pohvalim, danes bi mi skoraj ratala 100ka. Noge so ble še OK, baterija pa skoraj ni zdržala. Sem v petek naredil 50km in z današnjimi 90 je to 140km dometa. Jebemu sej to je boljš k MX-30, ampak range anxiety je bil pa na najvišjem nivoju.

V glavnem, če ma kdo kdaj željo tole sprobat je bil start v Ratečah, čez Trbiž, do Pontebbe in še slabih 10km do kraja Dogna al neki tazga in seveda nazaj. Od Pontebbe je tolk enih dolgih kolesarskih predotrov, da te kr vleče, da greš do naslednjega pa spet in spet. Pol pa ups, kdo bo pa prišel nazaj. Ker se nazaj skos dviga je dejansko komaj ratalo, ampak je. Naslednjič sem rekel, da se zapeljem do Pontebbe in štartam do Gemone, da sprobam vse te tunele. :bravo:

Jutri pa obala in upam, da mi noge zdržijo. Najraje bi probal mojega "arch nemesisa", kjer me je nekoč zvilo do konca na tistem makedamu ob Dragonji. V igri pa so še Sečovlje, po Parenzani do Grožnjana in nato Svete Lucije pa nazaj po cesti do Sečovelj. Al pa taka lahka od Žusterne preko Škofij v Milje, Debeli tič, Ankaran in nazaj do Žusterne. 

Če ma kdo kej preveč časa je družba dobrodošla.

33112_1.png

Napisano

Vidš men pa nazadnje ko sm naredu nekaj čez 100km ni zamanjkalo baterije 😛

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pohvalno, da si vztrajal in nanizal toliko. kilometrov. Lepa tura je ta od Sečovelj do Grožnjana. Tebi bo všeč, meni je po Parenzani dolgočasna, ker se nič ne dogaja na njej. 🤗 Je pa Grožnjan lep za pogledat. Priporočam. Ko boš naslednjič na obali te vabimo, da greš z nami, da vidiš malo gozdove in pravo Istro od znotraj. Samo je priporočljivo polnovzmeteno kolo. 😊
    • Nekateri pač zaupajo vsemu, kar jim uturijo. 😉
    • Glej-kaj te pa stane,da pogledaš ta video? Saj jaz sem nekdaj tudi tako mislil...pa se do smrti učimo. Ja res je-veliko tonskih tehnikov tudi tako misli...res je pa tudi,da so največji grešniki za slab zvok ravno tonski tehniki...pišeš o komprediji itd...-točno to!   Poglej si video,pa se bova po tem dalje pogovarjala...upam,da ti ne bo padla krona z glave😅  Kralj je nag!
    • MG4 sem vozil. Sem napisal, zakaj je pri meni odpadel. Da ne omenjam delovanja varnostnih sistemov, ko bi me recimo ACC v snegu zapeljal v vozilo spredaj. Večkrat, ne enkrat. In pa pozimi mi zavore prvič skoraj niso nič prijele, si moral najprej zavirat v prazno, potem je bilo ok. Pač nekomu lega na cesti in kvaliteta notranjosti ne pomeni nič, drugemu pa vse. No, jaz sem ta čudak. In kot sem napisal, to je drugi avto in baterija ne bi smela biti težava. Vsekakor pa bi imel večjo baterijo, ampak to je to, za to ceno.   PS: Tisto z več konji je pa tudi smeh. Recimo meni osebno je še teh 107kW preveč, saj za dinamično vožnjo po ovinkih ne potrebuješ konjev, ampak dobro podvozje, da je hitrost čim bolj enakomerna. In glede na način vožnje večine EV vozil, bi tudi pol teh konjev zadostovalo. Se strinjam, eGolf 7.5 je top avto. Tudi lega na cesti, itd. je odlična. Kot sem napisal je v osnovi Golf in potem prirejen na EV, torej še nižje težišče. Kolikor se spomnim, se pelje precej lahkotneje kot MX-30. Baje pa precej žrejo prve pnevmatike, kar pa je verjetno posledica večje teže. Tudi pri MX-30 bo očitno enako.
    • Pol so dal pa DVD, ki so mu rekli natlačenka.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.