Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ubistvu imam 2 batne sem zajebal oznako. Sem se danes menil z serviserjem(šel po kolo, menjani ležaji in ostalo, delwa BP), da se ne splača nič upgrejdat na kolesu, ampak ga zgonit in novega kupit :D

Sem pa dobil nova SPD pedala od tega, ko mi je gravel posodil za 20€.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Je že montiran. Podvečer grem en krog, da ga naštimam.

20250717_143423.jpg

20250717_143858.jpg

Pazi, da kaj med špice ne dobiš.... 😁

Napisano
pred 12 urami je Tilen5 napisal:

Si ga bom zavezal okolu vratu ni panike

Kaj pa zvonca?

Napisano

Danes sem po dolgem času malo pretegnil noge. Zgodaj moraš vstat, da je še lepo sveže. 😊

IMG_20250718_093141.jpg

Napisano

Jaz sem tudi šel stol stestirat. Sem se še mimo serviserja peljal sva ga naštelala pa še neko pokanje na zadnjem pestu uredila.

Plusi: 

- ne lezem več naprej

- ni tistega neprijetnega žuljena
- ne boli za modi/mrtvinči
- nimam več brvincev v desnem zapestju(prej sem lezel naprej in ga je obremenilo)

Minus:
- sedaj so tisti deli riti naslonjeni, ki prej niso bili in mej e zadnje 5km mal bolela,..se more sam udelat(gre za trši cestni sedež)

image.png

image.jpeg

jajcadizlska.jpg

Napisano

Tudi danes je bilo zgodnje vstajanje. 😊 

Sem pa danes v moj giro dodal vas Boršt, da je bilo bolj pestro. 😊

IMG_20250720_095819.jpg

1000009195-01.jpeg

• Všeč 11

Napisano

Bravoooo...😉👌👍👍👍👍

Napisano

Pozdrav iz domačega fitness-a, potem pa še na MTB in v klance proti Črnivcu, za "ohlajanje" od kvihtov, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

Jaz sem pa reku, da ima da zapali za prav :D in sm šel šele ob 10 od doma..sem se pa v vsaki koči vstavil na pijači in na turstični kmetiji Abram pojedel kosilo. Tako malo bolj v izi nedeljsko, sicer je pa naneslo nekaj višincev na šunke.image.png

image.jpeg

null

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano

Za zaključek aktivnosti sem še zaplaval v Nevljici. :)

IMG_20250719_110745.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo 10 od 10. Zdej bo treba kakof uro z več kilometri.

image.png

Ta je pa od danes:

image.pngimage.jpeg

jajcadizlska.jpg

Napisano

Še dobr, da je na sliki Brazilija tako blizu, da bodo šli kar s pedalini čez atlantik.

33112_1.png

Napisano

Danes me je pa ena situacija tako spravla v dobro voljo, da jo moram delit.

V glavnem, vsak večer nekje po 19 uri se spravim na bicikel nares nekih 20km, tolk da se mal razgibam in sprostim. Kondicija se je pa kr dobro nabrala.

No, stojim pred semaforjem in čakam na zeleno pa se pripeljejo trije čokolinoti na dveh skuterjih. Ma tiste zadeve, k ne smejo it več k 25km/h. Mulčki seveda polni samih sebe, da je važnost kr špricala naokoli.

Se prižge zelena, pa seveda gas do konca in čez. No takoj za križiščem gre cesta v tak srednje spodoben klanec a dovolj, da tisti skuter na katerem sta bila je jedva šel 20km/h v klanec. No tuki pa pride scena.

Navadno se ne poganjam in ne dirkam ter tekmujem, ampak klele me je tisti hudiček na desni rami prepričal, da je treba zadevo nadgradit.... Prestavim na drugo najmočnejšo izbiro EMTB in se zapodim za tistima mulcema. Šunke plus motor smo z lahkoto zmogli 25km/h v klanec ter nekje na 2/3 klanca prehitim tista dva na enem skuterju (un k je bil sam se je seveda odpeljal). 

Čez 150 metrov nov semafor na Brdu, kjer se znajdemo spet vsi skupaj.

Se obrnem k temu tamalmu in čist tko nonšalantno rečem: "ti, tole pa neki ne gre v klanec"

Tamal ni rekel nič le kakih 10cm je skup zlezel. Pol pa ta drug mulček, tist k je bil sam na skuterju pa reče: "no a vidiš, a sem ti rekel"

Emotional damage. 🤣

• Všeč 1
  • Haha 6

33112_1.png

Napisano (urejeno)

A je kdo že kaj razsikoval Glede SPD MTB čevljev ? Jaz čakam kolega, da pride iz toura pa da se pomeniva. Mal sem gledal kaj imajo na a2u v kopru, ker so mi zakon kot trgovina+menanja+pomoč.

p.s: sem pa se že pozanimal in dobiš, poceni nastavke(plastika) katere lahko natakneš na spd pedala, da lahk greš z navadnimi čevlji recimo kam na obisk al pa na pijačo(kratke furice)

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano

Ima kdo tekalno stezo oziroma bolj tocno, stezo za hojo? 

Na amazonu se z naklonom prodajajo pod 200 eur. 

Ne vem ce bi kaj vec odstel. Kaksen nasvet?

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Bravo @Boss z elektriko si ji nažgal...:jupiii:

Ja, sam veš to je tista elektrika, kjer moraš kr fejst šunke v pogon spravt, da da efekt. To ni e-skiro, k zgledaš gor, k da si štil od metle požru. 😜

• Haha 2
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Ja, sam veš to je tista elektrika, kjer moraš kr fejst šunke v pogon spravt, da da efekt. To ni e-skiro, k zgledaš gor, k da si štil od metle požru. 😜

Jaz te pohvalim ti pa takole.... 🥴🫣😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.