jures Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Viva la France Dubenga nikjer. Niti na cestah...kot če bi Dolomitom negativ naredil 7 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Jaz pa mal po burji danes. 6 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
jures Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust Boss ko sem zamenjal gume si me spraseval za tele 50/50. Danes iz 1700 na 2660 off road. Makadam z vecjimi kamni, držale so ko bomba. Seveda z zmanjšanim tlakom... 3 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust (urejeno) Morje Popravljeno 16. avgust od Tilen5 5 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
TBA Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Hribi, sem pa tokrat snemal še s kamero 5 Citiraj
jures Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Sam kaj ko te kalorije pridejo 2x hitrej nazaj...😄 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust En zanimiv članek glede koristnosti pedaliranja; 8 razlogov, zakaj je kolesarjenje najboljša vadba za celo telo | 24ur.com WWW.24UR.COM Od zdravja srca do dobrega počutja – zakaj kolesarjenje velja za popolno vadbo, ki zajame celo telo. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust pred 1 uro je Z M A J napisal: En zanimiv članek glede koristnosti pedaliranja; Lepo zapakirana reklama za Freestyle. 😁 4 Citiraj
TBA Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust Pred eno uro je etcho napisal: Lepo zapakirana reklama za Freestyle. 😁 res je za ljubitelje Giant koles 3 Citiraj
jures Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust (urejeno) Popolnoma sama na 2680m. Francija je zakon, cene kampov take kot vcasih 20-25€ na noc za 2. Zdaj grem pa cevapcice pect Popravljeno 17. avgust od jures 3 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
TBA Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust pred 2 urama je jures napisal: Popopnoma sama na 2680m. Francija je zakon, cene kampov take kot vcasih 20-25€ na noc za 2. Zdaj grem pa cevapcice pect je potrebno kalorije nadoknadit Citiraj
Shrek Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust pred 3 urami je jures napisal: Popolnoma sama na 2680m. Francija je zakon, cene kampov take kot vcasih 20-25€ na noc za 2. Zdaj grem pa cevapcice pect V Dolomitih je ceneje 🤭 2 Citiraj
Alex Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust Na jahorini pa še bolj. Tam dobiš ćevape to go in na balkonu šotor. 3 Citiraj
TBA Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust dne 16. 8. 2025 ob 21:33 je TBA napisal: Hribi, sem pa tokrat snemal še s kamero Še video. Kvaliteta je bolj Youtube šalabajzerska Citiraj
Tilen5 Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust pred 24 minutami je TBA napisal: Še video. Kvaliteta je bolj Youtube šalabajzerska Nea radi čuj 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
jures Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust (urejeno) Danes start Jausiers 1220m, cilj najine letošnje kraljeve etape pa Cime de la Bonnet 2803m. Ko primerjam visino na uri z informacijskimi tablami Tour de France vsak kilometer kaze tocno. Ko pa gledas porocilo pol na telefonu pa manjka 100m na zacetku in koncu....Huawei Glede na to da sva sedaj osvojila najvišjo krožno asfaltno cesto v Evropi, bo šlo sedaj samo na dol pred 5 minutami je Tilen5 napisal: Nea radi čuj Cuj radi Popravljeno 18. avgust od jures 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
TBA Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust pred 3 minutami je Tilen5 napisal: Nea radi čuj youtube nekaj melje... Citiraj
jures Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust pred 6 minutami je TBA napisal: youtube nekaj melje... Men dela (se hvalim ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
TBA Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Pravkar je jures napisal: Men dela (se hvalim ) sej moji stari tud delajo :P. ta neki šteka pa sm ga dol dal pa bom še 1x naložu 1 Citiraj
TBA Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust pred 35 minutami je TBA napisal: sej moji stari tud delajo :P. ta neki šteka pa sm ga dol dal pa bom še 1x naložu Težava je v tem da na Youtube zelo dolgo traja da sprocesira 1080p posnetke 1 1 Citiraj
Boss Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Ej, ne tolk hitr vozit, men je kr slabo ratal od brzine. 2 Citiraj
Bini Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Je tak hitro vozil, da ni uspel v gostilno it na pir.... 1 Citiraj
TBA Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust pred 36 minutami je Boss napisal: Ej, ne tolk hitr vozit, men je kr slabo ratal od brzine. Time warp na kameri dela čudeže 1 Citiraj
TBA Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust (urejeno) še en posnetek,žal sem pozabil spremenit naklon kamere 😕 Pa tudi kar precej je začelo pihat in mračit. Če bo slaba kvaliteta si v nastavitvah (tist kolešček na videu) nastavi na 1080p Popravljeno 18. avgust od TBA 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.