Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ko je res vrezana uporabim lezyne za plašč fliko.

En plašč sem vozil naprej. Sem pa že drugega stran vrgel kar hitro, ker se je v zarezo kar šoder basal.

Napisano

Dopoldne do izvira Kamniške Bistrice. :)

IMG_20260808_120012.jpg

IMG_20260808_114810.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

Vprašanje za bicikliste. 

Ko morate uporabit črva za gumo, A to isto gumo še naprej normalno uporabljate s črvom noter, ali se greste lepljenje flike na notranjo stran gume, ali gumo preprosto vržete stran?

Sam sem eno zvozil do konca s črvom notrt. Danes je naš mulc na Dovškem enega črva ponucal, da se je pripeljal domov. 

To je bolj zasilna varianta na terenu za tubeless, ni več 100% za gorsko, za cestno še mogoče gre, če si kje blizu civilizacije in po mestu. Če imaš srečo sicer lahko še dolgo drži. Jaz sicer v primeru tubeless vedno menjam plašč za novega, za gorsko kolesarke ture. Lahko pa daš noter zračnico (prej odmontiraš tubeless ventilček), če ni prevelika luknja v plašču (in na notranjo stran plašča dodatno še fliko, na katero potem pritiska zračnica) in si bolj siguren, edino malo več je teže, če te ne moti. Samo flika od znotraj na plašč brez zračnice pa po moje ni več najbolj sigurno, včasih ne prime v redu.

Napisano

Res je. 

Jaz sem stara šola. Šlauh na peciklu je nuja. 🫣

Pogon na šunke tudi.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.