Živjo. Sem lastnik Mazde 6 2.2 dizel letnik 2017 AT AWD, ki ima trenutno prevoženih 195k km. V kratkem imam namen zamenjati olje + filter v avtomatskem menjalniku. Ker bo avto že vzdignjen bi spotoma menjal še olje v zadnjem diferencialu ter v transfer casu. Zanima me katero olje oz. znamko priporočate (Ravenol?), ali je samo važno da je 80w-90 GL5? Za referenco bi imel tale video: https://youtu.be/Ub0NCMJj3d8
Zanima me še ali je res potrebno točno odmeriti kapaciteto olja za zadnji diferencial ter transfer case, ali lahko naredim tako kot je prikazano v videu, ki je natočil toliko dokler ni začelo teči iz dolivnega čepa? (sicer je na videu CX 5 ampak predvidevam da ima enak diferencial kot moja M6)
A takole si predstavljajo borbo proti korupciji. Vsi oddajo poročilo, le 12 SDS mandljcev misli, da je nad zakoni. Noro.
Več poslancev SDS ni oddalo poročila, KPK jih utegne zato udariti po žepu
WWW.ZURNAL24.SI
Poslanec Resnice Boris Mijič je KPK poročal o lastniškem deležu v podjetju, so potrdili na KPK. Nadzor poročanja o premoženju pri vseh...
Se strinjam, lepša je, meni je tudi rjava notranjost lepša, tisti grd ekran pa itak ni za nikamor. Dobimo pa poleti v EU tudi 78kwh LFP baterijo tako, da je še nisem črtal iz seznama. Vsekakor mi je bolj všeč kot nova CX5.
Če bi imela ta nova kak dober bencinski motor noter bi bila vsekakor veliko boljša. Lepša pa je.
Edino 55" TV bi bilo potrebno nujno odstraniti iz armature.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.