Meni pa zanimivo, po več kot štirih letih od nakupa, ogledala še vedno delajo brez problema, pa imam od začetka vklopljeno funkcijo avtomatskega zapiranja ogledal.
Mi je pa po enem letu crknila ključavnica na prtljažnih vratih.
Aja, pa v avtomatskem menjalniku mi je shodila Lock-up sklopka, tako, da so mi tik pred potekom garancije morali zamenjati cel nov menjalnik. Heh, malenkost...
Če se še kdo opogumi donirat, je tule QR koda in vse ostalo. Sem nakazal nekaj cekinov, za dober namen.
V OBČINI SOLČAVA UDAR STRELE ZANETIL POŽAR - DO TAL POGORELA DOMAČIJA V BUKOVCU - solcava.si
WWW.SOLCAVA.SI
Požar v Občini Solčava V noči z nedelje na ponedeljek, 22. junija 2026, je po še neuradnih podatkih udar strele zanetil požar na območju Občine Solčava, na najvišje ležeči kmetiji v Sloveniji – v Bukovcu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.