-
Mazda CX-30 DM 1,8l Skyactiv-D 85kW 116PS Felgen und Kompletträder | felgenshop.de WWW.FELGENSHOP.DE Anbaufertige Felgen und Kompletträder für Mazda CX-30 DM 1,8l Skyactiv-D 85kW 116PS... Tukaj si poglejte predoglede kako feltne izpadejo na avtu za lažjo predstavo 🙂 da se ne boste po glavi tepli potem 😆
-
Glede na spodnji video, ce imas 360 kamero se crte na ekranu premikajo Je pa zanimivo koliko jih ne ve kaj je na desni strani volana srednji spodnji gumb Desni je radarski tempomat, sredinski pa traffic jam assist. To vprasanje se redno pojavlja na forumih in redko kdo ve kaj je razlika
-
Fantje ne se hecat,dajte na tako lepe avte 18",da vam ne bo čez leto dni žal! Če je problem denar,kupite najprej zimske gume jeseni,naslednje leto pa 18tke in bo avto kot iz škatlice.
-
Ma jaz bi dal kar alu ... nisem se raziskoval, sem pa vcer na hitro v search fliknil in reicmo feltne: Platišča Autec Skandic Black Matt 16x6.5 5x114.3 ET38 70.00 K60 :: Matsport WWW.MATSPORT.SI Matsport Pa gume: BRIDGESTONE Blizzak LM005 215/65R16 98H gumax WWW.GUMAX.SI KLEBER Quadraxer 2 235/40R18 95W XL | Celoletne pnevmatike Ne vem ali platisca sploh so primerna in kasne so gume. To sem samo toliko pogledal, da sem dobil obcutek.
-
...platneno streho, vrata leva in desna, sprednjo havbo malo poškodovana levo pri žarometu, desni žaromet, motor 1,6 z menjalnikom, vsa el. napeljava, rezervoar za gorivo....
-
-
Topics
-
Latest Images
-
Today's Birthdays
-
Who's Online (See full list)
Recommended Posts