Uspelo mi je.
Potreboval sem cca 3 ure (ker sem lesen, in res nisem hotel kaj zašuštrati), pomojem se da vse skupaj narediti v 1 uri, max 2.
Kaj naj rečem, škoda, ker Mazda že takrat ni stavila takih ekranov v avto.
Slika je čista, še slika iz kamere lepše, ostrejše zgleda.
Sam android sistem je OK, dela z joystickom, google play trgovina dela, lahko si naložiš vse aplikacije tega sveta (youtube, netflix, spotify...). Sicer bom sam primarno uporabljal kar carplay, ki je tudi vgrajen v sam ekran, ker sem se navadil in se mi dopade. Zvok je preko AUX-a in je OK.
Kar mi je res všeč je velikost in jasnost slike.
Sicer pa sem se odločil za tale nakup, ker mi je original ekran "odstopil" in sem potem namesto 250€, dodal še 50€ (ajde 60€) in kupil tale sistem.
Original
Kitajc:
Original kamera/senzorji:
Overall zadovoljen
Jaz tudi ne, bomo videli sicer koliko krompirja in kakšen bo zrasel na vrtiču, ampak kar bo, bo res DOMAČE. Pred sezono dodam konjski gnoj z bližnje kmetije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.