Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vsi v tem Popru so namreč agresivni skrajni levičarji .Kot je znano , je Kobal naredil plagiat in se podpisal pod njim. Leta 2018 je na natečaj za izvirno slovensko komedijo v Gledališču Koper poslal igro z naslovom Profesionalci sredi sezone, ki je bila v celoti prevod in prepis dela La Prova Generale (Generalna vaja) italijanskega dramaturga Alda Nikolaja. Žirija je delo izbrala kot eno najboljših na natečaju, Kobalu pa so izplačali nagrado v višini 13.000 evrov. Pozneje, ko so odkrili ,da je plagiat je moral seveda denar vrnitvi se javno opravičiti. Za nekaj let se je potuhnil od sramote, sedaj je pa zopet dobil rdeča krila in serje okoli. Boris Devetak je prav tako zagrizen skrajni levičar, da ne govorimo o Gojcu. Za bruhat.
-
Kobal je ena propalica. Včasih je imel vsaj malo kulture v sebi. Zdej je pa isti, kot tista Makarovička zblojena od rdeče zvezde.
-
Upam, da še nisi menjal akumulator, ker po mojih podatkih ne rabiš i STOP akumulatorja,ker glavne funkcije napaja večja baterija pod prednjim desnim sedežu Iz prilog- slik lahko lepo vidiš kakega imam jaz in mi še vedno dobro služi. Zakaj bi zapravil 100€ več kot je potrebno!
-
Od znancev sva z ženo dobila dve karti za gledališko predstavo za danes, ker sta zbolela. Predstava se je imenovala TV poper v živo. Včasih smo se nasmejali Kobalu in druščini njihovim skečem. No, tole danes je bilo pa poden od podna. Tako porazne predstave nismo se nikoli gledali. Na trenutke, ko so udrihali po trenutni oblasti je bila prav mučna tišina v gledališču. Nisem si mislil, da bodo padli tako nizko z banalnostjo in neokusnostjo. Nekateri so ploskali iz vljudnosti, teh je bilo mogoče tretjina, ostali so samo začudeno gledali, kaj se dogaja in kaj se gred. Katastrofa. Škoda vsakega evra za to polomijo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.