Korona - Covid-19
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
E, tako sem tudi jaz urejal ampak po nasvetu cenilca konkurenčne zavarovalnice! Moj nasvet, ko se pogajaš s cenilcem glede škode avta in naletiš na oviro mu mimogrede omeniš, (zagroziš) s sodno zapriseženem cenilcem, da se začne zavedat resnost situacije! On tako ve, da ti tržno vrednost mora izplačati.....
-
Ma ja. Tudi fizično osebo resno jemljejo, ko se začne enkrat sklicevati na zakon in na zakonske roke. Samo je to za laika izredno težko, ker en kiks in vse pade.
-
..., da na koncu ne veš, a se pogovarjamo o zavarovalnici al o Petrolu...
-
Od sportman333 · Napisano
v takih primerih do zavarovalnice samo preko pravnikov/odvetnikov, sicer te kot "navadnega" človeka odkantajo z recitacijo vseh takih in onakih členov in da si vsega skorajda ti kriv, da ti nič ne pripada....ko dobijo uradni dopis in štempiljko s strani odvetnika potem je malo drugače, ker morajo to potem malo bolj resno proučiti....zato pa imajo milijonske dobičke....(v mojem primeru, sicer se ne spomnim več natančno številk, ampak mislim da mi je odvetnik vzel 500€, cca 8% kar sem dobil od zav.....s tem da je njemu to verjetno vzelo par ur dela ker ima take case že pripravljene, samo podatke je povzel.....in sva bila na koncu oba zadovoljna)....je bilo pa to 10 let nazaj...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.