Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A se je mehanizem ročne zavore spravil na mesto? Ker če se ni, ti lahko odmika ploščice bolj kot je potrebno, pa moraš večkrat pumpat... Ne sprašuj mene, kako se to preveri na trojki z električno ročno, ker jaz vem samo, kako se to uredi na B-seriji. Samo tam je boben in nastavljaš z izvijačem na vsakem kolesu posebej. Ampak simptomi so pa podobni...
-
Čudežno se je user na postu menjal. Pa sem že naredil analizo in ugotovil, da si en in isti.
-
- Yokohamo sem vzel na spletni trgovini uvoznika, ker sem v dogovoru z njimi čakal 14 dni, je bil kontejner na poti. Drugje je sploh ni bilo (sveži model in čudna Mazda dimenzija). - Michelin Alpin 6 sem vzel na Bartogu, ker so mi ceno enačli in je bilo težko dobit V. - 2x Bridgestone LM005 sem vzel na gumax-u - Michelin Pilot Alpin 5 sem vzel v Nemčji, ker so bile v kompletu s felnami in TMPS senzorji. Cena je bila tako ugodna, da bi se splačalo po njih peljat, tudi če ne bi zraven šel na dopust. - Michelin Pilot Alpin 5 sem vzel na nove-gume, je bila najceneje v SLO. Ceneje kot na Liderpnevmatik (sem primerjal). Letos še ne vem kje bom vzel. Seveda obrnem Google na glavo in pogosto preverim podjetje. Če ni v EU, ne velja EU zakonodaja. Ko se bo približal 15. 3. se bom odločil katere, verjetno PS5 ali CSC7 in poiskal trgovca. Zgornji seznam je kronološko urejen. Pred tem mi je dobre cene rihtal vulkanizer. Ne vem, ali mu ni več, ali pa ne dobi dovolj ugodnih cen.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.