skritikrt Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar (urejeno) Nekaj bo...😋🍗 Popravljeno 20. februar od skritikrt 4 2 Citiraj
FuManchu Napisano 20. februar Avtor Prijavi Napisano 20. februar Imajo samo eno pivo pr tej bajti? 2 Citiraj
Bini Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 19 urami je FuManchu napisal: Imajo samo eno pivo pr tej bajti? Ta je taboljši.... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar dne 20. 2. 2025 ob 15:03 je Bini napisal: Tale tudi paše pri 32 st....🥵🍻 32 st....? Ker ni navedena fizikalna enota domnevam, da je to tvoj kot nagiba po parih pirih. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 22. februar Prijavi Napisano 22. februar Vem, da poleti bolj paše kot pozimi.... 😉 3 Citiraj
Boss Napisano 22. februar Prijavi Napisano 22. februar @Bini pazi, če preveč tole piješ lahko rataš prava BITANGA** ** razlaga za tiste, ki ste malo mlajši 3 Citiraj
Bini Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar pred 12 urami je Boss napisal: @Bini pazi, če preveč tole piješ lahko rataš prava BITANGA** ** razlaga za tiste, ki ste malo mlajši Sem že ugotovil.... 😋😉 1 Citiraj
Bini Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Sem prešaltal na drugega🥴 pa grem nazaj na prvega🤗😊👍 1 1 Citiraj
AmpeR Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar (urejeno) Danes sem pa pil pivo z Janezom Janša na vrhu Zvoha. No z unim drugim. Dir. Krvavca😁 Popravljeno 23. februar od AmpeR 3 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar (urejeno) Sam to pa ne zgleda kot vrh Zvoha ? Al je sam s takega kota slikan,..a to je tam pri tisti kolibi? Popravljeno 23. februar od Tilen5 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Me je zmedlo k ni ograje pa tistega klasičnega pogleda ki sem ga navajen Citiraj
Bini Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar pred 22 urami je Shrek napisal: Ni druzga? Ni boljšga.... 😁😉 Citiraj
AmpeR Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar No, glavnem velika Laško je na Krvavcu 1.5€😁 2 1 Citiraj
Jest Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar pred 1 minuto je AmpeR napisal: No, glavnem velika Laško je na Krvavcu 1.5€😁 A kavcija za piksno? 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar pred 57 minutami je AmpeR napisal: Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. Idealno, da se ga kdo "nažoka" in potem veselo (izdatno) slalomira med smučarji. (v smislu je tok pocen, da sem kar 3 ruknu, namest enga, heh) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec (urejeno) Popravljeno 13. marec od Janez007 4 1 Citiraj
Alex Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 4 urami je Janez007 napisal: Kaj je to? Zbor dino lastnikov? 🤔 1 4 1 Citiraj
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 51 minutami je Alex napisal: Kaj je to? Zbor dino lastnikov? 🤔 Velik motor, malo pivo. 😆 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.