Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pritisk dvignjen. Poizkus plačila malce višjega zneska preko spletne banke zadostni količini šuškavcev navkljub neuspešen - razlog: uporabniško ime ki ga stalno uporabljam in sem ga tudi danes pri drugih nižjih plačilih z istega računa uspešno uporabljal, ni bil všeč sistemu - vsaj tako se je izpisalo sporočilce. Če nebi banke sanirali in potem tudi prodali tujcu ki je uiber gospodar, bi človek pomislil, da je z Ljubljansko banko kaj narobe. Bo treba začet uporabljat Ivan Janez sistem - z vrečko denarja v avtosalon. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ne verjamem da je v deželi cvička varneje. -
Evo, mi je @Jest omogočil testno vožnjo, pa da mal poročam. Občutki so mešani. Všeč mi je: - uglajena tiha vožnja - začetni pospešek - poraba 15kwh - izgled zunanjosti - izgled notranjosti če ne upoštevam TV zaslona nalepljenega na armaturko Ni mi všeč: - premajhen prtljažnik - TV zaslon na armaturki - pomanjkanje fizičnih gumbov, upravljanje preko tablice je izjemno nepriročno - pričakoval bi večjo odzivnost pri hitrosti 130km/h navzgor - kljuke so precej nepraktične Ali bi ga imel? Ne vem😅
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.