Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

IMG_5220.jpeg

IMG_5222.jpeg

• Všeč 4
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Brezalkoholni, po zelo zahtevnem treningu v fitness-u :)

IMG_20250710_191644.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

#sponsoredbyhoffer

image.jpeg

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Pigo kot pivo..men je fino, pa fajn mi je ko je 0.33. Kupim kar plato od 12.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Pigo kot pivo..men je fino, pa fajn mi je ko je 0.33. Kupim kar plato od 12.

Hvala za natančen in podroben opis... 😁😉

Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Hvala za natančen in podroben opis... 😁😉

Kaj ti čem,..kupi in probaj 😂

Napisano
pred 19 urami je Bini napisal:

Kakšen je🤔

Kakšen?

Bini, kako bi ti recimo z besedami tu na forumu opisal po čem dišijo vijolice?

• Haha 5
  • Zmeden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo…

🍺 Vizualno popotovanje

Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane.

Vonj

Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja.

Prvi požirek

Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor.

Po pivu

Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja.

• Haha 1
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo…

🍺 Vizualno popotovanje

Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane.

Vonj

Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja.

Prvi požirek

Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor.

Po pivu

Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja.

OK, razumem - pivo za vegane. Next.

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je g.Wankel napisal:

🍺 Vizualno popotovanje

Vonj

Prvi požirek

Po pivu

Za tale opis si se moral res potrudit.

Mislim količinsko.:lol:

Napisano
pred 15 urami je g.Wankel napisal:

🍺 Vizualno popotovanje

Vonj

Prvi požirek

Po pivu

Evo to je to kar sem hotel vedet.... 😁🫣😊😉

Napisano (urejeno)
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Za tale opis si se moral res potrudit.

Mislim količinsko.:lol:

Chat GPT ?  :)

Popravljeno od Tilen5

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Chat GPT ?  :)

Saj glih tega me je strah.

Danes mladina ne rabi takšne ali drugačne inspiracije, da bi bila ustvarjalna. Danes je lahko vsak Prešeren brez fermentacije.

Napisano

Jaz drugače ful uporabljam chat GPT, in ga podpiram(mam celo kupljeno PLUS) :) Ampak ne za pisanje/ustvarjanje stavkov al whatever.

Napisano (urejeno)

Ko to temo pregledujem izgleda, da popijete hektolitre piva. 😊 Jaz popijem mogoče po pollitrsko pivo na mesec. Pa še to ne vsak. In še to le v družbi, nikoli, ko sem sam doma. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

primorci imate boljšo alternativo kot je pa pivo 😉😁

sicer smo na lestvici kar visoko :)

WORLDPOPULATIONREVIEW.COM

Discover population, economy, health, and more with the most comprehensive global statistics at your fingertips.

Popravljeno od sportman333
Napisano

Zanimivo, da pri nas so ženske ta hujš žlamparke. Če sem prav videl so celo prve na svetu. Babe pijane.

• Haha 1
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Dodajmo se enega… ;) 

IMG_5286.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Zanimivo, da pri nas so ženske ta hujš žlamparke. Če sem prav videl so celo prve na svetu. Babe pijane.

A nisi še bil na nobeni novoletni službeni  zabavi? Babe so se ga na naših zabavah tako ulile, da so začele na koncu že težit. Vodile so pa Štajerke, ki ga nesejo več kot pubeci. 😄

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Saj bi bilo smešno, samo kaj, ko se lahko zgodi, da bo resnično...   NA MEDICINI DELA   - Ime in priimek? - Horvat Marko. - Koliko let imate? - 67 čez dva meseca. - Po kaj ste pa potem prišli k nam? - Poslali so me iz firme, pretekel mi je zdravniški, pa dva meseca še ne morem v penzijo, pa moram... - Dobro, naredimo to na brzino. Slišite dobro? - Prosim? - Slišite dobro? - Ne slišim vas ... - Drugače dobro slišite? - Ah, to. Na eno uho slabo, na drugo skoraj nič . - Dobro, napisal bom, da je sluh v mejah normale. Dajte si gor te slušalke, jaz vam bom spuščal zvoke, vi pa dvignite roko, ko nekaj slišite. Prav? - Prav. - Človek, pa kaj niste nič slišali? Sedemkrat sam vam spustil zvok!!! - Prosim? - Ali slišite sploh kakšne zvoke? - Ne, samo glasove. - Kakšne glasove!? - Včasih slišim v glavi glasove. - Kdaj? - Največkrat, ko ne popijem zdravil. - Kakšne zdravila? - Take, da potem ne slišim glasov. - O, ti Boga! A vidite dobro? - Koga če vidim? - Kakšen je vaš vid? - Tako-tako. Z očali vidim bolje. - In kje imate zdaj očala? - Nekje sem jih izgubil. - Pa zakaj jih niste poiskali? - Saj sam jih iskal, samo brez njih slabše vidim, pa jih nisem mogel najti. - Preberite te črke v tem osvetljenem steklu. - Kakšne črke, jaz tu ne vidim nikakršnih črk, vidim samo rumeno mačko, ki drži žlico v ustih. - Glejte v tole steklo, in ne skozi okno! In to zunaj, kar vidite skozi okno, ni mačka z žlico, temveč bager! - Tu ne vidim nič... - Dobro, napisal vam bom, da imate vid v mejah normale. - Rešite zdej tale psihotest. - Evo, izvolite. - Kaj za Boga je zdaj to? Kaj ste vi tukaj naredili? Vidite, kaj piše pod sliko? - Da. - Piše, prečrtaj tisto, kar ne spada zraven. - Da. - Na slikah so mačka, pes, krava in ventilator in vi ste prečrtali mačko! - Da. - Zakaj, za hudiča!? - Pa zato, ker ne spada zraven. - Kako mačka tu ne spada zraven!?? - Pa lepo. Pes in krava sta si prinesla ventilator, da se ohladita, mačka jima je v napoto. - Katera zdravila pa pijete? - Imam vse mogoče ... - Katera najpogosteje pijete? - Običajno rumene, zelene in modre... - Pijete tablete po barvah!? - Pa, ja, ker dostikrat izgubim očala, pa ne vidim prebrati napise na škatlah... - Oh, Bog! Dajte, da vam odvzamem kri. Kaj pa imate to na roki? - Rokavico. - Kakšno? - Z imenom, priimkom in naslovom. - Zakaj vam to? - Včasih pozabim, kako mi je ime in kje stanujem, pa me tako znajo vrniti domov. - O, ti Boga! In zakaj vi sploh opravljate pregled? - Za voznika. - Kakšnega voznika!?!?!?! - Voznik avtobusa. - Vi vozite avtobus!?!?!? - Ja. Mestni. - Pa katera budala vas sili, da še vozite avtobus, poln ljudi!?!?! - Silijo me ministri in premier s svojim zakonom, da delam do 67. leta. In zakaj mislite, da so oni budale? - Vi mislite, da niso!? - Mislim, da niso. - Zakaj tako mislite? - Oni in njihovi otroci se ne vozijo z mestnim avtobusom...
    • Pes je res lahko najboljši človekov prijatelj - dosti boljši kot mačke ...   Po drugi strani pa mačke nikoli ne delajo za policijo ...
    • Moti me, da ne morem spodaj niti hodit niti peljat z BTjcem niti peljat s kosilnico...   Na enem delu poteka pot pravokotno na linijo. Zato sem zahteval, da mora biti linija vsaj 4,5 metra visoko, ker če po tej poti pride kak hlodovinar iskat, je visok 4 metre...
    • Pat in Mat bi to hitreje rešila...   Po emajlu dobim obvestilo, da so oni primer zaključili. Zraven so me se povabili, da izpolnim Anketo o zadovoljstvu.   Se naredim bedaka in napišem emajl nazaj, da linija je še vedno meter in pol nad tlemi in da če so oni končali, bom pa jutri prerezal, kar je ostalo, da me ne bo oviralo, ker očitno ni njihovo, če so oni končali, kabel pa še vedno visi.   Ni bilo petnajst minut, pa je bil najprej emajl iz Telekoma, da so posredovali ustrezni službi in da bodo ukrepali. In še preden sem emajl do konca prebral, je bil že klic z GVOja, da je potrebno ponapeti optični kabel in da bodo rešili.   A jaz sem pa že v prvem emajlu, ki sem jim ga poslal 1.3. (resnici na ljubo je bila to nedelja, zato štejmo, da so ga prejeli 2.3. takoj zjutraj) napisal, da linija je najverjetneje optični kabel do soseda...   Oni so pa 5.3. sporočili, da je primer zaključen, danes pa še ni zaključen ker morajo ponapet optični kabel. Resno me zanima, kaj je počel tisti mož, ki je prišel narisat križec na zemljevidu? Če je že prišel preverit, kaj je narobe, bi jim lahko točno povedal, kaj je in kako je. Tako bo pa zdaj že tretji obisk "strokovnega osebja" za to, ker se je popustila spona in se je linija obesila skoraj do tal, pa jo je potrebno napeti in pritrditi.   Pat in Mat bi to hitreje rešila...
    • Pa saj nekako so problem rešili... Tebe je motilo, da ne morš porezat spodaj, pa so porezali namesto tebe. 😅
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.