Kuharija
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
O bože, oprosti, zgrešil tole... Ja auto snickers. Plačevanje uvoza za tak avto je imo nateg. Ne rečem za nek 70k avto kjer je res jeba, če ga kam zapneš na poti domov, za mazdo je pa malo hecno. Je pa odgovor vseeno relevanten, saj sem bil prisiljen odpisati mojo mazdurino in nabavit novo. Gospod Piet ne dela več pri snickersih in je sedaj uspešen herbalife accredited nepremičninski agent. Na žalost imajo pri tej avtohiši pravilo, da se o ceni ne pogajajo, nastavijo jih pa zelo visoko, tako da sem na koncu uvozil od nekega drugega dilerja belo 20th anniversary edicijo. Kar kul mašina. Sicer pa vse tako kot v prej opisanem postopku, le da sem tokrat šel s flix busom ponoči, zjutraj prevzel avto in se peljal domov. Sicer par ur dlje ker niso resni s temi cestnimi gradbišči...
-
Malo si zamešal stvari, vsak naj svoje delo opravi kot je treba in ni problema.... Jaz se vedno vozim po desnem, če ni poln pas tovornih vozil. 😉
-
Bini, ne seri... Kaj ste vsi taki nestrpneži. Poln kurac mam prepotentnezev na levem pasu. Hvala bogu, da nisem več vsak dan na AC... Koliko se vas umakne na desno, ko je desni pas prazen in nikogar za vami?
-
Obvladaš? 8 do 9 ur na dan? Se je tovornjak peljal pod omejitvijo? Misliš, da je omejitev 60 na uro čez gradbišče brez veze? Jaz se lahko peljem 100... Pomisli na posledice, če se naredi nesreča, pa se pelješ 60+...zbiješ delavce na gradbiščih kot keglje na bowlingu... Koliko zgubiš, če se 10 km pelješ 60 namesto 130? Toliko prej pojdi od doma, če greš v službo...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.