Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Isto je bilo pri znancu. Mondeo 2008. Uradni servis spredaj delal servis in stabilizator menjaval. Vse ok, so optiko naredli. Optike izgleda niso delali. Ker se je zadaj čisto sesedel, da ga je vleka peljala. Obe roki zadaj novi, levi stabilizator, ostalo puše. Tu ni bil mali strošek. Ampak avto je super, nima rje, vozi se odlično, kot pravi @Slivka novih ni, pa naj stari nabira kilometre naprej. Zavedaj se, da nov avto, pod garancijo, pride servis 300-400€, pa se menja samo olje in filtre. Če je še kaj drugega za menjat, boli pri srcu. Tak da, če ti je super, popravi in vozi naprej.
-
Večina vozi skiro off/on. Stisne gas do kraja, da doseže tisto "zen" stanje (uau, kako šiba), ne pomisli, da bi lahko vozil tudi z gasom nekje vmes. Valjda, ko ga preseneti ovira, preden preklopi iz "zen" na "normal" je že po tleh.
-
@uklopko. Ko berem tvoj zapis me nekoliko zmrazi - ker sem doživljal podobno zgodbo 4 leta nazaj. Pri takratni CD175 z okoli 100.000 prevoženih je bilo po testiranju pooblaščenih servisov vse BP. A interval regeneracij se je iz tedna v teden zmanjševal in v cca 4 mesecih skoraj prepolovil (iz cca 200 km na cca 100 km - zelo odvisno od režima vožnje). Pa sem si kupil OBD2 adapter, preko aplikacij FORScan-a in Torque spremljal parametre, objavljal na več forumih, se oglasil na več pooblaščenih servisih. Odgovorov pa vedno več kot vprašanj - iz matematike vemo, da v takem primeru ni točne rešitve.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.