Slivka Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Ja tko je to ko si mlad je ceneje, ker ne rabi mojster kej preveč fotošopat sliko, da vsaj mal zgledamo na njih. 3 Citiraj
samSimon Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar 2€ dražje kot v Grosuplju, pa sploh slike ne dobiš na konc. Samo še kodo na papirju. 😁 1 Citiraj
x-layer Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal: V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... V Mariboru sem plačal 25€... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Mraušk Mčk Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar (urejeno) Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. (Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.) Popravljeno 24. februar od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Drgačpa. Ko sem se šel jaz nazadne fotografirat, je bistveno več koštalo. Res pa da sem zraven dobil 3 pike gratis. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal: V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... Verjetno so rabili veliko fotošopa zate Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal: Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. (Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.) Za osebne dokumente slike ne sme fotošopirat... Za slikice, ki jih imaš pol za talat sodelavkam, tam pa ja Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar pred 5 minutami je x-layer napisal: Za osebne dokumente slike ne sme fotošopirat. In kdo bo to porajtal, če si dobro naredil? Citiraj
Janez007 Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Sem se slikal za dokumente lani novembra v našem kraju ... 16 € 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar slikal kake 2tedena nazaj ker mi je poteklo vozniško dovoljenje,.. slike + koda za upravno 20€ Citiraj
NevLado Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal: V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... Jaz sem za tamalo decembra pri nas plačal mislim da 13 pa še par slik zdraven in je bilo 25, meni se ne zdi drago Pa potem na upravni še 22 za osebno Citiraj
x-layer Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Pred eno uro je Boss napisal: In kdo bo to porajtal, če si dobro naredil? Pojma nimam... Tako me je podučil foto majster... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 2. marec Prijavi Napisano 2. marec Počasi potekajo priprave na 29. marec, ko bo sredi dneva delni sončev mrk... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. marec Prijavi Napisano 2. marec A se je kdo že igral s Sora @g.Wankel kaj tukaj ne štima ? 20250302_1853_Mazda Sunset Drive_simple_compose_01jnbzv9c8f328j3ah5e5td6zm.mp4 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 2. marec Prijavi Napisano 2. marec pred 10 minutami je Tilen5 napisal: A se je kdo že igral s Sora @g.Wankel kaj tukaj ne štima ? 20250302_1853_Mazda Sunset Drive_simple_compose_01jnbzv9c8f328j3ah5e5td6zm.mp4 Men zgleda perfektno 🤣 Res pa, da ležim že 6 dni, tko da ne vem a se mi blede ali je tak posnetek 😀 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. marec Prijavi Napisano 2. marec A ti tudi ? Jaz grem delat po 10 dneh. Zelo malo sem bolan, sam ko me prime me pa konkretno zdela. 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec Na Fordu mi priporočajo zeleni čaj, ker naj bi deloval pomirjevalno... Drugače je pa naš FucksWagen skoraj naredil servis na 45.000 km. Samo sprednjega levega amortizerja niso imeli na zalogi, pa bo treba malo počakat... 2 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec pred 3 urami je Slivka napisal: Drugače je pa naš FucksWagen skoraj naredil servis na 45.000 km. Samo sprednjega levega amortizerja niso imeli na zalogi, pa bo treba malo počakat... To je na voznikovi strani, ane. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000... 1 Citiraj
Bini Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec pred 1 minuto je Slivka napisal: Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000... Ta tvoj FucksWagen je zgleda sestavljen iz obnovljenih rezervnih delov.... 🥴🫣😉 2 Citiraj
Jest Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec Očitno je Slivka kupil "salonsko vozilo" ... ... kar pomeni, da je dober samo za to, da stoji v prodajno/razstavnem salonu 😅 ... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.