jures Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec (urejeno) Kot je rekel ce so si te izbral za tarco, bodo vlomil. Zato velja nepisano pravilo - bolj kot varujes, opozarjas, bolj pravis da varujes vrednosti in si bolj zanimiv.... Enako z avtom, kolesom, motorjem, ce so si izbral tvojega ga bodo...ne glede na alarm, ketne .. Ta je dobra, objekt je varovan s psom Nasega 40kg lahko najprej vzamejo, ce ga zbudijo prej. Pa spet ta lepa slovenija, kljub temu da mas opozorilo, kljub temu da mas ograjo, ce vlomilec stopi notri ce mal opraska vlomilca mas celo stalo, velika verjetnost da psa moras oddati na koncu. Sosed v preski je mel tako stali ko je prodajalka krompirja stopila za varovano ograjo z napisom, rotič jo je pa samo na tla podrl in čakal da pridejo lastniki. Brez ugriza. Policija, veterinarska inspekcija, odvetniki. Psa so komajda obdrzali, kazni uh la la. Ce ne bi imep cepljenj bi pa takoj sel oz bil odpeljan.... Enako je ce zalotis vlomilca v bajti. Buh ne daj da se zadereš čez njega, maš pizdarijo...če ga pa fizočno pa lahko tud sviras v arestu, ne samo dinčke plačaš. Takle mamo Popravljeno 9. marec od jures 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec 2 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Janez007 Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Govorim o nesorazmerno močnih, dragih protivlomnih vratih. Če že, potem bi morali biti vsi dostopi v notranjost vsaj tako varovani. V našem kraju so kakšnih 20 let nazaj tatovi v trgovski center vlomili skozi streho ...😀 1 Citiraj
jures Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec 136.139 Aufrufe · 3.073 Reaktionen | Još jedno u nizu merenja u... WWW.FACEBOOK.COM Još jedno u nizu merenja u Tesli, dok ga moj prijatelj nije prodao 🙂 Posle ovih merenja i videa mu... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Ampak vseeno v tole precej dvomim. Verjetno edino pri polnjenju bi bilo lahko precej močno elektromagnetno polje okoli polnilnega kabla in konverterjev. Sama baterija vsaj po moje ne bi smela oddajat kaj dosti EMP-ja. Bi blo pa zanimivo videt kolk EMP-ja okoli tvojih superkompjuterjev... a ste kdaj izmerili. Tam je na tone trafotov in kablovje, raznoraznih konverterjev, hladilnih zadev itd. To bi bilo za izmerit, ker mene je že mikrovalovka presenetila, da tolk uhaja v prostor, kljub temu, da bi morala biti okoli kar spodobna Faradayeva kletka. Citiraj
jures Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec (urejeno) Pa saj je elektromotor tudi zadaj, ta ma tuljavco, pa mogoce odpira stargate. Ne merimo, mamo pa certifikat za 'green computing' Celo 1. Na lestvici je nemski junak November 2024 | TOP500 TOP500.ORG Popravljeno 9. marec od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 23 urami je jures napisal: Kot je rekel ce so si te izbral za tarco, bodo vlomil. Zato velja nepisano pravilo - bolj kot varujes, opozarjas, bolj pravis da varujes vrednosti in si bolj zanimiv.... Enako z avtom, kolesom, motorjem, ce so si izbral tvojega ga bodo...ne glede na alarm, ketne .. Ta je dobra, objekt je varovan s psom Nasega 40kg lahko najprej vzamejo, ce ga zbudijo prej. Pa spet ta lepa slovenija, kljub temu da mas opozorilo, kljub temu da mas ograjo, ce vlomilec stopi notri ce mal opraska vlomilca mas celo stalo, velika verjetnost da psa moras oddati na koncu. Sosed v preski je mel tako stali ko je prodajalka krompirja stopila za varovano ograjo z napisom, rotič jo je pa samo na tla podrl in čakal da pridejo lastniki. Brez ugriza. Policija, veterinarska inspekcija, odvetniki. Psa so komajda obdrzali, kazni uh la la. Ce ne bi imep cepljenj bi pa takoj sel oz bil odpeljan.... Enako je ce zalotis vlomilca v bajti. Buh ne daj da se zadereš čez njega, maš pizdarijo...če ga pa fizočno pa lahko tud sviras v arestu, ne samo dinčke plačaš. Takle mamo Kdor pri nas vlomi izgine, ga ni več in tudi ni razloga za razne odškodnine itd.... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 15 urami je Boss napisal: Ampak vseeno v tole precej dvomim. Verjetno edino pri polnjenju bi bilo lahko precej močno elektromagnetno polje okoli polnilnega kabla in konverterjev. Sama baterija vsaj po moje ne bi smela oddajat kaj dosti EMP-ja. Če na 400voltno baterijo priključiš 200 kilovatni motor to pomeni 500A! Sedenje na bateriji zagotovo blagodejno vpliva. Nizkofrekvenčna elektromagnetna polja imajo tudi veliko vdorno globino. Ogromna razlika med temi in pa visokofrekvenčnim sevanjem z vdorno globino centi ali dva. Potem so pa zaradi postavitve baznih postaj pritožbe da krave ne dajejo več mleka, dec se je skurbal, hčerka pa zafiksala. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Če na 400voltno baterijo priključiš 200 kilovatni motor to pomeni 500A! Sedenje na bateriji zagotovo blagodejno vpliva. To že, ampak zgolj nekaj sekund pri max pospeških. Večino se pa pri hitrostih 90-100km/h pelješ mogoče na 20kW moči motorjain nič kej dosti več. Tko da tam, mrbit 50A. Nisem advokat EV-jev ampak vseeno bi rad videl res realne podatke. @dvorjan a lahko tole preverimo na tvojem Zoe, samo še kakšen kvaliteten merilec elektormagnetnega polja rabimo. To bo @skritikrt kupil oziroma mogoče že ima, ker on ma vse. 1 1 1 Citiraj
jures Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec A ne bos ti zdaj mel mikrovalovke? Samo se geiger stevec rabis Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Pred eno uro je jures napisal: Samo se geiger stevec rabis Ok, to rabim jaz, ker je moj avto narejen v Hirošimi, ampak dejmo v EV-ju vseen merit z unim merilnikom elektromagnetnega polja. A vi nimate nobenega, da bi se premerilo EMF v sobanah, kjer mate supercompe? 1 Citiraj
jures Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 8 urami je Boss napisal: Ok, to rabim jaz, ker je moj avto narejen v Hirošimi, ampak dejmo v EV-ju vseen merit z unim merilnikom elektromagnetnega polja. A vi nimate nobenega, da bi se premerilo EMF v sobanah, kjer mate supercompe? Nope Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dvorjan Napisano 11. marec Avtor Prijavi Napisano 11. marec Zrihtajte merilec, jaz bom pa avto. 😃 1 Citiraj
AmpeR Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Imam jaz ena dva. Ta dva sta kar velike vrednosti izmerila...🤢☢️ Citiraj
Tilen5 Napisano 18. marec Prijavi Napisano 18. marec The Not Very Grand Tour (TV Series 2025– ) - IMDb WWW.IMDB.COM The Not Very Grand Tour: With Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond. 2 Citiraj
Alex Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Danes sem imel poslovilno žukko z ožjimibsodelavci. Fak. Še dva dni delati in potem... Penzija. 🤪🤪 😄 9 1 Citiraj
Janez007 Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 3 minutami je Alex napisal: Danes sem imel poslovilno žukko z ožjimibsodelavci. Fak. Še dva dni delati in potem... Penzija. 🤪🤪 😄 Potem istim tempom naprej, ali višjim? 😁 Citiraj
Boss Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 11 minutami je Alex napisal: Danes sem imel poslovilno žukko z ožjimibsodelavci. Fak. Še dva dni delati in potem... Penzija. 🤪🤪 😄 pizda 😡 2 Citiraj
Alex Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 8 urami je Janez007 napisal: Potem istim tempom naprej, ali višjim? 😁 Kako to misliš? Če to, da bi podaljšal še kako leto potem ne. Ker sem že itak podaljšal vse skupaj za eno leto. Če pa si mislil na uživancijo, potem ja. Imam kar nekaj projektov za končati in nekaj krajev za obiskati. Da ne omenjam kolesa, ki bo sedaj moj redni spremljevalec vsak dan, če bo le mogoče. Sicer pa trenutno sodelujem pri enem res norem projektu. Sinov kolega in basist pravkar pripravlja diplomo. Kot cilj si je zadal, da bo izdelal bas kitaro iz - kamna. V bistvu bo kombinacija lesa in kamna. Pri tem mu bom pomagal. Kar je lesenih komponent in elektronike ter železja v in na kitari bo moja skrb. To si je zamislil tako, da bomo naredili vrat "neck thru" (vrat bo potekal tudi skozi trup).Tega bom naredil jaz iz 5 kosov laminiranegac lesa - javor, mahagonij, javor, mahagobih, javor. On bo sprintal z 3D tiskalnikom notranjost trupa (satovje). Na koncu bo oblekel to satovje - trup, z dvema vrstama eksotičnega marmorja. Cilj je, da kitara ni pretežka in da zveni vrhunsko. Če bo vse v redu ima zamisel, da bi midva te eksotične bass kitare pričela izdelovati tudi za druge. Nikoli ne veš... 😊 pred 9 urami je Alex napisal: Danes sem imel poslovilno žukko z ožjimibsodelavci. Fak. Še dva dni delati in potem... Penzija. 🤪🤪 😄 Fak, se vidi, da smo ga kar zažurali po tem, kako sem to napisal. 😄 4 Citiraj
Bini Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Ja, dobro so ti šli prsti sem in tja, kakšne so bile šele noge.... 😉 Konec leta se ti verjetnoi pridružm v največji "firmi" pri nas..... 2 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 13 urami je Alex napisal: Danes sem imel poslovilno žukko z ožjimibsodelavci. Fak. Še dva dni delati in potem... Penzija. 🤪🤪 😄 Srečno Alex, da bi poštar čim večkrat prinesel penzijo 😉 2 1 Citiraj
Scr3am Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 5 urami je Alex napisal: Fak, se vidi, da smo ga kar zažurali po tem, kako sem to napisal. 😄 😄 Še malo pa boš lahko že ob 7h zjutraj čakal pred trgovino, da se odpre. Pa sklopko kuril na parkirišču. 1 2 1 Citiraj
jures Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Boste mel mal vec cajta za forum pol... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.