Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 minutami je Mraušk Mčk napisal:

51ka je za kratke rokave, 47 pa za dolge. Ni hec.

Ja, to sem že bral na reviewih. In je sicer res. Ampak sej toliko razlike med tema modeloma spet ni?

Napisano
pred 1 minuto je g.Wankel napisal:

Ja, to sem že bral na reviewih. In je sicer res. Ampak sej toliko razlike med tema modeloma spet ni?

Kaj vem, pri 47 je pašček ožji kot bi morala imeti ura tega premera. Mogoče zaradi tega deluje še manjša.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Odvisno kaki "lakl" si.

Če razumeš kaj štajersko. Mogoče je tu sinonim hrust.

Meni je 47 genau, 51 pa širša kot zapestje.

Popravljeno od godlike
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 minutama je godlike napisal:

Odvisno kako "lakl" si.

Če razumeš kaj štajersko. Mogoče je tu sinonim hrust.

Meni je 47 genau, 51 pa širša kot zapestje.

Enako. 47mm je prava zame. 51 je za večje, pojačane  roke.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz ti bi dal Forerunner 570 za probat.

Samo menda ne boš do mene hodil na pir, ti bo daleč.

• Haha 1
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• in to ponavadi vedno enih in istih, ki imajo po možnosti še stacionarne telefone zapisane v prastarem telefonskem imeniku.    Resno vprašanje... v zadnjih 20 letih, kolikokrat ste bili anketirani? Imam tri mobilne številke in moj rezultat je okrogla ničla. Mati in oče pa na stacionarni telefon dobita klic anketarjev 3x do 4x letno. Tole anketiranje dejasnko ni niti približno merodajno, še manj pa da bi nakazovalo kdo bo dobil koliko. In članki po volitvah se bodo glasili nekako v stilu "Kaj je šlo narobe, da so predvolilne napovedi toliko zgrešile".
    • Ne delaj problema tam kjer ga ni. V rezervoarju je plovec in če so napolnili do vrha bo še kar nekaj časa bilo na 100%, predno se bo toliko zmanjšalo, da se bodo procenti tudi začeli zmanjševati. En tank Adblue je namreč za cca 30.000km.   Boš, čez 3000km povedal, da si na 95%.
    • Sicer zgleda kot, da se spet delam norca, ampak naslednjih 14 dni bo ključnih.... 😜   To pa zato, ker upam, da je moj prjatu Holob, dovolj brihten, da bo ceno goriv vzdrževal dovolj visoko, da ne bomo imeli tukaj bencinskega turizma. Če bodo šle cene v Avstriji na 2€, bomo morali bit mi minimalno na 1,85€.  Bolj je namreč pomembno, da boš gorivo lahko kupil kot pa da boš dal za tank 10€ manj.    Mogoče me kdo zdajle pošilja na izlet v kurac, ampak vsaj na ta izlet se lahko odpeljem, ker drugače tud izleta v kurac ne bo, če goriv ne bo, ali pa da bo država prisiljena v redukcije in raznorazne omejitve... par-nepar, pa bencinski boni, če se kdo še tega spomni.
    • In to zato, ker se eni blesavi kmeti vozijo s cistenami na prikolici po kurilca....
    • Ne omenjaj...   Mene je že eden od sinov spraševal, če bi lahko električni čoln poganjal na jegulje...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.