Slivka Napisano 13. november, 2017 Prijavi Napisano 13. november, 2017 Kupil tanartanajtabolj?e zimske gume, ki so na tr?i??u za Mazdo BT-50. Malatesta Koala. Zdaj ga pa lahko vr?e tudi 20 cm. ?e ga bo pa slu?ajno ve?, dam pa gor ?e verige. Pa ne kak?ne ?ajne, ampak spodobne od Veriga Lesce. Ni zime za hribovce... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
KAALman Napisano 21. november, 2017 Prijavi Napisano 21. november, 2017 na Minija sem dal NEXEN Winguard Sport 2...205/45R17 ?akam na prvi sneg ... Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Spet bom sel na celoletne gumo za karavanko, tokrat novo Continental Allseason contact. Michelin Crossclimate ima sicer se dost profila (prevozenih 50k km v 2 letih pa pol, ampak trpi od klasicnega Michelinitisa - po dveh letih ratala trda k plastika). Do pol leta nazaj pa zelo ok guma, sploh po dezju 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
J.J. Napisano 9. december, 2017 Prijavi Napisano 9. december, 2017 Ewo Hankook winter icept naredu zdj neki km, tko po mokrem in tut snegu in zaenkrat je super na 5ki dost trda in vseen udobna. Edin poraba je mal visja sam kaj cmo, vsega ne mormo met! Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk Citiraj
Slivka Napisano 4. februar, 2018 Prijavi Napisano 4. februar, 2018 Danes sem pa ugotovil, da je slovenski zakon o zimski opremi precej pomanjkljiv. In sicer pri zimskih pnevmatikah. Za priklopna vozila niso predpisane... Vle?em danes dvoosno prikolico, precej obremenjeno, po zasne?eni cesti. Pridem skozi ovinek (in niti ne z neko blazno hitrostjo), pa s koti?kom o?esa nekaj zagledam v ogledalu. Ker sem skoncentriran na cesto in na vo?njo, samo pomislim, da je za menoj nek bedak, ki me ho?e prehiteti. Zato ?e toliko bolj pozorno gledam na cesto in se umaknem povsem desno. Ker ni nikogar mimo, kak?nih 20 metrov pozneje pogledam v ogledalo - nikogar na levi. Niti zadaj. Dobro, mogo?e se mi je samo zdelo. Na naslednjem ovinku spet ista zgodba. Tokrat cesta ?ir?a, zato sem prej pogledal v ogledalo. In vidim, kako prikolica "drifta" skozi ovinek. Dobro, da nasproti ni bilo nikogar. Naslednji ovinek je bil pa v levo... No, BTjka jo je potegnila, tako da ni bilo te?av. Te?ava pa je nastala v kri?i??u. Kaj nuca naletna zavora, ?e pa prikolica nima zimskih pnevmatik. Avto BTjka se je sicer za?ela ustavljati (seveda s pomo?jo stikala, ki ga ni), prikolico pa je "zalomilo" in je za?ela drseti na nasprotni pas. Je bilo ?e blizu tega, da bi "rudo" udarilo v odbija?... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
LEPI Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 Kupujem gume v dimenziji 235/40 r18,kaj pravite na falken azenis fk510?Jih je ?e kdo meu in kako je biu zadovoljen z njimi? Citiraj
LabiGT Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 ja v 215/50 17....obstajajo boljse gume Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LEPI Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 ja v 215/50 17....obstajajo boljse gumeV 195/65 14 pa ?e bolj?e... wtf Citiraj
LabiGT Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 V 195/65 14 pa ?e bolj?e... wtfPonavadi lepi niso ravno pametni A jih je kdo mel? - Ja, v 215/50 17kako je biu zadovoljen z njimi? - Obstajajo boljse gume Nisem boss, da ti pisem romane :-) 6 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Martin Cufer Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 Lahk ti zrihtam Yokohama Advan Sport V105 po 117? /kos. Citiraj
J.J. Napisano 21. februar, 2018 Prijavi Napisano 21. februar, 2018 ja v 215/50 17....obstajajo boljse gumeProbi Sava intensa uhp2. Meni super funkcionirajo Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 21. februar, 2018 Prijavi Napisano 21. februar, 2018 Probi Sava intensa uhp2. Meni super funkcionirajo Poslano z mojega STF-L09 z uporabo TapatalkMeni so komi dve sezone zdrzale. Oprijem, glasnost itd. vse super, ampak obraba pa nenormalna... kot radirka Citiraj
Nejc1986 Napisano 21. februar, 2018 Prijavi Napisano 21. februar, 2018 Meni so komi dve sezone zdrzale. Oprijem, glasnost itd. vse super, ampak obraba pa nenormalna... kot radirkaMalo off topic,ker ni govora o moji dimenziji,pa tudi model ni cisto isti;imam namrec intenso hp... pri meni je ravno obraba minimalna,3sezone,cca 60t km,se zmeraj 5mm Citiraj
J.J. Napisano 21. februar, 2018 Prijavi Napisano 21. februar, 2018 Malo off topic,ker ni govora o moji dimenziji,pa tudi model ni cisto isti;imam namrec intenso hp... pri meni je ravno obraba minimalna,3sezone,cca 60t km,se zmeraj 5mmHm. Uhp2 je zdej nova verzija od hp in je bistvena razlika. Men zaenkrat na 5ki kr ok sluzijo. Obraba tut nc posebnga. Na testih je mela najpo?asnej?o obrabo sicer. Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 21. februar, 2018 Prijavi Napisano 21. februar, 2018 Opa sori jest sem imel intensa UHP in ne UHP2. My bad. Kako je pa s prenovljeno razlicico pa nevem Citiraj
Nejc1986 Napisano 21. februar, 2018 Prijavi Napisano 21. februar, 2018 Ima kdo izkusnje z hankook kinergy eco? Imam jih priliko precej ugodno dobiti, malo rabljene. Ampak sem malo skepticen do teh "eco" oznak.... Dimenzija 185 65 15.... Citiraj
LabiGT Napisano 22. februar, 2018 Prijavi Napisano 22. februar, 2018 ta je guma je precej casa na trgu, sicer pa ni slaba...neka srednja zalost Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
FuManchu Napisano 23. februar, 2018 Prijavi Napisano 23. februar, 2018 Ima kdo izku?nje z Sumitomo gumami? Citiraj
J.J. Napisano 24. februar, 2018 Prijavi Napisano 24. februar, 2018 Opa sori jest sem imel intensa UHP in ne UHP2. My bad. Kako je pa s prenovljeno razlicico pa nevem Jst sm kr navdu?en nad njimi Poslano z mojega STF-L09 z uporabo TapatalkSumitomo.. Prvi? sli?im. Za Hankook pa vem edin da jih majo skor vse Kie Ceed osnovna varianta gor kot prvovgradne. Drga? sem z njihovimi zimskimi winter icept rs 2 zadovoljen. V cetrtek je slo super z njimi cez nesplu?en Ljubelj, mogu sem le ASR izklopit Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-175-65-R14.htm lepo videt Bridgestone, po dolgem casu, tam kjer spadahttp://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm pa se moja guma razturava na testih (tale plus varijanta, vsaj do zdaj je res izjemna)http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-AZ-Summer-AND-All-Season-Tyre-Test.htm 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Moje leto?nje ?e nestrpno ?akajo v gara?i 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
FuManchu Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Jaz sem tudi naro?il nove letne gume za Mazdo. Pridejo drug teden. Citiraj
J.J. Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Moje leto?nje ?e nestrpno ?akajo v gara?i Kolega mel neke Federalke na 5ki bmw. Pogreb. A tole je tista semislick track guma? Sent from my STF-L09 using Tapatalk Citiraj
J.J. Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-175-65-R14.htm lepo videt Bridgestone, po dolgem casu, tam kjer spadahttp://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-ADAC-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm pa se moja guma razturava na testih (tale plus varijanta, vsaj do zdaj je res izjemna)http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-AZ-Summer-AND-All-Season-Tyre-Test.htmKatere mas to? Michelin pilot sport 4? Zanimivo da si Vredestein dovoli tako blama?o z sporttracom 5? In ?e druga zanimivost da so 4 season gume bolj?e od letnih. Tega ne morm razumet. Kam gre ta industrija? Se jim res ne gre da bi ve? gum prodali? Sent from my STF-L09 using Tapatalk Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2018 Prijavi Napisano 28. februar, 2018 Jaz mam crossclimate + Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.