Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 20 minutami je godlike napisal:
WWW.TYREREVIEWS.COM

For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in...

Za mene edini relevanten tester

Jaz vedno pogledam tudi te teste,ko kupujem gume. Je najbolj realno.

Po napisanem in ocenah, bi se sam odločil za Hankook. Najboljše razmerje kvaliteta-cena. Pa na mokri cesti je odlična.

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:
WWW.TYREREVIEWS.COM

For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in...

Za mene edini relevanten tester

Se strinjam.

Pa zgleda da so res kul te Hankook Evo.

Napisano
pred 49 minutami je 50keda napisal:

Ne vem za letne, ma zimske: hankook winter i*cept evo3 so katastrofa z zvokom, to tak tuli ko traktorska guma.

Imamo jih 3-je na CX 30, pa ni tega opazil nihče. Približno tako so glasne, kot moje letne Conti premium 7. No, mogoče za odtenek glasnejše.

Res je tudi, da je 6-ka precej glasnejša, kar se tiče hrupa gum. Na moji 6-ki so tudi GY assimetric 6 precej glasne. 

Napisano

Zdajle, ko je zunaj nad +15 so vsake z. gume glasne, sploh skozi ovinke.... 🥴

Napisano
pred 32 minutami je Alex napisal:

Imamo jih 3-je na CX 30, pa ni tega opazil nihče. Približno tako so glasne, kot moje letne Conti premium 7. No, mogoče za odtenek glasnejše.

Res je tudi, da je 6-ka precej glasnejša, kar se tiče hrupa gum. Na moji 6-ki so tudi GY assimetric 6 precej glasne. 

Trenutno jih vozim na M3, letnik 2025. In so glasnejše kot so ble GY na šestki poleti.

Napisano

Jaz sem jih imel na Miati, pa se mi niso zdele glasne :) 

Govorimo o avtu brez pretirane zvočne izolacije ;) 

Napisano

Saj vse razločno piše na deklaraciji koliko "db" imajo, vse ostalo je odvisno od več faktorjev kot so, cesta, zvočna izolacija, temperatura, hitrost in nenazadnje tudi ušesa.... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.