FuManchu Napisano četrtek ob 10:47 Prijavi Napisano četrtek ob 10:47 pred 1 uro je Bini napisal: Jp, to je dizel katerega se niti Mazda nebi sramovala.... Ni pa spet čisto "nedolžen". Nekaj napak odpraviš in imaš načeloma mir za res lep čas. 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 05:36 Prijavi Napisano sobota ob 05:36 Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Napovedana ohladitev in dež 🥴. Tako, da bodo GYke še malo počivale, so pa že v nizkem štartu..... 4 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 18:06 Prijavi Napisano sobota ob 18:06 pred 12 urami je Bini napisal: Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Tudi jaz, čakam na bolj stabilno in toplejše vreme. 3 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 18:23 Prijavi Napisano sobota ob 18:23 Jaz prav tako. Čakam da se na obali znebimo megle in da se temperature dvignejo nad ničlo. 3 Citiraj
NevLado Napisano sobota ob 20:06 Prijavi Napisano sobota ob 20:06 1 maja bo pa sneg, pa bo spet na ravbarkomandi veselica norci 1 Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 06:39 Prijavi Napisano nedelja ob 06:39 Zakaj norci? Sej so napisali, da čakajo na boljše vreme. Se pravi junija 😜 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano včeraj ob 13:38 Prijavi Napisano včeraj ob 13:38 dne 14. 3. 2026 ob 6:36 je Bini napisal: Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Napovedana ohladitev in dež 🥴. Tako, da bodo GYke še malo počivale, so pa že v nizkem štartu..... Jaz sem jo tudi prestavil na 1.maj. 1 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Evo, montirano, po prvih cca.20km zelo dober občutek, preverjeno tudi na AC do 180km/h, vse OK in DOT 01/2026, tako da.....naprej bom pa videl.... null 4 Citiraj
sportman333 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 1 minuto je godlike napisal: Glede na DOT so madžarske? da, imaš prav.....niso korejske temveč made in EU Popravljeno pred 1 uro od sportman333 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 14 minutami je godlike napisal: Glede na DOT so madžarske? Kako pa DOT pove državo izvora... prej bi verjel, da ko greš ostro v ovinek na desno, da spušča guma tak čuden zvok ORBANORBANORBAN... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.