FuManchu Napisano četrtek ob 10:47 Prijavi Napisano četrtek ob 10:47 pred 1 uro je Bini napisal: Jp, to je dizel katerega se niti Mazda nebi sramovala.... Ni pa spet čisto "nedolžen". Nekaj napak odpraviš in imaš načeloma mir za res lep čas. 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 05:36 Prijavi Napisano sobota ob 05:36 Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Napovedana ohladitev in dež 🥴. Tako, da bodo GYke še malo počivale, so pa že v nizkem štartu..... 4 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 18:06 Prijavi Napisano sobota ob 18:06 pred 12 urami je Bini napisal: Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Tudi jaz, čakam na bolj stabilno in toplejše vreme. 3 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 18:23 Prijavi Napisano sobota ob 18:23 Jaz prav tako. Čakam da se na obali znebimo megle in da se temperature dvignejo nad ničlo. 3 Citiraj
NevLado Napisano sobota ob 20:06 Prijavi Napisano sobota ob 20:06 1 maja bo pa sneg, pa bo spet na ravbarkomandi veselica norci 1 Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 06:39 Prijavi Napisano nedelja ob 06:39 Zakaj norci? Sej so napisali, da čakajo na boljše vreme. Se pravi junija 😜 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano včeraj ob 13:38 Prijavi Napisano včeraj ob 13:38 dne 14. 3. 2026 ob 6:36 je Bini napisal: Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Napovedana ohladitev in dež 🥴. Tako, da bodo GYke še malo počivale, so pa že v nizkem štartu..... Jaz sem jo tudi prestavil na 1.maj. 1 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Evo, montirano, po prvih cca.20km zelo dober občutek, preverjeno tudi na AC do 180km/h, vse OK in DOT 01/2026, tako da.....naprej bom pa videl.... null 6 Citiraj
sportman333 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami (urejeno) pred 1 minuto je godlike napisal: Glede na DOT so madžarske? da, imaš prav.....niso korejske temveč made in EU Popravljeno pred 8 urami od sportman333 1 Citiraj
Boss Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 14 minutami je godlike napisal: Glede na DOT so madžarske? Kako pa DOT pove državo izvora... prej bi verjel, da ko greš ostro v ovinek na desno, da spušča guma tak čuden zvok ORBANORBANORBAN... 3 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) pred 2 urama je Boss napisal: Kako pa DOT pove državo izvora.. Kitajske ne bojo prišle sem tak hitro. Kontejner, ladja itd.... Tudi korejske ne. To ni letalska roba. In v EU se dela samo na Madžarskem. Popravljeno pred 5 urami od godlike 3 1 Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) Ford bo zamenjal nemške mischelinke za španske. Zdaj ima zimske in letne španske. Popravljeno pred 2 urama od godlike 2 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Nekatere gume delajo tudi na Poljskem. 😉 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Kdo? Hankook? Mislim, da ne. Za Michelin pa me ne moti, tudi če bi ble italjanske, srbske, poljske. Za Evropskega proizvajalca je Evropa made top. Popravljeno pred 1 uro od godlike 1 Citiraj
Bini Napisano pred 56 minutami Prijavi Napisano pred 56 minutami pred 30 minutami je godlike napisal: Kdo? Hankook? Mislim, da ne. Za Michelin pa me ne moti, tudi če bi ble italjanske, srbske, poljske. Za Evropskega proizvajalca je Evropa made top. Ne, GY. 😉 1 Citiraj
godlike Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami Jap. Pa Michelin je tudi tam. Bivši Stomil (imamo na traktorju). 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 39 minutami Prijavi Napisano pred 39 minutami Tudi sam sem imel prejšnje PS4 španske....zimske alpin 7 so pa nemške Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.