Super računalniki in projektiranje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
z SI povprečno plačo to ne gre in vse bolj gremo v situacijo kjer 10% obvladuje večino (premoženja in kapitala), ostalo je pa na "kredo", stanovanje v LJ si lahko privošči peščica, najbolje če si zadel na novoletnem žrebanju :).....je pa "bolezen slovenceljev" status in občutek pomembnosti in raje plačujejo kredite/lizinge samo da na "zunaj" zgleda vse super.....pol ostane pa še "elita" ki si je status pridobila v 90ih in sedaj sinčki bivših veljakov pametujejo kako so vsi super duper managerji ter lastniki firm (večina delavcev pa na minimalcu in brez kakih ugodnosti)....(omenjeni so bili pavšali, če je bilo to mišljeno za CRO obalo pa imajo vrli sosedje boljše načrte in želijo pavšaliste izriniti in z vsakoletno pogodbo dvignejo ceno, ker se parcele in mobilne hiške bolje in dražje prodajajo raznim nizozemcem in ostalim bolj pomembnih nacijam, kot pa dajati pavšač slovenčkom - poznam osebno primer iz vrsarja, kjer ima kolega pavšal in mi vsako leto pove novosti, ki si jih upravnik kampa izmisli :)). aja drugače je tema o gumah -> sem ravno zasledil, in bom spomladi kupoval nove letne gume, kaj je komentar oz. mnenja uporabnikov teh EG F1 ? so za kej ? Goodyear v letu 2025 navdušil z najboljšimi zimskimi in letnimi pnevmatikami WWW.GORENJSKIGLAS.SI Goodyear je tudi v letu 2025 potrdil svoj položaj enega vodilnih proizvajalcev pnevmatik v Evropi. Z vrhunskimi rezultati v sezonskih testiranjih si je prislužil naziv najboljšega tako v zimskih kot letnih... -
Nič ne reklamiran. Pravim samo,da nekdo močno pretirava z cenami. Evo,sem na brzino našel hotel skoraj v centru Canazei-a , dobro ocenjen, za dve osebi, v dobro za tri dni. Datum je naključen. Pa še ceneje se da dobit. Lahko vidimo, kako varirajo cene. Lahko najdem tudi za 5000€/ noč
-
Že vidim, da si krepko v višjem razredu glede zaslužka, zato misliš, da smo vsi tam kot ti a žaw ni tako.... 🥴 Malo poglej statistiko plač pri nas pa ti bo bolj jasno kje smo! Ne pravim pa da nam gre slabo, zato ker dosti potujem in vem kako se imajo v večini ljudje po svetu... Ps, elita je izuzeta!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.