Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

McLaren se kot ka?e po?asi vra?a med glavne igralce. Dr?im pesti zanje. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Statistika zmagovalcev dirk za VN Avstrije pove, da kdor jo zmaga nikoli ni prvak tisto sezono oz. druga?e povedano; kadar jo je LH dobil, ni bil prvak ter obratno. :zvizga:

Napisano

Statistika zmagovalcev dirk za VN Avstrije pove, da kdor jo zmaga nikoli ni prvak tisto sezono oz. druga?e povedano; kadar jo je LH dobil, ni bil prvak ter obratno. :zvizga:

Torej v nedeljo navijam za Lewisa.... In to mo?no.... :)
Napisano

Torej v nedeljo navijam za Lewisa.... In to mo?no.... :)

Danes bo napeta dirka, in zmagal bo 16 :)

Napisano

Pravljica za maxa,.. upam da ne dobi kazni,.. ?koda za leclerca malo so zasrali s soft gumami

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Sem na sihtu... Kak?na je bila dirka?

Napeta oz. na6-a, ve? kot napeta :)

Napisano

Kaj pa Ham? A je videti,da so pri Ferrariju vsaj malo bli?je MB ,ali zgolj preblisk oziroma konfiguracija steze?

Napisano

Hamilton je bil prakti?no neviden v ozadju in naredil par neumnosti, ki so mu dodale precej zaostanka na stezi (npr. menjava nosu dirkalnika zaradi skakanja ?ez robnike).  :zvizga:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Gotof je, Fetl namre?, ki za mo?tvenim kolegom ?edalje bolj zaostaja in ga najbr? to ?e konkretno psihira (k zmaja).  :zvizga:

Napisano

Med prvim in tretjim je 0,08 sekunde razlike.

To bi znalo napovedat zanimivo dirko.

Ampak...

Kaj, ko je vedno en "ampak", ki vse pokvari...

Ferrari je ?e od nekdaj najbolj nevaren sam sebi. Torej bo tekma brez ve?jih pretresov pripadla Mercedesu, Ferrari se bo pa boril s Hondo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

KAK?NA DIRKA, no pa Fetl ponovno teli?ek, to lahko re?em.  :zvizga:

Napisano

Vsi navija?i Ferrarija so lahko navdu?eni. Ferrarijeva dirka?a sta na tej tekmi pokazala, da bo Ferrari kmalu "alfa in omega" (za?etek in konec) v tem ?portu.

Leclerc mora postati ?e za dve mesti hitrej?i, pa bo "alfa", Vettel je pa ?e "omega"...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Evo to?no to - ve? ali manj je povedal resnico in v glavnem zato sem sam pred nekaj leti nehal s spremljanjem F1

33112_1.png

Napisano

Tudi jaz... a sem bil ful vnet privr?enec F1. Zadnji? sem hotel glefati v 4K verziji, a glej ga zlomka, ?e pred prvim ovinkom sem zaspal... niti ?tart ni bil zanimiv.

Napisano

Kdo upa napovedat vrstni red F1 dirke ju3?

1. Lkler

2. Fer?tapn

3. Alojzius ?unk-ilton

Pa da vidimo.  :P

Napisano

Kdo upa napovedat vrstni red F1 dirke ju3?

1. Lkler

2. Fer?tapn

3. Alojzius ?unk-ilton

Pa da vidimo. :P

1 Leclerc

2 botas

3 Ham

Ver out

Napisano

De?na dirka, ?tarta ?ez 20 minut! Ulalalaa d?, d?, d????????  :ouje:

Napisano

Haha, skor ga pogresam uuuuuuu

Verjetno bojo vozili za safety carom, ker je to nevarno. Dez, a ves kaj to dela

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha, jaz razumem brisalce drugače kot ti. Brisalci ne smejo biti na avtomatiko nastavljeni, da se ne vklopijo sami od sebe, ko ne želiš. Recimo šipa je nekoliko od pikic umazana od svinjarije s ceste pa brisalec avtomatsko potegne čez šipo in ti v trenutku razmaže vso svinjarijo, da ne vidiš nič. Ja se mi je že zgodilo to in ne govorim na pamet. In to v najbolj neprimernem trenutku. Kljub hitri reakciji in špricanju na šipo sem bil cca 3-4 sekunde skoraj popolnoma slep na AC pa še bremzalo se je nekaj za povrh, ker je en butec skočil na prehitevalni pas.   Od takrat so brisalci vedno na OFF. Vklopim jih le takrat, ko sam želim in je to varno naredit. Se pravi v zgornjem primeru, da najprej pošpricam šipo. Seveda jih pa dam na avtomatiko v mestu, ko pada dež in takrat je to dobra rešitev. Na AC pa je auto način spet izključen, ker mam X-rain gor in ne rabijo brisalci sploh delovat, kar v primeru avtomatike jih za brez veze priklaplja.   Zadnja zadeva zakaj ni dobro, da so skos na auto, so pa tele zimske razmere in morebitno zmrzovanje brisalcev na šipi, da ne rečem, da prižgeš zjutraj avto brisalec ti pa začne drsat po ledu na šipi. Anoying za popizdit pa še skuriš lahko motorček in uničiš metlice.
    • Sej vidiš, da sm najprej žensko komentiral pol pa avto 😅
    • In zakaj bi iskal nastavitve med vožnjo? Nastaviš na avtomatiko... večinoma deluje čisto OK ... Če pa kdaj ne začne brisati, pa lahko ročno prižgeš preko ročke... Ni tako grozno  ... V časih fičkotov in katrc je bila itak samo taka ročka... samo on of, pa aktiviranje brizganja vode... pa še to so imelik nekateri avti pumpico poleg pedala za sklopko
    • WTF... resno? Pa to je smrtno nevarno, da moraš na zaslonu iskat kako brisalce nastaviš. Že tako so navadno takrat take neprijetne vremenske razmere, voznik pa po zaslonu išče nastavitve za brisalce. Madness and stupidity.
    • Al Bundy se ne strinja?😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.