Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam res Boss, sm se kr namatru, pre?itat vsebino! :jezicek:

P.S. - Pravjo da Slovenci bojo 100% igral na prvenstvu (Slovaki namre? sebi re?ejo Slovenci - drga?n naglas sicer)! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nekako vidim na?e zgolj v dodatnih kvalifikacijah, a pustmo se presenetit! :P

Napisano

Poljakom ponudimo levi breg Kolpe.....

...cehom pa vse zavesice, ki se trenutno furajo na slovenskih avtih :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Na?gali bomo najprej San Marino. Pol bomo pa vpra?ali Slovake, kolk so igrali proti Poljski, pa bodo oni za?eli nekaj tam, bli bodo ?iv?ni, pa bodo rekli: "kaj pol, ?e ste jih na?gali, vodli smo vas neki za dve piki, sem pa tja", pol bomo pa jim mi rekli: "ja, kaj vam bota pa te dve piki, ?e ste igrali proti Poljski, pa kolk ste igrali?" pa ne bodo hotli povedat, pa bomo pogledali na rezultat, te bo pa tam neki okroglega, pa take fore, pol bomo pa vidli, da so zgubli dva nula. Pa bomo zavriskali: "mi smo ziher na svetovnem!" pa se ga napili ful.

Pol bomo pa se odpeljali na letali??e in pri?akali na?e nogometa?e do njihovega prihoda.

Ajej ajej, sem mislil, da je fora z Velenskim po?igalcem poznana vsem. V glavnem sta po?igalca prijela ?isto naklju?na ?apca, ki sta ga hotla malo oropat pa sta na konc celo heroja izpadla.

Prispevek na TV je pa zgledal takole

33112_1.png

Napisano

Boss, jz sem ?e mislu da si se spotoma med ?ihtom kej pr Lojzu z zidanci oglasu! :vino::P

Napisano

itaq poziglaec FTW... skoraj dnevno uporabljena fora... :D

Haj ?e na?im ratajo dodatne kvalifikacije, bojo spu?il tam... ekipe sko so trenutno notri so za vsaj razred bolj?e od nas.

Napisano

Sorry sam s takole igro bolj da smo doma.....

Kaj pa je s 3:0 narobe :ne vem:

Najte?je se igra proti reprezentancam kjer je ?e te?ko igrat, ker so za par razredov slab?e in ni pravega motiva, da prika?e? dobro igro.

33112_1.png

Napisano

Hja, tkole izgleda, ko so od drugega odvisni (matr Poljaku pijanmu, ko ne ve na ker gol se ?utira)! <_<:P

Na?a igra, pa jz sm samo gledu kva je to, matr enih 20 in ve? minut nismo dal gola, ko je Sanmarinec napadu, smo skor enga pokasiral, mislim da v 3. minuti ?zmeden?

Kateri nasprotniki mislite da so relativno ugodni za nas? :whatever:

Nekak ra?unam, da Rusijo pa Gr?ijo bi se znal nekak ugnat, medtem ko Portugalcev se fajn bojim, Francozov pa neki malga majn, ampak bi se znal fajn prebudit glih proti nam! :ninja:

Napisano

Baje bi nam najbolj sedli Grki, medtem ko naj bi bili Rusi v stra?ni formi?! :ne vem:

Napisano

Matr sm kr mal ?iv?n zdele; kere bojo nam dodelil (?reb dans 14.00) - upam da ne Francije al pa Portugalcev :ne vem: :blush:

Napisano

Hehe, me zanima kok so te Rusi v resnic dobri, mal pa ?koda ko nismo dobl Gr?ije (domnevno najla?jega nasprotnika)! :D

Napisano

ja odvisno kako gledas...vsi, ki so prisli do te tocke morajo biti dobri, drugace ne bi prisli tako dalec

na en nacin pa rajs vidim da je rusija kot grcija, ker se mi zdi pri grciji igra zelo varira in nikol ne ves kaj bo

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Eh men je pa sme?n ko vsi tok govorijo o (nepremagljivem) Hiddinku, pa matr, jz ?e zmer trdim, da on osebno ne bo dal nobenga gola, torej je treba merkat igralce v polju, ne enga ko laja z roba igri??a! :whatever::angry2:

@Daskan - sej se ne bota Kek pa Hiddink pomerla v rokoborbi! :hohoho:

Napisano

Gre se za to kako selektor pripravi igralce, in ?e pogledamo resninici v o?i, bo lahko Kek samo z bele?ko pr?u na igir??e ter si zapisoval Hiddinkove lekcije. Hiddink je premagljiv, samo ne za nas...

Barcelono je skoraj zjebala Hiddinkova taktika in njegovo lajanje z roba igri??a, ne pa nogometa?i.

Napisano

Gre se za to kako selektor pripravi igralce, in ?e pogledamo resninici v o?i, bo lahko Kek samo z bele?ko pr?u na igir??e ter si zapisoval Hiddinkove lekcije. Hiddink je premagljiv, samo ne za nas...

Barcelono je skoraj zjebala Hiddinkova taktika in njegovo lajanje z roba igri??a, ne pa nogometa?i.

Le kako to,da se niso Rusi uvrstili direktno? :rolleyes:

Napisano

Valda so premagljivi, sej so jih ?panci dvakrat ?olal na EU-ju.

Sam jest nisem za to da se neka euforija dela, pol pa k bojo na?i spu?il jih bojo pa vsi v drek metal pa ?infal..

Realno gledano, ?anse so male, pa naj na?i ?e tako hvalijo "team spirit". In ?e jih premagajo si potem brez dvoma zaslu?ijo WC. Ker vseeno, so ga malce preve? vmes srali, da bi popolnoma zaslu?eno ?li dol, pa ?e malce krompirja je blo da so bli ?ehi oslabljeni.

Samo ?e pa misljo na?i it dol pa spet kako 3:0 vodstvo zajebat, pa bolj da doma ostanejo...

Napisano

Evo eni frdamani rusi so mi ?e zjebal moje... Rubin Kazan, kje so se oni najdl zmagat Barcelono in to doma. ?e je kdo gledal temo, njihov trener je ro?ni ven?ek molil ob igri??u.

Kva sem jezn. Kr neky pa tele bunkerji pa pol ene usrane kontre...

Napisano

Kar se dodatnih kvalifikacij ti?e dajem na?im fantom tam nekje 30-35% mo?nosti za napredovanje.

Najpomembneje bo izvle?i remi oz. minimalen poraz v rusiji, potem pa je doma vse mogo?e!

Glavno je da grizejo in dajo 110% na igri??u, pa jim nih?e ni? nebo o?ital...tudi ?e izgubijo! :rispekt:

Napisano

Rusi so kar malo preve? zaverovani vase saj vsepovprek govorijo, da so dobili ?eljenega tekmeca. Taka nadutost je stala ?e marsikoga zmage in uvrstitve. Upam, da tudi tokrat.

Napovedujem 2:0 za Ruse v prvi tekmi in na povratni 4:1 za na?e :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Ja, se kr strinjam, na tujem ne smejo kej dost zgubit (?e je 1:0 je okej npr.), pol pa doma "na polno"! :danzoman::P

Bojo pa sodniki na njihovi strani, to sm zihr (razni mutno dosojeni penali in podobne scene lohk pr?akujemo)! :ninja::whatever:

Napisano

Rusi so kar malo preve? zaverovani vase saj vsepovprek govorijo, da so dobili ?eljenega tekmeca. Taka nadutost je stala ?e marsikoga zmage in uvrstitve. Upam, da tudi tokrat.

Napovedujem 2:0 za Ruse v prvi tekmi in na povratni 4:1 za na?e :hohoho:

Jaz pa 1:0gor in 2:0 doma.In Rusi grejo doma. :zvizga:

Napisano

U?er sta igrali moji najlup?i ekipi, no vseeno mi je blo ?udn da so doma zgubli Madrid?ani! :blush:

P.S. Dida pr prvem golu pa je bil pravi Trolek! :dudek::hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.