Nogomet
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja zaradi izvoza in uvoza na Petrol je ta butasta omejitev pa čeprav je cesta pregledna. Zato sem vprašal. če so te pri dimniku, ker mene so pa ene 15 let nazaj tam kavsnili.
-
Probaj nadet nepristranska očala in se vprašat, kaj pa lahko naredi. Ni bla izvoljena v parlament, torej ji preostane samo da se vrne nazaj v pravosodje, kjer pa ni dobro, da pripelješ s sabo strankarsko knjižico. Tako je to, zdaj rabi preživet, do naslednjih volitev za predsednika države - po moje bo šla v kandidaturo proti Nataši Pirc Gusar. To bo smeha.😂
-
Pa še to sem ujel praktično zadnjega karavana pri Mazdi. 5-vratno so pa ukinili že 14 let nazaj. Drek je v tem, da avto mora tudi v lastnih očeh bit privlačen. Ga pač ne jemljem le kot prevozno sredstvo, ampak vsaj malo mora pričarat nasmeška na obrazu, ko greš proti avtu, ki je parkiran. Zato pač nevšečne oblike pri meni odpadejo. To je tko kot pri ženskah... ne glede kako je zabavna, če ti tudi vizuelno ne sede (pa ne govorim, da mora bit lepotica) pač slej kot prej gre vsak v svojo smer. Ja in SUV-i zgledajo v mojih očeh kot ženska, ki se je precej zapustila. 😜
-
Zgleda, da se bomo nekaj časa izogibali trailom v okolici Kubeda. V bližini hiš v okolici Kopra opazili medveda WWW.RTVSLO.SI V zaledju Kopra je sprehajalec s psom opazil rjavega medveda v bližini naselja. Pri Lovski zvezi svetujejo previdnost, saj je pomlad čas, ko medvedi prilezejo iz...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.