Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni Mazda Mojstri,

NUJNO :) Izklopni ležaj mi pušča, zabava ni kaj :) Ker bo že vse razdrto bom seveda menjal komplet sklopke in tudi vztrajnik.

Se pogovarjam z g. Pelkom, a vem, da je pogosto zelo zaseden.

Imamo kakšno kvalitetno alternativo od Ljubljane do Jesenic kar se tiče mehanika in menjave sklopke, ki zahteva nekaj več ur zvijanja :)

Hvala za predloge v naprej.

Gregor M.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Tole sem moral rešiti urgentno in sem Mazdo odpelajl v BTC, delam čez cesto, vsaj priročno je. Žal se s Pelkotom nisva dobila preko telefona.

Strošek menjave in materiala (komplet sklopka, vztrajnik in potisni) je bil 930,00 EUR.

Ta vikend sem sam delal menjavo olja in opazil kar 2 neprivita vijaka. Precej divje. Prav tako se je okoli nosilva akumulatorja pojavil kabel, ki ga dosedaj tam ni bilo, na spodnji zašliti motorja pa so prav tako manjkali kar 3 vijaki. 

Sedaj mi je jasno zakaj avto ne naredi 500k km :) Mehaniki poskrbijo za to. 

20250509_182448.jpg

20250509_182602.jpg

• Začuden 5
  • Žalosten 1
Napisano

O fak, pa sej niso diht. Napiši jim pritožbo, me zanima kako se bodo odzvali.

33112_1.png

Napisano

A zdaj tudi v BTCju?

Do zdaj sem samo za Interclass vedel, da so taki "strokovnjaki". Pa še Majesa imajo na Interclassu, da jih zagovarja s takimi pravljicami, da je prav žaljivo...

Napisano
pred 7 urami je Slivka napisal:

A zdaj tudi v BTCju?

Do zdaj sem samo za Interclass vedel, da so taki "strokovnjaki". Pa še Majesa imajo na Interclassu, da jih zagovarja s takimi pravljicami, da je prav žaljivo...

Ja, bo treba na Forda it v KP.... 😁🫣😉

Napisano

Da so pri Fordu taki strokovnjaki, ni nič novega, nisem si pa mislil, da gre Mazda tudi v to smer, ker do zdaj so pri Mazdi vedno ubrali neko svojo pot. Spomni se "downsizinga". Edino Mazda se ga ni šla, vsi drugi so pa sestavljali litrske trivaljnike s 75 kW... In tako naprej, kar koli so si v avtomobilizmu zamislili, vsi so šli v to smer ko čreda, edino Mazda je šla vedno svojo pot. Zdaj pa je očitno tudi Mazda popustila. Najprej so začeli s SUVi, zdaj s "strokovnjaki" na servisih, da moraš potem sam za njimi popravljati. Kaj bo naslednja reč?

Napisano
pred 13 minutami je Slivka napisal:

Da so pri Fordu taki strokovnjaki, ni nič novega,

Pri vseh firmah.

Za to vozim Forda daleč na servis. Pri Hyundai-u sem pa že čez 2 servisa naredil križ.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.