Skoči na vsebino

Svetovne kolesarske dirke

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prijatelj je imel samo enkrat posla z Židi, a je bil razočaran nad njimi. Pravzaprav presenečen, da nekateri stereotipi niso iz trte zviti.

Kaj pomeni imeti posla z židi bi se morali zavedati tudi športniki.

SIOL.NET

Kanadski državni prvak v cestnem kolesarstvu Derek Gee, ki je tik pred letošnjo Dirko po Španiji v objavi na družbenih omrežjih sporočil, da...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

• 9 mesecev kasneje...
Napisano

PogiCAR danes zeeeelo zeeeelo dobro, pravzaprav vrhunsko in rekordno, držim pesti za PETO zmago na TdF!!! :) 

• Všeč 1
  • Ljubim 3

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Model gre v 10% klanec kot jaz po ravnem... to je ludnica.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Model gre v 10% klanec kot jaz po ravnem... to je ludnica.

S tem, da greš ti verjetno na ELEKTRIKO, on pa ne, haha

Napisano (urejeno)

On ima 7 kil kolo mi pa od 13 kil na več....😁 😂🤣 

Vsaka mu čast, car je..... :jupiii:

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

S tem, da greš ti verjetno na ELEKTRIKO, on pa ne, haha

Će še nisi slišal... elektrika pomaga samo do 25km/h potem pa ugasne pomoč. Tko da karkoli hitreje gre pač na šunke. Ja v klance, tam pa ja, tam je pa elektrika zlata vredna :bravo:

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

On ima 7 kil kolo mi pa od 13 kil na več....😁 😂🤣 

Vsaka mu čast, car je..... :jupiii:

Pomoje med njim in tabo (nami) ni razlika le teh 6 kilogramov teže kolesa, ampak VSE OSTALO, haha

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Će še nisi slišal... elektrika pomaga samo do 25km/h potem pa ugasne pomoč. Tko da karkoli hitreje gre pač na šunke. Ja v klance, tam pa ja, tam je pa elektrika zlata vredna :bravo:

Poznam to "problematiko" in moram priznat da precej uživam ko vozim nad 30 kmh dalj časa ter konstantno prehitevam uporabnike JE KrHko, haha

• Haha 2
  • Ljubim 2

Napisano
pred 16 minutami je Z M A J napisal:

Poznam to "problematiko" in moram priznat da precej uživam ko vozim nad 30 kmh dalj časa ter konstantno prehitevam uporabnike JE KrHko, haha

Tudi jaz🤗 V hrib pa... sramezljiv

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano (urejeno)

Točno to.

Jaz v 1. predstavi umiram, novodobni pony expressi pa kramljaje mimo mene.

Pa kaj za vraga rinejo v klance, če se niti ne zašvicajo.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 2 minutama je godlike napisal:

Pa kaj za vraga rinejo v klance, če se niti ne zašvicajo.

Zato ker lahko... jaz sem se jih včasih izogibal k hudič križa, zdaj jih pa prav iščem. 

33112_1.png

Napisano

Krosar je še boljši. Zakaj bi človek imel kolo? 🤔

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Krosar je še boljši. Zakaj bi človek imel kolo? 🤔

Ne gre samo, še vedno moraš gnat... načeloma je tako, da kolikor watov mu ti daš on samo podvoji pri EMTB načinu. ECO mode mislim, da je na 60%, Tour pa na 80%. Se kar preznojiš, , je pa razlika v tolk, da ni panike narest 50% več kilometrov kot si jih delal s klasiko, Jaz na biciklu uživam in ne tekmujem s samim seboj pa s kakšno Stravo ali kaj podobnega. To je za relex pa za nako zmerno kardio vadbo.

33112_1.png

Napisano

Jaz imam včasih povprečje na turi 135 utr./min., kar bi ustrezalo analognemu kolesu. Pa imam na razpolago 1.000 W motor. Če želiš, se lahko zmatraš, samo ne smeš preklapljat stran od ECO. 😁 

Napisano

Poznam take s kitajci, ko bre brez gonjenja po ravnem preko 30km/h 😉

Jaz imam 430 višincev turo, puls pa 150-175bpm. Zmes je 13% sipki šoder.

Stravo imam. Delim samo s prijatli. Nič javno, tako kot nimam FBja in ostalega.....

Napisano

Jaz grem pa jutri s sosedom v Koper in potem naprej s kolesom do Umaga na eno kopanje. On na elektriko jaz pa na švic.... 😁🤗😉 

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Jaz grem pa jutri s sosedom v Koper in potem naprej s kolesom do Umaga na eno kopanje. On na elektriko jaz pa na švic.... 😁🤗😉 

In a to imata svetovno kolesarsko dirko, kot je naslov teme. 😆

• Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

In a to imata svetovno kolesarsko dirko, kot je naslov teme. 😆

Saj je...Parenzana je tudi na svetovnem zemljevidu.🤗

Napisano

image.png

EKIPA.SVET24.SI

Peta zmaga Tadeja Pogačarja na dirki po Franciji še vedno močno odmeva.

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Če rečem za Umaško območje je kot bi bil v predsezoni, vse napov prazno, kar je meni sicer všeč.... 🤗 

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Če rečem za Umaško območje je kot bi bil v predsezoni, vse napov prazno, kar je meni sicer všeč.... 🤗 

V celi Istri je podobno. 

Napisano (urejeno)
dne 26. 7. 2026 ob 17:02 je Bini napisal:

👍 

Popravljeno od etcho

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ker si pussy in ne upaš.    7 let star ford je ekološki pod pogojem, da ni proizveden. Samooskrba je to, če nekdo nima za solarno pa mu poten mi ostali del investicije sfinanciramo. Isto za avto.   Višek samooskrbe je pa to, da na strehi visijo kitajski paneli, na dvorišču je pa parkiran kitajski avto.
    • Sej ne narašča zarad olja, ampak zato ker se v olje počasi meša gorivo zaradi načina delovanja čiščenja DPF filtra. Določen del nafte lahko spolzi v karter sploh v primerih, ko je postopek čiščenja prekinjen - se pravi je bil motor ugasnjen tekom očiščevalnega cikla.
    • Narašča.  Kupil sem jo od prvega lastnika, poznan gospod cca 60 let. Nekaj je omenjal injektorje in aditive, samo temu nisem preveč posvečal pozornosti. Avto ima 280.000 km, pri 200.000 naj bi bilo nekaj narobe z verigo in naj bi šel blok motorja. Kompletni del naj bi bil zamenjan z originalnim, popolnoma novim. Malo sem bral o tem motorju in naj bi se olje dvigovalo. Pri 50 letih v življenju še nisem videl, da lahko nivo olja narašča. Zdaj vidim, da je možno. Kakšen nasvet, kje naj se lotim zadeve? Hvala       
    • To smo nekateri za časa korone opozarjali pa so nas zmerjali s teoretiki zarot. Ja dohtarji so vedeli že takrat in zato so dobivali take finančne bonuse, da so bili tiho.   Vedno in povsod je pravilo, da se cepivo dolgoletno testira predno se ga odobri otrokom in predvsem nosečnicam. Tukaj pa so bili povoženi vsi standardi in pravilniki zdravstvene stroke. Cepili so vse kar jim je prišlo pod roke, čudno da se niso celo na živali spravili - kake zajčke, kužke, mucke, konjičke in plave kite bi tud recimo lahko... bolj je žvauca srčkana, večjo dozo ali več doz bi fasala.
    • Vrača se Mazda CX-3, na ceste pripelje prihodnje leto WWW.AVTOMANIJA.COM Mazda je prvič uradno nakazala prihod nove generacije modela CX-3 in sicer kar med...  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.