Jest Napisano torek ob 16:50 Prijavi Napisano torek ob 16:50 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano torek ob 18:06 Prijavi Napisano torek ob 18:06 Je že v cenikih pri nas med 44k€ in 48k€ Citiraj
ignacij Napisano torek ob 18:46 Prijavi Napisano torek ob 18:46 Pa še 6k subvencije. Cena ni navita, samo kaj ko je EV. Citiraj
Boss Napisano torek ob 22:11 Prijavi Napisano torek ob 22:11 Ojej, ja tega se je blo za bat. To pač ni Mazda, ampak nek sintetičen kitajski EV, ki s pravimi Mazdami nima nič skupnega. Še manj pa z Mazdino filozofijo orientiranosti na voznika. Thomas je tole lepo razložil pa občutek imam, da je bil še zelo prizanesljiv in bi bolj raztrgal, če bi smel. 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 05:50 Prijavi Napisano včeraj ob 05:50 Če bi že moral izbirati med električarji, bi kupil xiaomi YU7. 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:00 Prijavi Napisano včeraj ob 06:00 Če bi jaz izbiral med električarji, bi kupil dvolitrskega turbo-dizla... 3 2 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 06:14 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 06:14 pred 21 minutami je Alex napisal: Če bi že moral izbirati med električarji, bi kupil xiaomi YU7. Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK ... Izjemen dosežek za Xiaomi SU7 Ultra WWW.AVTOMANIJA.COM Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife. 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 50 minutami je Alex napisal: Če bi že moral izbirati med električarji, bi kupil xiaomi YU7. Telefon že imam Xiaomi samo njihov avto še kupim, samo..... 🤔🥴🤒😉 Citiraj
Alex Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 4 urami je Jest napisal: Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK ... Izjemen dosežek za Xiaomi SU7 Ultra WWW.AVTOMANIJA.COM Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife. Dober avto, a velikooooo predrag. 😉 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 7 urami je Jest napisal: Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK ... Izjemen dosežek za Xiaomi SU7 Ultra WWW.AVTOMANIJA.COM Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife. Tole je pa res nujen podatek. Itak se lastniki mikrovalovk za kamioni vozijo🤣 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami (urejeno) dne 9. 7. 2025 ob 8:14 je Jest napisal: Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK ... Izjemen dosežek za Xiaomi SU7 Ultra WWW.AVTOMANIJA.COM Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife. Wau, kakšen dosežek! Kolikor vem, je tisti krog dolg 25 km. Torej, najprej je naredil 25 km za ogrevanje in potem še 25 km za "dirko". Se pravi 50 km vsega skupaj. Me zanima, če bi mu uspelo narediti 10 krogov v 70,5 minutah, pa da vidimo, koliko časa lahko drži povprečno hitrost 200 km/h... Bi znalo biti, da bi mu na taki dirki bil Tomos D6 ali pa Tomos GP Matulja resna konkurenca, pa čeprav sta 50-kubičnjaka... Popravljeno pred 6 minutami od Slivka Citiraj
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 3 urami je FuManchu napisal: Tole je pa res nujen podatek. Itak se lastniki mikrovalovk za kamioni vozijo🤣 Sem danes videl enega ZOE na štajerski AC, ki je lepo 90 za kamionom v zavetrju. Prvo kar mi je padlo na pamet je blo Dvorjan, ampak po moje ni bil, ali pač. 3 1 Citiraj
Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 1 minuto je Boss napisal: Sem danes videl enega ZOE na štajerski AC, ki je lepo 90 za kamionom v zavetrju. Prvo kar mi je padlo na pamet je blo Dvorjan, ampak po moje ni bil, ali pač. A kamioni vozijo samo 90km/ uro? Bi bilo potrebno dvigniti njihovo max. hitrost vsaj na 100,da bi električni promet potekah malo hitreje, brez kolon. Je pa po svoje gušt vozit s takšno hitrostjo po avtocesti, vsaj vidiš okolico. 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 4 minutami je Alex napisal: A kamioni vozijo samo 90km/ uro? Bi bilo potrebno dvigniti njihovo max. hitrost vsaj na 100,da bi električni promet potekah malo hitreje, brez kolon. Je pa po svoje gušt vozit s takšno hitrostjo po avtocesti, vsaj vidiš okolico. Električni avto imajo edini mrčes na zadnji šipi naliman🤣 3 Citiraj
Jest Napisano pred 13 urami Avtor Prijavi Napisano pred 13 urami pred 35 minutami je Boss napisal: Sem danes videl enega ZOE na štajerski AC, ki je lepo 90 za kamionom v zavetrju. Prvo kar mi je padlo na pamet je blo Dvorjan, ampak po moje ni bil, ali pač. Noja… eni izgleda vidite samo take, ki vozijo za kamioni… jaz jih pa vidim tudi na prehitevalnem pasu z normalno potovalno hitrostjo… Zadnjič sem vozil za eno Teslo, ki je imela celo bicikle zadaj na kljuki… dobrih 130 km/h … 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Tudi jaz vidim zelo veliko el. z normalno vožnjo 130 in več, ampak za kamioni in vmes je pa največ električnih.... 1 Citiraj
Alex Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami V Nemčiji sem videl električnega porscheja, ki je pilil več kot 200km/uro. A ne veliko časa. Od enega uvoza do naslednjega izvoza. Verjetno je iskal polnilnico. 🤔 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.