Hmmm, ne vem če bi sam tole tlačil v OBD, ki je načeloma namenjen za druge zadeve. Ampak ne bom solil pameti ter se bom držal malo spremenjenega feminističnega slogana "My car body, my choice".
Drugače pa sam izklapljam zadevo, mi pa še vedno prav pride, ko vidim, da sem se ustavil pred rampami al pa sem zamudil interval na semaforju velikega križišča, kjer je treba kar dosti čakat, do naslednje zelene. Tam vklopim start/stop in je čist OK, ker ko je treba startat je to dokaj elegantno urejeno. V povprečju imam torej cca 1 tak start/stop izklop dnevno, kar mislim, da prav dosti e bo vplivalo na vzdržljivost zaganjača in akuja.
Staet-stop je tud en drek...
I just found this on AliExpress:
€19.74 | I-stop Canceller for Mazda3 Mazda6 CX-3 CX-4 CX-5 CX-8 MX-5 Roadster 2016-2023 OBD2 Car Auto Stop Start Engine Disable Plug
https://a.aliexpress.com/_EynopTO
Naročil...da vidim,če je za kaj,🙄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.