Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Jebemu ena črka pa taka razlika... jap prehitro sem prebral. sramezljiv

Meni tudi ni bilo jasno vsakič, ko sem se iz Predmeje spustil v Lokavec, kje so zlogasni hribi, ki jih @Slivka vedno omenja :D

• Haha 3
  • Ljubim 1

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

Kje so? Od Predmeje na drugo stran, ne dol proti Lokavcu.

Eeee, čakaj malo. Ti si se vozil tod okoli brez prijave lokalnim oblastem in plačila pirstojbine?

Lopata je pripravljena...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Tudi jaz sem ti nazadnje postavil pristojbino (dva kozarca meda), pa si tudi po tihem mimo zbežal, potem pa še šimfal drage gostilne v MB 😉

Upam da še lopata kdaj do tvojega hrbta segne 🤣

Tak recimo, kot pobožniki bičajo sami sebe ....

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 16 minutami je godlike napisal:

Upam da še lopata kdaj do tvojega hrbta segne 🤣

Tak recimo, kot pobožniki bičajo sami sebe ....

Uff, za to sem pa pripravljen plačat, da vidim Slivko, da bo sam sebe po hrbtu z lopato. 😅

33112_1.png

Napisano

To mi je poznano. Ma, če že ponujaš, ponujaj celovito in ne polovičarsko. Sicer bi jaz rad dvolitrski turbo-dizel, ampak bom tudi z 2,2 litrskim preživel.

Zdaj pa najdi ceno za takega s štirikolesnim pogonom in ročnim menjalnikom. Če že ponujaš, ponujaj celovito in ne polovičarsko...

serviser.gif

Napisano

Kot da nimamo v Novi Gorici že zadosti bomb, so danes klicali, da je na sodišču podtaknjena bomba...

Lažni alarm...

serviser.gif

Napisano

Danes mam že kar polno mero vsega. In tako se zdaj ustavimo v neki restavraciji, da nekaj pojemo. Si mislim, da je to neka fraza, s katero naj bi bili natakarji prijazni do gostov, ampak men je prav butasto. 

Pridemo noter in natakar pri vratih reče:

- "Dober dan. Želite mizo?"

Sem mu že mislil reč:

- "Ne, prišel sem, da bom jedel na tleh. Tepih za štiri, prosim."

Še sreča, da je bila z nami tudi sodelavka, ki me dobro pozna in me je že videla, pa je vskočila in odgovorila natakarju. Saj običajno bi tudi jaz lepo odgovoril, ampak ko imaš cel dan delo z ljudmi, ki ti pametujejo ali pa se sprenevedajo, imaš počasi že polno mero vsega in ni treba dosti...

• Všeč 1
  • Haha 5
  • Zmeden 1

serviser.gif

Napisano
pred 38 minutami je Slivka napisal:

- "Dober dan. Želite mizo?"

odgovoriš: "lahko ja, za domov pa zavijte mi jo prosim"

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Saj mi, kot "gosti" smo podobni: "Kaj lahko račun, prosim?"

"Ne, ne dam ti ga, zanalašč!" .... (#sarkazem) 😁

Popravljeno od etcho
  • Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano

Jzt sem parkrat, ko sem šel po nove čevlje in je prodajalka rekla "fajn nosite" vedno rekel "vi tudi" 🤦‍♂️

• Všeč 1
  • Haha 3

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

Men reče na delu kdo, ki ne je kosila dober tek, ko gre mimo mene pa mu rečem hvala enako,..😶‍🌫️

• Všeč 3
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Ampak, a ni zanimivo...

Dokler tekam ko mravljica, nihče ne reče ´dober tek´, ko pa se usedem da kaj pojem, pa čisto vsi rečejo ´dober tek´...

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

"Ne, ne dam ti ga, zanalašč!" ....

Ampak... v večini je to edini način, da dopoveš natakarju, da bi pa počas odšel in da pred odhodom pa bi vseeno poravnal. Dober natakar mora biti tolk opazovalca, da ne rečem psihologa, da to sam opazi in da pride sam k mizi. Potem ne bo dobil tega vprašanja.

33112_1.png

Napisano
pred 12 minutami je Slivka napisal:

Ampak, a ni zanimivo...

Dokler tekam ko mravljica, nihče ne reče ´dober tek´, ko pa se usedem da kaj pojem, pa čisto vsi rečejo ´dober tek´...

Piporočam v eni roki panin ;)

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Piporočam v eni roki panin ;)

Takle? 🤔🤣

image.png

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je etcho napisal:

"Ne, ne dam ti ga, zanalašč!" .... (#sarkazem) 😁

zaradi neke pretekle poklicne deformacije tega nikoli ne vprašam, ampak največ "a bi lahko plačal, prosim?"

(... če sem dobil račun, sem ga plačal, če ga nisem dobil, so plačali oni ... 😃 ... )

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

zaradi neke pretekle poklicne deformacije tega nikoli ne vprašam, ampak največ "a bi lahko plačal, prosim?"

(... če sem dobil račun, sem ga plačal, če ga nisem dobil, so plačali oni ... 😃 ... )

In ti odgovori, MORATE! 🥴

Napisano
pred 8 minutami je Slivka napisal:

Kaj bi dal, da bi bilo zdaj tako vreme, kot je bilo februarja in marca...

.... pa prvi del aprila ☀️☀️☀️😊😉

Napisano

Pri nas se pripravlja pregon volkov, merjascev in ostale divjadi. Vsaj za nekaj časa...

WWW.ROBIN.SI

Začenja se mednarodna vojaška vaja Gromsko krilo – Thunder Wing 2024, ki bo od ponedeljka do petka potekala na območju občin Nova Gorica, Kanal ob Soči, Tolmin,

Nisem pa prepričan, če ne naredijo teli še več škode...

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Kako se že skluči da ne piska ko upravlja radijo na m6 2014?

edit: sem dobil

Popravljeno od Tilen5

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Čisto tako enostavno,kot ti pišeš ni. Vsak je svojo juho kuhal,in tudi revolucionarji so se pečali z okupatorjem...pa naj skrivajo kolikor hočejo. Meni gre bolj za slovenstvo in to,kar se je dogajalo po vojni...da bi svoj narod klali-to še fašisti niso delali...ma,da bi samo klali,pa so v imenu revolucije delali še kaj hujšega.   Pa ajd-kar je bilo je bilo....a da ne pustiš normalnega pokopa-tukaj se skriva tista pokvarjena srž,za katero bo levi pol potreboval še zelo dolgo,da se ga bo znal otresti.    
    • Prodaj in bo najbolje...in upam da najdeš znamko ki ti bo ok...
    • Ju,hu,hu😃-prišel center Nubert nuBox-330 Nekaj prask na foliji tu in tam,a to sem pričakoval...pač kozmetika... Hardware pa tukaj ne more biti vprašljiv,ker...sem že pisal o tem...nuBox oz. Nubert pasivne zvočnike praktično ne moreš fentati,ker imajo avtomatske reverzibilne varovalke tako za srednjetonce kot za visokotonce...z normalnimi ojačevalci ni mogoče uničiti...se izklopi dokler ne zmanjšaš obremenitev....pa še ta je z 200W-stalne,300W-končne obremenljivosti onkraj zmogljivosti večine ojačevalcev. Za kretnico ne rabim še enkrat pisati-"adijo pamet": 9 keramičnih uporov 9 tuljav (3x z jedrom,6x zračne) 8 kondenzatorjev 2 varovalki 1 stikalo Skupaj 29 elementov...in seveda niti en elektrolitski kondenzator,torej vse komponente,ki z časom ostanejo električno stabilne-prerfekcija😍
    • to se greste sam še nekateri, ki bi želeli spremenit zgodovino. Če bi vsi Slovenci enotno stopili proti Nemškim, Italijanskim in Madžarskim okupatorjem leta 1941 se danes sploh ne bi o nobeni NOB pogovarjali in vse generacije bi si lahko čestitale za pogum in domoljubno držo ter borbo proti okupatorju. Tako pa so eni kvizlingi, petokolonaši, izdajalci pač se oportunistično odločili, da je bolje lizat okupatorjeve škornje - ja pač so nekateri zaradi takega oportunizma pač plačali ultimativno kazen. Je blo to upravičeno ali ne? Danes gledamo drugače, leta 1945 pa je bila klima čisto drugačna pa ne samo pri nas, ampak po celi Evropi pa konec koncev tud po celi vzhodni Aziji in vsepovsod, kjer je vojna odnesla svoj davek. Skupno pri vsem tem pa je, da izdajalci in sodelavci okupatorja so najebali vsepovsod. Razlika pa le v tem, da drugod so čistko naredili veliko bolj temeljito kot v bivši Jugi.    
    • Da se malo javim po dolgem času...  Bil na servisu... Ne boste verjeli... Dejansko sem bil. Ker to kar se dogaja zadnje čase je nenormalno za nov avto. Škripanje povsod, tehnični problemi... Se sprašujem če bi sploh obdržal avto... Kaj so rešili? Kaj dosti niti ne! Totalno razočaranje! Mislim, da slabšega reševanja napak nisem doživel.  Mazdini odgovori...  Prilagam tudi kopije odgovorov!   1. Matrične luči niso rešili! 2. Da pade pedalo zavore občasno ob zagonu in prime le na koncu po dveh, treh "pumpanjih" se njim zdi normalno!?!!. To je občasno. 3. Zvoki podvozja normalen pojav pri Mazdah zaradi slabe izolacije? 😁 Tudi škripanje ob obračanju volana?!?? 4. Za kazalec nivoja goriva je po njihovo normalen pojav!?? Do sedaj pri nobenem oplovem ali kateremkoli drugem avtu tega nisem doživel... Nikoli. 5. Škripanje notranjosti zaradi ratzezanja in krčenja plastike?!! In kao "eko" materialov??? 😆   V glavnem en kup napak ki jih servis ni odpravil. Sedaj se pa sprašujem kaj sem kupil in kakšne sevise ima Mazda. Sploh pa kaj mi bo garancija če pa pod njo ne morem nlč rešiti???!   Aja barva je katastrofa. Havba je cela spikana... Tudi praske so že povsod. Avta ne perem na krtače.  Kaj se da še narediti predno prodam avto? Škoda ker avto je za vozit super.   Škripajo mi tudi zadnja vrata. 😆Ampak to so "podmazali" in naj bi bilo ok...    Toliko o moji prvi in verjetno zadnji izkušnji z Mazdo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.