Boss Napisano nedelja ob 23:14 Prijavi Napisano nedelja ob 23:14 Pa to je 10x tolk dela kot s cevko. Razen, če si mora kazen naložit za napako pa mora kot pokoro nekoliko dodatno trpet. Če ja, pol pa ta ideja... držiš, špricanje na šipo da sprazni vse, pa še eno rundo s čisto vodo. Upaš, da ne pregreješ motorček, ker če crkne je to dodatna finančna pokora. Pol oreng še šipe spucaš z alkoholom, da se razmastijo. Daš notri vitrex in si ready to go. 3 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:02 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:02 A je#@t ga, bom pa to ven scuzal. Je bilo tam na pultu na MOLu naloženo eno zraven drugega tri vrste Vitrexa in očitno en antifriz zraven in ni hudič jaz pograbim ravno antifriz. Čeprav zna biti, da niti tisti prodajalec tam ni vedel, ker na računu je "sredstvo za pranje vetrobranskega stekla"... In zdaj moram štiri posode praznit in na novo polnit... 1 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sem se spomnil na @Bossa, pa šel gledat še na NoraTV... Attention Required! | Cloudflare NOVA24TV.SI 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Slivka napisal: Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo... Glede na pričakovano življenjsko dobo okoli 50let, bo teh upokojencev precej veliko. Slivka, jest bi popizdu. Zardi tega bosta ti in tvoja imela nizko penzijo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal: Glede na pričakovano življenjsko dobo okoli 50let, bo teh upokojencev precej veliko. Slivka, jest bi popizdu. Zardi tega bosta ti in tvoja imela nizko penzijo. Nizko penzijo bova imela tako ali tako. Bolj me pi**i, da se ljudje nekaj pogovarjajo, jaz pa pojma nimam, o čem govorijo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami pred 1 uro je Slivka napisal: Sem se spomnil na @Bossa, pa šel gledat še na NoraTV... Attention Required! | Cloudflare NOVA24TV.SI Pa ta članek sploh ima avrorja tega članka 🤔 Citiraj
Boss Napisano pred 47 minutami Prijavi Napisano pred 47 minutami Kolk financiramo Ukrajino in njihovo korupcijo.... je tole dobesedno pičkin dim. Imamo pa problem zaradi EU, ki se obnaša kot naddržava in z oblastjo v obliki evropske komisije - naša vlada samostojno skoraj ne odloča več o ničemer in samo še sprejemamo direktive iz Bruslja. To nam je mlinski kamen okoli vratu, ki nas bo potegnil v globino. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.