Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:lol:  :lol: Sploh ne, ker sem na ra?unalniku. Sicer avatar ni ve? aktualen ker imam ?e drugo ampak ja, je ?e vedno Primera.  :rolleyes: Dokler ne na?tudiram internet na pamet in najdem kak zanimiv avto, ki obenem ni tiktakajo?a finan?na bomba.  <_<

Napisano

Najslab?a petica do sedaj...

Tudi tista novej?a (F10 ali kak?no ima ?e oznako), imajo pa dizli ful te?avo z nekim ventilom, kar pripelje do samov?iga vozila med vo?njo in ponavadi zgorijo v celoti. Nekaj let star avto, groza :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Neki z EGR ventilom ane? Ravno zdej je ena pogorela, so pa bili neki vpoklici ?e tudi prej glede podobnih for.

Napisano

Neki z EGR ventilom ane? Ravno zdej je ena pogorela, so pa bili neki vpoklici ?e tudi prej glede podobnih for.

Tako nekako ja, da zagori kot bakla in ni ?ans da ga uspe? pogasit. A ni to ?alostno, da da? recimo 50 ali 70 smukov ?, potem pa gre pred tvojimi o?mi vse skupaj v pepel?  sramezljiv

Napisano

Je ja, sploh ker se Bmw dela neumne. Kar se ti?e njihovga customer supporta so res porazni.

Napisano

Novej?i bmwji so porazni kar se kvalitete ti?e.

Za moj okus so tudi oblikovno grozljivi, npr.. samo ?e omenim X7, ki je videt kot nek kit, ki bo vsak ?as zajel plankton.  :zvizga:  Tanovi Audiji so mi povsem druga zgodba (tudi notranjost in po?utje za volanom).  :wub:

Napisano

Za moj okus so tudi oblikovno grozljivi, npr.. samo ?e omenim X7, ki je videt kot nek kit, ki bo vsak ?as zajel plankton. :zvizga: Tanovi Audiji so mi povsem druga zgodba (tudi notranjost in po?utje za volanom). :wub:

Meni so pa ravno bmwji oblikovno v?e? zadnje ?ase ; serija 3 mi je itk od nekdaj top, 5ka tudi. X2 mi je zakon, x3 tudi. Kar je pa ve?je je pa res preve? "kit"za pogledati.

Audi pa.... No ja... Edino q8 in a3limuzina. Ampak od premium troj?ka mi je ?e zmeraj c-klasa karavan 4matic nekaj v ?emur bi se z veseljem vozil :)

Napisano

bmw in audi niso glih nek prese?ek v oblikovanju. Obe znamki tepe to, da so njihovi modeli ?e po kakem letu zastareli. Si ne upajo narediti kake res nove, revolucionarne oblike. Vrsto let samo malo spreminjajo kako masko, lu?i...

Sicer so pa nemci zihera?i, gredo na sigurno. Njihovi pravoverni kupci itak kupijo vse, kar jim ponudijo ne glede na kvaliteto in ceno.

Napisano

bmw in audi niso glih nek prese?ek v oblikovanju. Obe znamki tepe to, da so njihovi modeli ?e po kakem letu zastareli. Si ne upajo narediti kake res nove, revolucionarne oblike. Vrsto let samo malo spreminjajo kako masko, lu?i...

Sicer so pa nemci zihera?i, gredo na sigurno. Njihovi pravoverni kupci itak kupijo vse, kar jim ponudijo ne glede na kvaliteto in ceno.

True. Ampak saj v ?asih je te?ko pogruntat kaj novega. Se mi zdi,da to vsaj deloma resujejo s tem, da navadne modele res ne spreminjajo kaj preve? (a3,a4,a6,a8... c , E, S... Serija 3,5,7...),medtem ko si dajo mogo?e malo ve? duska pri recimo temu nisnih modelih (suvi na 1001nacin, gt-ji pri bmwju...).

Je pa res, sam ne vem ?e lo?im med 5let staro a4ko in novo . Isto lahko re?em za a6,a8...

Meni ?e zmeraj zmaga Volvo v90 , rang ni?je pa mazda6.... Pa ne re?em tega,ker sem na Mazda forumu :)

Napisano

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Hja, jaz sem prvo ?estko, ki je bila nekje v rangu 24kEUR po ?tirih letih in 138.000 km prodal tud za 11kEUR. Problem je namre? v tem, da ti pri prodaji oprema pomaga samo v toliko, da se la?je proda - dra?je pa? ne. ;)

33112_1.png

Napisano

Hja, jaz sem prvo ?estko, ki je bila nekje v rangu 24kEUR po ?tirih letih in 138.000 km prodal tud za 11kEUR. Problem je namre? v tem, da ti pri prodaji oprema pomaga samo v toliko, da se la?je proda - dra?je pa? ne. ;)

bolano, cca 3.500? izgube na leto, zgleda ima folk preve? denarja, da kupuje nove avte in jih po parih letih proda

jaz sem to?no 3.500? izgubil po 5 letih lastni?tva (Audi A3), star je bil pa 4 leta ko sem ga kupil in 130.000km

Napisano

Kolega kupil par mesecev star BMW X5, ga imel 18 mesecev in zgubil samo razliko med nabavno in prodajno vrednostjo 18k?, plus servisi in pizdarije...pod ?rto cca 24k?...

Zdaj vozi golfa...

Imel pa je BMW...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.