Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Tole je bil pa 100% nateg:

image.png.25a6d749e0a55b62a747487ea27db16b.png

Mogoče je pa samo modelček v pomanjsanem merilu 🤣🤣🤣🤣🤣

Napisano

Najbrž tip zahteva, da mu nakažeš denar vnaprej  na kak čuden račun? 🤪

Napisano

Včeraj sem pogledal oddajo Preverjeno, zadnji prispevek o rabljenih avtomobilih. Mislim, da je bil vaš prijatelj Marko Ferlin, ki je posvaril pred preveč ugodnimi ponudbami, ki se pojavijo na mobile.de konec tedna. In ta je bila ena takih. Taki M6 2016 G165 se prodajata trenutno 2, za dobrih 18.000€.

image.png.48ed9e7e077c38baa02ca87caaebe524.png

Napisano (urejeno)
pred 11 minutami je Janez007 napisal:

Včeraj sem pogledal oddajo Preverjeno, zadnji prispevek o rabljenih avtomobilih. Mislim, da je bil vaš prijatelj Marko Ferlin, ki je posvaril pred preveč ugodnimi ponudbami, ki se pojavijo na mobile.de konec tedna. In ta je bila ena takih. Taki M6 2016 G165 se prodajata trenutno 2, za dobrih 18.000€.

image.png.48ed9e7e077c38baa02ca87caaebe524.png

O, si moram pogledati prispevek. Marko je car. Sem ga priporočil najmanj petim ljudem, ki so uvažali avte iz Nemčije in vsi so dobili avto brez problema in vsi zadovoljni. Recimo, če je avto 18. jurčkov in pol, bi te prišel z vsemi stroški ,da ti ga dostavijo in  uredijo vse papirje, nekje 20.000 €. Mislim, da je kar ugodno. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

Sam sem spremljal oglase na mobile.de od sredine junija naprej in čakal, da se ponudba poveča, cene pa še malo padejo. Pa se je zgodilo obratno.

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 21 minutami je Janez007 napisal:

Sam sem spremljal oglase na mobile.de od sredine junija naprej in čakal, da se ponudba poveča, cene pa še malo padejo. Pa se je zgodilo obratno. Ponudba je padla, cene pa so do danes še zrasle. Nekaj zaradi krize na avtomobilskem trgu (čipi), nekaj zaradi poplav v Nemčiji.

Gledal sem M6 G165 MT letnik 2019 za cca 22-23.000€. Omenjeni posrednik Ferlin bi pri takem avtu vzel še cca 1.800€. Sam bi prišel skozi s cca 700€. V Nemčiji je tako, da bolj ko je firma renomirana, višjo ceno imajo njihova rabljena vozila. Tako so vozila, ki jih prodaja uradni Mazda trgovec praviloma najdražja, cca. 10% dražja od vozil dealerja z makadamskega parkirnega prostora s pisarno-kioskom blizu Munchna. Nižja cena, višji riziko. 

Nekaj zanimivih ponudb:

- M6 bel, oprema Revolution top, l. 2016/8 s 64.000 prevoženih, 16.800€ (19" + 17" platišča z zimskimi gumami) - "kiosk" trgovec iz Munchna, vendar ustrežljiv, vsi dokumenti OK (ta avto sem si ogledoval nekaj dni, pa me je nekdo prehitel)

slika.png.f7a24980fd2b07598f9591b7b10965c4.png

- M6 rdeč, oprema Revolution, l. 2019/10 s 35.000 prevoženih, 21.700€ (19" + 17" platišča z zimskimi gumami) - Ford trgovec, vzel v račun (ta avto sem želel kupiti, pa je bil že rezerviran in potem tudi prodan)

- M6 črn, oprema Revolution, l. 2020/6 s 4.700 prevoženih, popravljena manjša poškodba zadaj desno, menjana neka "roka", na havbi in odbijaču zadaj manjša praska, 22.000€ - Autohaus Kilic (ta avto sem študiral nekaj dni, sumljivo pa mi je bilo, da so mi ceno s 23.500 v enem koraku znižali na 22.000)

slika.png.0595415a7ddf820304060df8c389f9e3.png

Jaz sem mojo vzel na uradnem servisu (uvozniku za Nemčijo) v Leverkuznu. Najprej sem se že vse dogovoril, da bi jo sam prpeljal. A, ko sem preračunal stroške vlaka, spanja gor, rihtanja papirjev in čakanja, da moja banka nakaže denar na njihov račun (mimogrede, z gotovino ali kartico lahko plačaš na licu mesta le do 10000€.) sem se odločil za Marka. Na koncu sem naredil prav, saj so njegovi ljudje šli v Leverkuzen, gor poslikal avto z vseh strani, njegov mehanik preveril vse dele, motor, karoserijo in servisno digitalno knjigo. Šele takrat sem se dokončno odločil ta avto vzeti. Je pa bila gor še ena rdeča, 175 konjska, avtomatski menjalnik, vsa oprema, a je imela 70Kkm in je nisem vzel. 

Tudi, ko bom ponovno kupoval avto, ga bom zopet kupil z njegovo pomočjo. Nekako si bolj zavarovan, če gre kaj pozneje narobe z avtom. 

Napisano (urejeno)

Ja ceno res majo, tudi limuzina mi je lepa(s60),.. mi je pa prijatelj serviser na volvu isto rekel kot so rekli janezu za mazdo,..raje bencinar

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)
dne 17. 10. 2021 ob 15:01 je TiEn napisal:

Vi pogledujete proti japoncu, jaz pa proti kitajcu,.. s takim pogonskim sklopom(nekoč, nekoč)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15944202&display=Volvo V60

Sorodnik jih šravfa na uradnem servisu. Po raznih slišanih zgodbah me je želja do Volvota minila. 😞  

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 29 minutami je Janez007 napisal:

Moj sorodnik jih šravfa na uradnem servisu. Po raznih slišanih zgodbah me je želja do Volvota minila. 😞  

Verjetno benzinarji niso napačni. Imel pa ga nebi. 

Mi niso všečni. 

Napisano

Meni so rekli da so dizli kar veliko na popravilih, medtem ko bencin ne. Samo sej veš 100 ljudi 100 stvari slišiš

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Na avtoplus Koper se prodaja zanimiva 6- ka, dizel, revolution top. Ohranjena je v nulo, lak kot nov. Je lepa, črna z črnimi feltnami. 👍

IMG_20211023_102842.jpg

IMG_20211023_102830.jpg

Napisano
1 minute ago, Alex said:

Na avtoplus Koper se prodaja zanimiva 6- ka, dizel, revolution top. Ohranjena je v nulo, lak kot nov. Je lepa, črna z črnimi feltnami. 👍

IMG_20211023_102842.jpg

IMG_20211023_102830.jpg

Sem klical prejšnji teden. Uvožena je iz Italije, lak je pa kot nov zato, ker so jo barvali - poškodbe od toče. Imam namen da jo grem gledat če se pojavi še kakšna v tistem primorskem koncu, da se ne vozim za samo en avto.

Napisano
pred 5 minutami je NevLado napisal:

Sem klical prejšnji teden. Uvožena je iz Italije, lak je pa kot nov zato, ker so jo barvali - poškodbe od toče. Imam namen da jo grem gledat če se pojavi še kakšna v tistem primorskem koncu, da se ne vozim za samo en avto.

Aha, zato je lak tako svetleč. 

Če prideš dol se mi javi. Lahko jo pregledava skupaj. Poznam prodajalca.  

Napisano
pred 19 minutami je TiEn napisal:

Še šibedah ma  :o

... pa belo usnje noter. 😊

Napisano

Kaj pa vem. Motor je isti kot 017 recimo, samo še več balasta ima. Na primer adblue, pacanje kolektorjev pa dvomim da so rešili

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Napisano
pred 46 minutami je Janez007 napisal:

Izgleda, da so ga, že "prodali". 

Ga ni več gor. 😉

Napisano
pred 15 minutami je Alex napisal:

Izgleda, da so ga, že "prodali". 

Ga ni več gor. 😉

S takimi oglasi zbijajo ceno drugim Mazdam... 😟

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pozdravljeni, Moji cx-5 g160 se bliža menjava olja. Želel bi zamenjati originalno olje s Shellom. Katero točno Shellovo olje priporočate, ker je v razredu 5w30 kar nekaj različnih variant. Vem, da je bila ta tema že dobro predelana, ampak nikjer nisem našel točnega tipa shellovega olja za omenjen bencinski motor. Za odgovore in lep pozdrav 
    • Vidim, da se ne razumemo... Mazda je nišna znamka in ima malo prodanih avtomobilov in s tem tudi malo "potrebe" po rezervnih delih, kar je glavni vzrok za kraje. Ampak 17 Škod lani in predlani od cca 60.000 kolikor se jih vozi po Sloveniji je relativno malo. 0,3 ‰ . Mazd je v teh dveh letih ukradena le ena in to pri cca 7.000 registriranih ali 0,14 ‰. Sicer zgleda 2x več ampak je razlika le v tem, da ukradejo samo še eno Mazdo pa je rezmerje enako.   Kaj hočem povedat - ne ena znamka ne druga nimata problemov z zaželjenostjo pri tatovih, kar recimo ne moremo rečt za VW (84 v dveh letih), Renault (168), Audi (68), BMW (81), Mercedes (47).
    • Mazda CX‑30 infotainment ima znano težavo, da ne prepozna vedno formata številke pri dohodnem klicu — včasih jo predstavi v drugem formatu (npr. brez presledkov, v mednarodnem formatu ali skrajšani obliki), zato sistem ne najde stika, če zapis ne ustreza 1:1 s prejetim signalom. To so potrdili tudi uporabniki CX‑30, ki poročajo, da Mazda »pri dohodnih klicih pokaže samo številko, če je format drugačen« in da to Mazda obravnava kot ‘normalno obnašanje’ infotainmenta.  Torej, smo kjer smo. Tle ni premium. 
    • Ja. Samo gumax in njim dostavlja DPD.  Pa ima gumax vedno gratis. Je pa tako, da PS5 za Focusa je iste cene, za i20n pa vsaj 10€ ceneje. Tam seveda z veseljem plačaš dostavo 🙂
    • Njim kot pošiljatelju sigurno ni tako poceni, ker so 4 gume volumensko obračunano, ali pa po teži, kar zajetna pošiljka in jim tudi prevoznik verjetno ne dostavlja zgolj za drobiž. Sem pa novembra tudi jaz dobil michelinke najceneje na Španu, tudi presenetljivo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.