Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 minutami je Shrek napisal:

Na net. Prvi lastnik...malo km...garaziran.

vožen na primorskem, samo v sončnem vremenu od starejšega voznika.

33112_1.png

Napisano

pred 49 minutami je Janez007 napisal:

Zdaj bo čas za nakup. Med toliko potolčenimi in poplavljenimi ni hudič, da ni tudi kakšne dobre Mazde 6. 

Kam bodo šli vsi ti poplavljeni avti? 😪

Zdaj bo čas za ekstremno previdnost.

Bo skoraj varneje avto iz juga Italije uvoziti ...

Napisano

Moja je na Štajerskem pod streho in na suhem.

Bila na primorskem 1x v mojem lastništvu.

Napisano

Ja najbolj bo verjetno kupiti od fizične osebe pa da greš pogledat avto k njemu domov, da vidiš kje stanuje in preveriš če so bile tam poplave. Res je, da je bil lahko avto takrat tudi drugje, sam glede na to da je bila poplava zjutraj je velika verjetnost, da je bil avto doma. Če boš kupil od dilerja pa bi mogel ugotoviti vsaj iz kje je bil prejšnji lastnik. Verjetno se pri pregledu vozila tudi hitro ugotovi če je bil pod vodo.

Sam bom sigurno potencialnega kupca rade volje povabil domov, pa se bo lažje odločil za nakup.

Napisano
pred 55 minutami je Shrek napisal:

A misliš, da novi niso plaval? 

So v garanciji 6 let.... 😁💪

Napisano
pred 20 urami je dvorjan napisal:

Na prikolici?

To ja, prikolica, avtovleka...sam verjetno pol preveč birokracije pri nas al kaj.

Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

To ja, prikolica, avtovleka...sam verjetno pol preveč birokracije pri nas al kaj.

Ti najprej Poljaka vprašaj, ali gre za EU avto ali uvoz iz ZDA. Na Poljskem je veliko uvoza iz ZDA.

Če gre za EU, potem mimogrede zrihtaš homologacijo in DMV pri nas.

Napisano
pred 37 minutami je ignacij napisal:

Uff, kupit avto iz Poljske, tvegano, tvegano. Te Poljaki so znani nateguni.

Ravno ene toliko, kot kupiti avto v Ljubljani, Celju, Kranju ali Kopru. 😃

Ali pa pri Yildizu iz Nemčije, Nizozemske, Danske ...

Napisano

No no, malo bolj tvegano pa je. Poglej na mobile.de po kaksnih cenah prodajajo vozila, pol pa mal googlej pa preveri po forumih iskrenost in poštenost.

Napisano

@ignacij Ko bo obstajalo uradno merilo za iskrenost in poštenost, bomo to vedeli. Do takrat pa so to zgolj ugibanja. Lahko je v Albaniji zelo pošten prodajalec vozil, pa na Norveškem največji lopov, ne moreš tako posploševati. V Nemčiji je med prodajalci rabljenih vozil itak največ Turkov, tako da ... Pa Poljaki so zelo veren narod ... Če bi samo po tem sodil ...

Sicer pa je tako - ko meni kak znanec ali prijatelj začne s tem, da bi mu našla ali šla po kak avto, mu lepo povem, da če sortira oglase po najnižji ceni, naj prvo stran na mobile.de in podobnih oglasnikih, še raje pa dve, kar preskoči ...

Poleg tega jaz najraje kupim od fizične osebe in ne avtohiše (ki itak nima pojma, kaj se je z avtom dogajalo, če ga je dobila v menjavi staro za novo).

Napisano
pred 2 urama je Freak napisal:

Če se ne motim ima tole hondin motor 😎

Ne motiš se:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano

Našel sem en zanimiv oglas zase 😊 Je pa iz uvoza, Švedska. Ima kdo izkušnje z vozili, ki so uvoženi iz Švedske? Hvala.

Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Našel sem en zanimiv oglas zase 😊 Je pa iz uvoza, Švedska. Ima kdo izkušnje z vozili, ki so uvoženi iz Švedske? Hvala.

Saba boš kupu? 🙃

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.