Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To ni ford ampak fiat,..sej vem da so 4 črke pa da se podobno začne,..😆

ok zdej se grem pa skrit

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

ok zdej se grem pa skrit

Batine.... 🫣😉

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

ok zdej se grem pa skrit

Naj ga kdo poišče in mu razloži, da se ni treba njemu skrivat, če je FucksWagen en navaden ku#@c od ovce...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 31 minutami je Slivka napisal:

Naj ga kdo poišče in mu razloži, da se ni treba njemu skrivat, če je FucksWagen en navaden ku#@c od ovce...

Jaz iskreno upam, da boš se rešil te pizdarije, na en al drug način.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Garantirano DeSUS lastnik, že tako po vrsti vozila sklepam, ko sem pa videl že avtoradio na kasete, pa mora biti res nek ljubitelj starih časov, saj je radio bistveno starejši kot vozilo, hohoho

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20065573&display=Hyundai Getz

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Če se kdo "ukvarja" s kampiranjem in potrebuje robusten, zmogljiv in zanesljiv hladilnik:

WWW.BANGGOOD.COM

Nur US$240.89, kaufen Sie den besten [EU-Direkt] LUKO Tragbarer Mini-Kühlschrank mit Rädern, 12-Volt-Autokühlschrank, 35-Liter-Gefriertruhe für Camping, LKW, Reisen mit dem Auto und zu Hause...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano (urejeno)
dne 21. 8. 2022 ob 15:17 je Janez007 napisal:

Evo ga, spet ena zanimiva Mazda 6, tokrat CD175 letnik 2017. 😮

Nov motor in turbina - julija 2021 pri 72124 prevoženih kilometrov

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17573549&display=Mazda Mazda6

image.png

image.png

Nič niste zamudili ... na srečo se še vedno prodaja ... 😃

image.png

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20091722&display=Mazda Mazda6

Popravljeno od Janez007
Napisano

Jaz mam 20kkm manj pa dve leti mlajši avto pa razmišljam a je 17k€ preveč zanj. 🤣

• Haha 3
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Nič niste zamudili ... na srečo se še vedno prodaja ... 😃

image.png

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20091722&display=Mazda Mazda6

Samo je pa iz 25k spustil na 19k, kar je plus 😉 

Napisano

Še za 10K€ spusti pa bo nekje realna cena 😉

N7rRRL1.jpg

Napisano

Nemški mobile.de da pri teh parametrih dva avta na izbiro, ceni cca. 15,5 k€ in 18 k€. Ni pa nobeden AWD.

Napisano

V Italiji ga ne mora prodat, zdaj pa tukaj poskuša. 84 jurjev... o ja good luck with that.

33112_1.png

Napisano

Sploh slike na avto vleki res zbujajo veliko zaupanja, da bo vse v redu.

• Všeč 1
  • Haha 3

33112_1.png

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Sploh slike na avto vleki res zbujajo veliko zaupanja, da bo vse v redu.

Glede na to, da je stara 33 let, v nobenem primeru ne gre pričakovati dolgoročnega sistema "tankaj - vozi", pa če je vozilo fotkano magari na BREZJAH, pred znamenito cerkvijo. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jaz bi reku, da jo je uvozil :)

Sam za 6700, da mu manjka plastično steklo na strehi, pa cela je obšlesana...hja, a so iz zlata? Jaz sem svojo za 6600 kupil 5 let nazaj :) 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sicer me mnogi prepričujejo, da ni neke hude inflacije, ampak po moji denarnici je hudo visoka. Tak nakup je bil marca 2021 okoli 120€...      
    • Kje ma pa čas🤣
    • Naročil letne gume Dunlop SportMaxx RT2 SUW 225/55R19 99V pri  Glavna stran | Gume-Diskont.si - Kupite gume na spletu in prihranite GUME-DISKONT.SI Letne gume, Zimske gume - enostavno naročanje, zelo nizke cene   Dunlop SP-RT2 MFS 225/55R19 | Gume-Diskont.si - Kupite gume na spletu in prihranite WWW.GUME-DISKONT.SI Dunlop SP-RT2 MFS 225/55R19 Letne gume.   4x162,9€ +1,99% za plačilo z Paypal-om...nisem še pri tem spletnem prodajalcu kupoval,in se zaradi 12,97€ ne mislim "zajebavati"🙄 Vse komplet 664,57€ Piše-dostava 3-7 delovnih dni...pa da vidim🧐
    • Čisto resno vprašanje: koliko je človek pod vplivom droge in 1,8 promila alkohola sploh operativen.   Če nisem česa pomešal, se je on tja pripeljal s svojim avtom potem, ko ga je otrok poklical. Po mojem laičnem in nestrokovnem mnenju bi človek v takem stanju komaj iz parkiranega avta zlezel in bi se opotekal, če se ne bi česa držal, ima težave z zaznavanjem okolice in vprašanje, če bi se sploh spomnil, zakaj je prišel tja... Da pa je poleg toliko alkohola še droga zraven... Koliko je tak človek sploh operativen? Je dejansko možno, da bi suvereno pristopil tja v bran svojemu otroku?
    • Kaj Bini, nisi še v penziji? 🙂 ☕
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.