Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ha,ha,ha....Robert Golob bi korupcijo rihtal..."frajer",ki "mora" v ril lezt😂🤣...se točno vidi,daje nedo drugi "glavni".

Napisano
pred 37 minutami je FuManchu napisal:

Golob bo odletel potem?🤣

Kaj pa če nima KRIL, a mu bo morda pomagal RED BULL? :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Je pa zanimivo, da na prejšnjih volitvah ni nihče omenjal boj proti korupciji... 

Napisano (urejeno)

Če kdo misli, da bo katera od 2 zmagovalk volitev preganjala korupcijo. 😄

Če sem pred 2004 še verjel, da misli nekdo resno, sem po letu 2004 spoznal, da sem naiven.

Plakati in članki v medijih so za zmago potrebni in stanejo.

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Kaj pa če nima KRIL, a mu bo morda pomagal RED BULL? :) 

Al pa raketo v rit🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 18 urami je FuManchu napisal:

Kaj bo holob sestavil vlado al ne? 🤣

pred 3 urami je FuManchu napisal:

Golob bo odletel potem?🤣

pred 17 minutami je FuManchu napisal:

Al pa raketo v rit🤣

Tedenski višek inteligence.

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano
pred 5 urami je Janez007 napisal:

Če kdo misli, da bo katera od 2 zmagovalk volitev preganjala korupcijo. 😄

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Ste zadovoljni z izidom volitev?

Sem💪

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 59 minutami je etcho napisal:

Izidi volitev ali komad od Balaševića? 😁

Komad, seveda.🤗

Napisano

Jaz sem prepričan,da bodo z tem podkrepili zaupanje v njihove resne namene za boj proti korupciji,in  Stevanovića pridobili na svojo stran.😂🤣

Da bi sedaj z "stevotom" sestavili koaoicijo,bodo pa potrebovali najmanj božji čudež...izgleda,da je stevo bolj inteligenten kot levaki (kar veliko pove)...aja-čudež-šment-niso verni🤔...kaj,a tistih en-dvakrat,ko je ptiček bil v cerkvi...a tisto velja?

Ko @g.Wankel toliko piše o inteligenci lahko rečeš samo "Can't argue with stupid"

DEMOKRACIJA.SI

Piše: Spletni časopis “Nedolgo nazaj, dva ali tri dni, sem dal svoj mobilni telefon kolegu, da ga odpelje do...

Napisano (urejeno)

Mobilni telefon je dal kolegu za tri dni. Fascinirajo me ljudje, ki to zgodbico vzamejo za resnično :) 

image.png

Se strinjam, ''can't argue with stupid'' :) 

Popravljeno od g.Wankel
  • Všeč 2
  • Haha 2

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

Samo holob pa Janković pa sta res poštenjaka ni kej. Kdor ju je volil "svaka čast, nje" 🤣

• Haha 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Mobilni telefon je dal kolegu za tri dni. Fascinirajo me ljudje, ki to zgodbico vzamejo za resnično :) 

Pa ne samo to... pazi tole...

Citat

To je za POP TV povedal predsednik Resnice Zoran Stevanović in dodal, naj bi ga tudi Mestna občina Kranj obvestila, da so kar 32-krat skušali vdreti v njegovo elektronsko pošto, osemkrat tudi uspešno. “Se pravi, da vdirajo v elektronsko pošto, sledijo telefonom, neprestano nadzorujejo, kar lahko v tem trenutku počne samo Sova ali pa je to operativna kombinacija policije. Kar se ne dogaja niti v najbolj totalitarnih državah tretjega sveta, ki se jim mi posmehujemo.”

MOK, ga je obvestil, da mu vdirajo v e-pošto. Mestna občina Kranj ga obvešča - pa sej so boljši kot obveščevalne službe... svašta, kaj tale izjavlja. To je paranojik prve klase in kot kaže precej nagnjen k samopoveličevanju in pretiravanju kako je pa edino on pomemben. Že dolgo nisem videl nekoga, da bi se takole nosil kot pav in kikirikal kot ta glaven petelin iz svojega malega kupa gnoja. 

Me zanima kaj bo zdaj naredil... pred volitvami se je hvalil, da so overili notarsko, da z JJ ne gredo v koalicijo. No kaj pa zdaj? Glasove je dobil, ker je volilcem razlagal, da ne gre z SDS-om. Kdo torej je dvoličnež in preVirant 2.0, če bo prelomil obljubo takoj na začetku? Glede na njegovo gobcanje mu torej edino preostane, da gre v opozicijo se zlekne na stolček pobira poslanski denar in oponaša Zmaga Jelinčiča. Ja Zmago je bil precejkrat v parlamentu in nikoli v vladi, ker je raje pobiral denar za nič dela in Stevanovič zgleda tudi en tak tip mutivode.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pa ne samo to... pazi tole...     MOK, ga je obvestil, da mu vdirajo v e-pošto. Mestna občina Kranj ga obvešča - pa sej so boljši kot obveščevalne službe... svašta, kaj tale izjavlja. To je paranojik prve klase in kot kaže precej nagnjen k samopoveličevanju in pretiravanju kako je pa edino on pomemben. Že dolgo nisem videl nekoga, da bi se takole nosil kot pav in kikirikal kot ta glaven petelin iz svojega malega kupa gnoja.    Me zanima kaj bo zdaj naredil... pred volitvami se je hvalil, da so overili notarsko, da z JJ ne gredo v koalicijo. No kaj pa zdaj? Glasove je dobil, ker je volilcem razlagal, da ne gre z SDS-om. Kdo torej je dvoličnež in preVirant 2.0, če bo prelomil obljubo takoj na začetku? Glede na njegovo gobcanje mu torej edino preostane, da gre v opozicijo se zlekne na stolček pobira poslanski denar in oponaša Zmaga Jelinčiča. Ja Zmago je bil precejkrat v parlamentu in nikoli v vladi, ker je raje pobiral denar za nič dela in Stevanovič zgleda tudi en tak tip mutivode.
    • Ja, ko je pa firma pa vplivništvo. Potem pa pride otrok, pa drugi otrok, pa zmanjka časa za prejšnje aktivnosti kar nekaj let in je slaba volja. Po svoje razumem, naravi se pa gladko jebe za naš življenjski stil. Samo hoče, da se razmnožujemo. Včasih ženske vsega tega niso imele...   Ampak - vsak se sam odloči, da bo starš. Nobeden nikogar ne sili v nič.
    • Samo holob pa Janković pa sta res poštenjaka ni kej. Kdor ju je volil "svaka čast, nje" 🤣
    • Ja ampak, napisal si, da so v višjih colah, pa so še vedno istih dimenzij?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.