Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Matoz najboljša izbira:notworth:. Logično da ve, kako lopovi delujejo. Če kdo, potem pa to prav on dobro ve, ker je eden od njih:bravo:.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

To je tko k da bi dal lisici kure čuvat.

33112_1.png

Napisano
pred 26 minutami je Boss napisal:

Ali pa se lisice pritožujejo, ker je kmet dal kure za čuvat Kangalu in ne njim...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 43 minutami je Boss napisal:

Tako kot zadnja funkcja šivilje, "a de"😂

Lastno zdravilo pojejte😉

Napisano

A sem prav razumel - Matoz je pa poštenjak, ki se je zgolj infiltriral med kriminalce. Dobri ste nekateri da to verjamete.

Me zanima kolk bo ostalo od tistega razlaganja boja proti korupciji. V trenutku, ko bo njih zadevalo bo ta navidezni entuzijazem čisto oplahnil.

In razlagati o tem, da je Matoz nekaj najboljšega kar se lahko zgodi, ker ima izkušnje je precej aboten način razmišljanja. Matoz je itak znan le po tem, da ne išče nedolžnosti ampak se spravlja na procesne napake. Tudi če se miži na obe očesi in si zakriva z dlanmi ušesa, ter zraven tulimo na glas lalalalalalala, bo vedno pomenilo, daje on odvetnik krivih, ki jih lahko reši le skozi postopkovne in procesne kikse tožilstva in samega sodišča. IN ne to ni heroj pa ne glede kako nekateri nanj gledate, ko rešuje vsemogočnega polboga.

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

A sem prav razumel

Ne nisi...ti imaš itak zmeraj svoje teorije,ki "100% držijo".

Drži pa,da se je sedaj marsikdo "usral"....le zakaj🤔

Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

A sem prav razumel - Matoz je pa poštenjak, ki se je zgolj infiltriral med kriminalce. Dobri ste nekateri da to verjamete.

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

To si napisal tako, kot da Branko Zlobko je pa bil...

Ali pa Boštjan Poklukar...

serviser.gif

Napisano

Ne vem, nisem pa nikoli trdil, da so pa to poštenjaki, ker po njihovih dejasnjih jih ne morem ocenit. Lahko so marsikaj. Pri Matozu in njegovem dozdajšnjem delovanju pa dilem praktično ni. Ko si enkrat hudičev odvetnik pač neke integritete poštenosti pač ne more bit. Razumem tako delovanje kot odvetnika, ampak da pa tak postane minister za notranje zadeve... ulala to je pa pač neko novo dno. 

Sem pač naivno upal, da pri tolk besedičenju o izkoreninjanju korupcije in poštenosti kot vrlini, dobimo tole. Po moje bodo tisti Golobovi SMS-i Bobnarjevi izgledali kmalu le kot smeh proti temu kar si bo dovolil kvadratoglavec.

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Ko si enkrat hudičev odvetnik

Pa saj ni Kučanov odvetnik...daj se malo informiraj...

pred 3 minutami je Boss napisal:

Sem pač naivno upal, da pri tolk besedičenju o izkoreninjanju korupcije in poštenosti kot vrlini, dobimo tole.

Ja če si mislil,da bodo izkoreninili kriminal in korupcijo,brez da bi čistili na levi,po tem si res naiven...ravno to je Golob delal- raji pesek v oči in "business as usual" oz. "leva roka-desni žep"...pa imamo ,kar imamo....polno dreka,k ga je treba popucati.

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Ni všeč 1
Napisano
pred 4 minutami je skritikrt napisal:

Pa saj ni Kučanov odvetnik...daj se malo informiraj...

Ma dajte že mir bogemu Kučanu. V penzije je, že leta ni javno v politiki.

Če se Kučana tak bojite, kaj šele ostalih iz SFRJ? Tiste pa se voli?

Napisano (urejeno)
pred 36 minutami je godlike napisal:

Če se Kučana tak bojite, kaj šele ostalih iz SFRJ? Tiste pa se voli?

Ne ne voli se vseh ostalih iz SFRJ. Voli se samo tiste komuniste iz SFRJ, ki so v vodstvu stranke narodnega izdajalca. SDS pa te zadeve.

Ko umre, bodo Kučana janšisti fašisti dali balzamirat samo zato, da ga bodo potem lahko še z groba ven vlelkel. Samo ker je nekoč v jugi preprečil ekstremne ortokomunistične leve ideje jajčeglavca. 

Popravljeno od Mraušk Mčk

Napisano

Se mi zdi, da se zgledujejo po slovenskem reku:

Koga je pičila kača, se še zvite vrvi boji.

Napisano

Še niso sploh začeli delati, pa je baje že v lekarnah pomanjkanje apaurina. Mojemu kolegu iz banda, ki ponavadi voli levico, se je scufalo do konca. Niti na vaje ne pride.😅

Ne vem, zakaj se nekateri toliko sekirajo zaradi ene ku..eve politike.

Levi-desni, ponavadi je enako zame.

Je pa lepše videti, ko ni "nepravih" na oblasti, to je res.🤗

Napisano

Ponavadi se novi vladi da 100 dni časa, da pokaže kaj in kako namerava. V Sloveniji se desnim vladam ne da niti 100 sekund...

Se že nekaj napovedujejo neki protesti...

A pri vsem skupaj se pa eno stvar spregleda: velika večina na položajih je iz leve opcije. Čisto vseeno, kdo je minister. Minister lahko zahteva neko preiskavo, odvisno je od tožilca, a bo zadevo dal na sodišče takoj ali pa bo zavlačeval do zadnjega in še čez. Potem pa še od sodnika, a bo obravnavo razpisal takoj, pred volitvam ali pa tik pred iztekom roka. Ali pa bo "toliko zaposlen", da obravnave sploh ne bo razpisal...

In bodo minila štiri leta, ko se ne bo naredilo nič konkretnega - tako kot že 35 let do sedaj...

serviser.gif

Napisano
pred 17 minutami je Slivka napisal:

In bodo minila štiri leta, ko se ne bo naredilo nič konkretnega - tako kot že 35 let do sedaj...

👍

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Ponavadi se novi vladi da 100 dni časa, da pokaže kaj in kako namerava. V Sloveniji se desnim vladam ne da niti 100 sekund...

Se že nekaj napovedujejo neki protesti...

A pri vsem skupaj se pa eno stvar spregleda: velika večina na položajih je iz leve opcije. Čisto vseeno, kdo je minister. Minister lahko zahteva neko preiskavo, odvisno je od tožilca, a bo zadevo dal na sodišče takoj ali pa bo zavlačeval do zadnjega in še čez. Potem pa še od sodnika, a bo obravnavo razpisal takoj, pred volitvam ali pa tik pred iztekom roka. Ali pa bo "toliko zaposlen", da obravnave sploh ne bo razpisal...

Ti ne razumeš😉...oni imajo ekskluzivno pravico.

Bolano-vem...spet drugi bi rekli verski fanatizem....bo kar držalo.

Napisano

Slab spomin? 

Kaj so počeli “tadesni” v prvih urah po nastopu Golobove vlade…. Samo zato, da so metali polena pod noge …

WWW.RTVSLO.SI

Poslanski skupini SDS-a in NSi-ja sta takoj po potrditvi poslanskih mandatov v parlamentarni postopek vložili več kot 30 predlogov sprememb zakonov. SDS je med drugim vložil novele zakona o RTV...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 48 minutami je Jest napisal:

Slab spomin? 

Kaj so počeli “tadesni” v prvih urah po nastopu Golobove vlade…. Samo zato, da so metali polena pod noge ...

To niso počeli tadesni. To so počeli fašisti.

Zakaj za vraga v tej naši ljubi Sloveniji ne rečemo bobu bob.

Popravljeno od Mraušk Mčk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.