Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Hvala za tole. Pri meni je prišlo do delaminacije zaslona in sem zamenjal komplet (nov original sem dobil na ebay.de za 300 eur, če se prav spomnim).
-
Na moji 6ki 2018 se je pojavilo da ko stojim touch screen kar sam nekaj stiska, kar je zelo moteče, ko se pelješ se touch screen izklopi in vse je ok. No težava se pojavlja pri modelih od 2014 do 2018 vbistvu odstopi touch screen vmes se pojavi vlaga in ekran stiska sam. Bil je celo vpoklic in izdan bilten za zadevo ampak v Sloveniji ne priznajo, poskusil na vse načine in ne naredijo nič v garanciji. Predlog je bil menjava celotnega modula 1200€ (odpade v štartu), menjava touch zaslona 340€ (malo boljše ampak ne hvala). Obstaja opcija odklop touch povezave za kar pa moraš podret sredinski del armaturke in odstranit modul, razdret zaslon in odklopit povezavo, potem se zadeva samo skupaj sestavi in težava je trajno rešena, edino kar je touch ne dela niti ko stojiš ampak vse dela preko sredinskega vrtljivega gumba. Če ima ali bo imel kdo podobno težavo sem na voljo za pomoč pri izvedbi.
-
V tem primeru dobro, da ni prišlo do samovžiga vozila, ker potem bi pa zelo težko preživel.
-
Počasi bo potrebno nagruntat nastavitve ogrevanja za novo mašinco. Doslej je le vodo grela in v vmesnem obdobju klima ter kamin rahlo ogrela rezidenco
-
Ko pa sem jaz rekel, da pri štromu ni vibracij in ni užitka v vožnji..... Pa sem bil kregan, da bo sodobna mladina rekla, kaj te ICE nekaj trese....
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.