Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Malo poglej nazaj,kakega sem kupil...od Hazet-a...top stvar za cvenk,in k ga ni treba odvijati in ga preprosto "zakleneš". Imajo tudi kratke... Tudi Stahlwille ponuja take,k jih ni teeba sproščati...pač poišči kakega rabiš...vsaj jaz zase nebi gledal kaj drugega kot te dve firmi. Ajd...digitalni so pa druga zgodba...pač ne vem koliko cvenka bi se rad losal...jaz nisem fan stvari z baterijo pri taki tehniki...k crkne točno takrat k rabiš... Evo tega imam. Hazet Drehmomentschlüssel 5122-2CT I Abtrieb: Vierkant 12,5 mm, 1/2 Zoll, Toleranz: 4%, 32 Zähne Betätigungswinkel 11,25 Grad I anwenderfreundliche Umschaltknarre für Auto und Fahrrad I 519mm : Amazon.de: Baumarkt AMZN.EU Hazet Drehmomentschlüssel 5122-2CT I Abtrieb: Vierkant 12,5 mm, 1/2 Zoll, Toleranz: 4%, 32 Zähne...
-
Lučka je sedaj off nič ne utripa. Sent from my SM-S916B using Tapatalk Hja naredil sem ene 20km pa ni bil ready še. Mislim da bom tako pustil. Nič ne sveti, nič ne utripa... Samo istop pač ni ready Sent from my SM-S916B using Tapatalk
-
Nimam jaz te sreče, da bi FucksWagna prodal zavarovalnici... "Mamica" se pa kar pritožuje, da se FucksWagen "svaljka" po ovinkih. Čeprav bo počasi konec testa, jutri gredo nove zimske gor, ker za naprej napovedujejo neke padavine in te zimske niso več za tako delo...
-
Mal se moraš peljat. I-stop se sam uči. Tako so mi rekli pri mehaniku za mazde, ko sem se zanimal za menjavo akumulatorja. Poročaj, če je to res.
-
Kaj bi nekateri dali za trajni izklop i-stopa 😅 Sedaj samo še pogruntaj kako lučko izklopit 👌
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.